Latest News

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016

Κορμός σοκολάτας με ταχίνι και κορν φλέικς!!

Υλικά



450 γρ ταχίνι

200 γρ μέλι
200 γρ σοκολάτα κουβερτούρα
300 γρ κορνφλέικς

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το μέλι στα μικροκύματα για 10 δευτερόλεπτα. Ανακατεύουμε το ταχίνι με το μέλι σε ένα μεγάλο μπολ. Τεμαχιζουμε τη σοκολάτα και την λιώνουμε σε μπεν μαρί.


Ανακατεύουμε τη σοκολάτα στο μείγμα ταχινιού-μελιού. Προσθέτουμε και τα κορνφλέικς και ανακατεύουμε καλά.


Βάζουμε ένα μεγάλο κομμάτι λαδόκολλα πάνω στον πάγκο. Απλώνουμε το μείγμα εκεί πάνω και σχηματίζουμε με τη βοήθεια της λαδόκολλας ένα ρολό.
Σφίγγουμε, καλύπτουμε γύρω γύρω και με μια μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για να σφίξει.

Πηγή: missbloom
loading...
« PREV
NEXT »