Latest News

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

Ανείπωτη ΦΡΙΚΗ: Άφησε τον 22 μηνών γιο του να πεθάνει μέσα στο αυτοκίνητο - Ο λόγος; Δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους!!


O Justin Ross Harris απλά ξέχασε τον γιο του στο αυτοκίνητο...


Αυτό ελπίζει ο δικηγόρος του, Maddox Kilgore, να πιστέψουν οι ένορκοι καθώς θα εξετάζουν τα στοιχεία για τον φόνο πρώτου βαθμού για τον οποίο κατηγορείται ο Harris, με την δίκη να ξεκινά σήμερα στο Brunwick της Georgia.


O 35χρονος Harris κατηγορείται για τον φόνο του γιου του, ο οποίος πέθανε από υπερθερμία ενώ ήταν κλειδωμένος μέσα στο οικογενειακό αυτοκίνητο τον Ιούνιο του 2014 στην πόλη Marietta της Georgia.

Το περιστατικό έμοιαζε με τραγικό δυστύχημα. Αλλά οι ερευνητές δήλωσαν στην συνέχεια ότι ανακάλυψαν πως ο Harris είχε ερευνήσει θανάτους παιδιών μέσα σε αυτοκίνητα πριν πεθάνει ο δικός του γιος.

“Τα στοιχεία θα δείξουν ότι αυτός είναι ο χειρότερος θάνατος για ένα παιδί”, είπε ο Chuck Boring, βοηθός εισαγγελέα στους ενόρκους την Δευτέρα.

Η θερμοκρασία μέσα στο αυτοκίνητο εκτιμάται ότι είχε φτάσει τους 50 βαθμούς, σύμφωνα με ιατρικές αναφορές. Ο Cooper βρέθηκε νεκρός 8 ώρες αφότου ο πατέρας του τον είχε αφήσει στο αυτοκίνητο.

Η εισαγγελία λέει ότι ο Harris γνώριζε πως ο γιος του ήταν μέσα στο αυτοκίνητο και μπορεί να ήθελε να βγάλει το αγόρι από την ζωή του – για να μπορεί να συνεχίσει να κάνει σχέσεις με διάφορες γυναίκες.

“Έκλεισε την πόρτα στην ζωή του 22 μηνών γιου του και αναζήτησε μια νέα ζωή. Λίγα λεπτά πριν κλείσει την πόρτα σ’αυτό το παιδί, ενώ εκείνο καθόταν στο αυτοκίνητο, τα στοιχεία θα δείξουν ότι ήταν στο διαδίκτυο και αντάλλασσε σχόλια για τον δυστυχισμένο γάμο του.” Ο Boring είπε ότι αντί να σκεφτεί τον γιο του, ο Harris πέρασε τη μέρα στέλνοντας μηνύματα με μια ανήλικη.

“Εκείνη τη μέρα, ενώ ο γιος του πέθαινε, εκείνος έστελνε μηνύματα με μια 16χρονη, προσπαθώντας να την πείσει να του στείλει φωτογραφίες της ευαίσθητης περιοχής της.”

Η υπεράσπιση του Harris θα επιχειρηματολογήσει στους ένορκους ότι ο πελάτης τους απλά ξέχασε τον 22 μηνών γιο του Cooper στο αυτοκίνητο πηγαίνοντας για δουλειά – αν και είχαν φάει μαζί πρωινό λίγο πιο πριν σε ένα εστιατόριο πριν πάει στο γραφείο.
Αλλά ο Harris είχε διπλή ζωή, όπως είπε ο Boring ανοίγοντας την υπόθεση.

“Ενώ έκανε αυτά όλη μέρα, ο γιος του ήταν μέσα στο αυτοκίνητο και πέθαινε αργά και βασανιστικά… Ενώ βρισκόταν στο εστιατόριο που έφαγαν πρωινό, έστελνε μηνύματα σε μια γυναίκα, λέγοντας “Δεν μου αρέσει να είμαι παντρεμένος με παιδιά. Ο ενθουσιασμός έχει σβήσει και δεν υπάρχει κάτι που να με συναρπάζει”.”

