Latest News

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

Συνταγή για την πιο νόστιμη μηλόπιτα παγωτού!

Το πιο δημοφιλές επιδόρπιο του καλοκαιριού είναι το παγωτό. Τρώγεται όλες τις ώρες και ένα δεν είναι ποτέ αρκετό.



Η ποικιλία γεύσεων είναι μεγάλη όπως και οι συνδυασμοί με τους οποίους μπορούμε να το φάμε. Η σημερινή μας πρόταση είναι ξεχωριστή αλλά πολύ εύκολη. Δεν είναι μηλόπιτα που συνοδεύεται με παγωτό αλλά δύο σε ένα: Παγωτό και μηλόπιτα μαζί! Προμηθευτείτε τα υλικά και ξεκινήστε να το φτιάχνετε. Θα χρειαστείτε:


Υλικά

½ φλιτζάνι βούτυρο

2 φλυτζάνια κράκερς Graham

2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη

2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος

400 γρ. ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα

550 μήλα κομπόστα

1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα

καραμέλα

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ, ανακατεύετε το βούτυρο, τα κράκερς και τη ζάχαρη. Σε ένα ταψί με λαδόκολλα απλώνετε το μείγμα και πιέζετε καλά με μία σπάτουλα και το τοποθετείτε στο ψυγείο.

Χτυπάτε την κρέμα σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτετε το ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα. Ρίχνετε τα μήλα και την κανέλα και όλη την κρέμα τη στρώνετε πάνω από την τραγανή κρούστα των κράκερς.

Βάζετε στην κατάψυξη για 12 ώρες. Βγάζετε το μηλοπαγωτό από τη λαδόκολλα, το κόβετε σε κυβάκια, και τα πασπαλίζετε ,αν θέλετε, με τριμμένο κράκερ, με αμύγδαλο ή ξηρούς καρπούς. Η καραμέλα είναι προαιρετική.

Το βίντεο που ακολουθεί θα σας βοηθήσει για να το φτιάξετε πολύ γρήγορα



[via]
loading...
« PREV
NEXT »