Latest News

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

25 τυχαία και ασήμαντα πράγματα που θα τα διαβάσετε με τεράστιο ενδιαφέρον.

Λατρεύουμε τις άχρηστες πληροφορίες της ημέρας…Μας φτιάχνουν το κέφι ή μας εκπλήσσουν.Πάμε λοιπόν να πάρουμε την ημερήσια δόση μας!


#1. Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών όπως και οι προκάτοχοι και οι απόγονοί του απαγορεύεται να οδηγούν!


#2. Kαίτε 20% περισσότερο λίπος όταν τρέχετε με άδειο στομάχι.


#3. Ο οικονομολόγος Ruth Judson έχει υπολογίσει ότι τα 2/3 από τα 100δόλαρα είναι εκτός ΗΠΑ αφού οι κεντρικές τράπεζες προτιμούν τα δολάρια.


#4. Η εταιρεία Apple το 2015 κόστιζε πιο πολύ από την αξία της Σουηδίας, Ελβετίας και Νιγηρίας.


#5. Το 2015, σκοτώθηκαν εν ώρα σέλφι περισσότεροι άνθρωποι από ότι από επιθέσεις καρχαρία…


#6. Το οξυγόνο μπορεί να έχει αρνητική επίδραση και ακόμα και να κοστίσει τη ζωή ενός τραυματία.


#7. Αν ζούσατε στην Οθωμανική Αυτοκρατορία την περίοδο του σουλτάνου Murad IV και λατρεύατε τον καφέ θα μπορούσατε να είχατε εκτελεστεί.


#8. Ο επιστήμονας Nicholas Money και η ομάδα του στο Miami University υποστηρίζουν ότι τα μανιτάρια μπορεί να επηρεάσουν τον καιρό γιατί οι σπόροι τους ενεργοποιούν τη βροχή.


#9. Τελευταία φορά που κάποιος μολύνθηκε με τον ιό HIV από μετάγγιση στις ΗΠΑ ήταν το 2008. Μόνη λύση δεν είναι η απαγόρευση κάποιων δοτών, αλλά ο έλεγχος του αίματος.


#10. World Taekowndo Federation είναι τα αρχικά που όλοι ξέρουμε αλλιώς για το γνωστό wtf…


#11. O Ichirio Suzuki, διάσημος παίκτης του baseball που παίζει τώρα για τους Marlins, αποκάλυψε ότι συνδέεται ιδιαίτερα με συμπαίκτες του από τη Λατινική Αμερική που είναι επίσης αλλοδαποί.


#12. Ο Todd W. Schneider έγραψε ότι ο ήρωας Homer των The Simpsons έχει το 21% των διαλόγων της εκπομπής, 1.3 εκατομμύρια λέξης συνολικά.#13. Οι ερευνητές του Norwegian University of Life Sciences εντόπισαν πως τα άλογα μπορούν να διαβάσουν σύμβολα και μάλιστα να εκδηλώσουν τη γνώμη τους για αυτά με κάποιο τρόπο, όπως ας πούμε ότι δεν θέλουν σέλα!


#14. Η μόνη χώρα που έχει γυναικείο όνομα είναι η St Lucia, από την αγία Lucy των Συρακουσών…


#15. 255 γεννιούνται κάθε λεπτό.


#16. Η Greater Bangkok, με 10 εκατομμύρια κατοίκους, έχει 1,300 άστεγους, ενώ η Νέα Υόρκη με πληθυσμό 8.4 εκατομμύρια έχει 60,000 άστεγους.


#17. Οι θηλυκοί καρχαρίες αποθηκεύουν σπέρμα για ένα χρόνο πριν γονιμοποιήσουν τα ωάριά τους, με ρεκότ ενός καρχαρία στην Καλιφόρνια που αποθήκευε σπέρμα περίπου 45 μήνες!


#18. Η πλειοψηφία των διαμαντιών στην επιφάνεια της γης είναι ηλικίας 1 με 3 εκατομμύρια ετών.


#19. 150,000 άνθρωποι πεθαίνουν επειδή ο κόσμος δεν ξέρει να τους παρέχει πρώτες βοήθειες.


#20. Ρεκόρ κατανάλωσης κρασιού οι ΗΠΑ, με μεγαλύτερη αγορά κρασιού παγκοσμίως την Κίνα.


#21. Πέρσι ένας Καναδός, δέθηκε σε μια καρέκλα κήπου και πέταξε με τη βοήθεια 100 μπαλονιών για να διαφημίσει τα καθαριστικά προϊόντα του. Συνελήφθη παρά το ευφάνταστο εγχείρημά του.


#22. Στην Υεμένη, υπάρχουν περίπου 50 εκατομμύρια όπλα, διπλάσια από τον πληθυσμό της που είναι 26 εκατομμύρια άνθρωποι.


#23. Σύμφωνα με έρευνες, τα δίγλωσσα παιδιά είναι καλύτερα στη διαχείριση δύο ζητημάτων ταυτόχρονα.


#24. Όσοι διαβάζουν βιβλία, ζουν κατά μέσο όρο 2 χρόνια περισσότερο από τους υπόλοιπους.


#25. Όλοι θεωρούν τη γαλάζια φάλαινα σαν το πιο θορυβώδες πλάσμα στον πλανήτη, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι φάλαινες φυσητήρες φτάνουν σε θόρυβο 230 decibels.
loading...
« PREV
NEXT »