Latest News

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

Τι να κάνω για να μην πετάγονται τα λάδια από το τηγάνι;

Κάθε φορά που θέλετε να τηγανίσετε, σας πιάνει η καρδιά σας;



Έχετε ήδη αυτή την εικόνα σχηματοποιημένη, με τα λάδια να πρωταγωνιστούν σε πάτωμα και ηλεκτρική κουζίνα;



Υπάρχουν κάποια μικρά μυστικά για να αποφύγετε τη φασαρία!

1. Μην βάζετε στο τηγάνι φαγητά που είναι πολύ βρεγμένα. Φροντίστε να τα έχετε στεγνώσει πριν, με λίγο χαρτί κουζίνας.

2. Χρησιμοποιήστε την ειδική πυκνή σίτα για το τηγάνι.

3. Βάλτε μια κουταλιά αλάτι στο κέντρο του τηγανιού την ώρα που ζεσταίνετε το λάδι.

Πηγή: gkourou
loading...
« PREV
NEXT »