“Πρόκειται για εξαπάτηση της οικογένειας και των φίλων, εξαπάτηση των αρχών, υπάρχει απάτη σε κάθε κομμάτι αυτής της υπόθεσης. Μια διπλή ζωή”, είπε ο Boring.

Ο Boring επίσης κατέκρινε την αντίδραση του Harris όταν ανακάλυψε το πτώμα του γιου του. “Ο Harris μπήκε σε ένα εμπορικό κέντρο μετά την δουλειά και άρχισε να φωνάζει “Τι έχω κάνει; Τι έχω κάνει;”.”

“Η συμπεριφορά του δεν συνάδει με κάποιον που έχει μόλις ανακαλύψει το παιδί του στο πίσω κάθισμα αφότου το ξέχασε. Φώναξε “κάποιος να καλέσει ένα ασθενοφόρο, κάποιος να βοηθήσει το παιδί μου'; Όχι. Ενώ οι άλλοι προσπαθούσαν να βοηθήσουν τον γιο του, εκείνος περπατούσε τριγύρω.

Άρχισε να προσπαθεί να καλέσει την γυναίκα του και τον παιδικό σταθμό. Δεν κάλεσε ασθενοφόρο και διαχωρίστηκε από το παιδί. Δεν έκλαψε”, είπε. Το τελικό σώμα ενόρκων επιλέχτηκε την Δευτέρα. Ο Harris καθόταν στο γραφείο του ενώ ο γιος του πάλευε να πάρει ανάσα μέσα στο αυτοκίνητο κάτω από τον ήλιο.

O Harris συνελήφθη και κατηγορήθηκε για φόνο λίγες ώρες αφότου βρέθηκε νεκρός ο Cooper. Ένα κατηγορητήριο που κατατέθηκε εναντίον του Harris τον Σεπτέμβριο του 2014 ανέφερε τις παρακάτω κατηγορίες: δολοφονία από δόλο, δύο κατηγορίες για κακούργημα, κακοποίηση παιδιού σε πρώτο βαθμό, κακοποίηση παιδιού σε δεύτερο βαθμό, εγκληματική απόπειρα σeξουαλικής κακοποίησης παιδιού και δύο κατηγορίες προώθησης επιβλαβούς υλικού σε ανήλικο.

Η καταδίκη για δολοφονία τιμωρείται με ισόβια φυλάκιση στην Georgia. O Chuck Boring πιστεύει ότι ο θάνατος του Cooper ήταν ηθελημένος. Ο Harris είχε κάνει αναζήτηση για θανάτους παιδιών μέσα σε οχήματα πριν τον θάνατο του δικού του γιου, λένε οι ερευνητές.

Ο Harris επιβεβαίωσε στην αστυνομία ότι είχε κάνει αναζήτηση για θανάτους παιδιών μέσα σε οχήματα, ανάμεσα τους και ποια είναι η απαραίτητη θερμοκρασία. Ο Harris φοβόταν ότι θα συνέβαινε αυτό, σύμφωνα με την αστυνομία. Οι κατήγοροι είχαν προηγουμένως αναφέρει ότι ο Harris έστελνε μηνύματα με 6 γυναίκες τη μέρα που πέθανε ο Cooper.

Ανέφερε ότι είπε σε μια γυναίκα στην εφαρμογή Whisper: “Αγαπώ τον γιο μου, αλλά και οι δυο έχουμε ανάγκη να ξεφύγουμε.” Ο Harris έχει επίσης 8 κατηγορίες για σeξουαλική κακοποίηση ανήλικων κοριτσιών. Η δίκη είχε οριστεί για τις αρχές του χρόνου. Ωστόσο μεταφέρθηκε σε άλλη πόλη, γιατί σχεδόν όλοι οι υποψήφιοι ένορκοι παραδέχτηκαν ότι γνώριζαν το περιστατικό.

Για τις κατηγορίες του Harris για την ανταλλαγή ακατάλληλων μηνυμάτων με ανήλικα κορίτσια θα γίνει ξεχωριστή δίκη. Τι έχετε να πείτε για την ιστορία του;tro-ma-ktiko
loading...
« PREV
NEXT »