Latest News

Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016

Γιατί δεν με ζηλεύει – 4 Λόγοι.

Η ζήλια φαίνεται να είναι ένα συναίσθημα που τελικά μας διχάζει! Ενώ θεωρούμε πως πολλές φορές διαλύει τις σχέσεις ή κουράζει και τους δυο τελικά αποδεικνύεται πως κάποιες φορές οι γυναίκες την αποζητούν. Δεν μας αρέσει όταν ζηλεύει ο σύντροφός μας και γίνεται καταπιεστικός αλλά νιώθουμε και αδιαφορία όταν παρατηρούμε πως δεν μας ζηλεύει έστω και λίγο. Τι κρύβεται πίσω από αυτήν την συμπεριφορά; Είναι όντως αλλοπρόσαλλη ή κρύβεται και μία δόση αλήθειας μέσα σε αυτήν; 


Έχουμε ακούσει ή ζήσει περιπτώσεις ανυπόφορης ζήλιας σε σχέση αλλά έχουμε ζήσει και περιπτώσεις που η παραμικρή ένδειξη ζήλιας από τον σύντροφό μας τελικά μας τονώνει την αυτοπεποίθηση. Νιώθουμε μεγαλύτερη ασφάλεια και τα μάτια του μόνο για εμάς! Η αλήθεια είναι πως οι άντρες με το θέμα της ζήλιας αντιδρούν λίγο περίεργα. Αν αναρωτιέσαι γιατί δεν με ζηλεύει ο σύντροφός μου, φρόντισε παρακάτω να καταλάβεις σε ποιόν τύπο άντρα ανήκει.

Σε τέσσερις περιπτώσεις οι άντρες κάνουν τις γυναίκες να αναρωτιούνται! Γιατί δεν με ζηλεύει; Γιατί σε έχει δεδομένη, γιατί δεν δίνεις δικαιώματα, γιατί απλά δεν θέλει να στο δείξει και τέλος ένας ακόμη λόγος που δεν θα θέλαμε με τίποτα να παραδεχτούμε είναι γιατί δεν μας θέλει! Ανάλογα με την γενικότερη συμπεριφορά του μπορούμε να καταλάβουμε σε ποια κατηγορία ανήκει αλλά πρέπει να είμαστε σε θέση να δεχτούμε τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως μας βολεύουν. Οι άντρες σκέφτονται και λειτουργούν πολύ πιο απλά από τις γυναίκες, έτσι εκτίμησε την όλη συμπεριφορά του και πάρε την απάντησή σου. Παρακάτω θα βρεις μερικές χρήσιμες συμβουλές για το πώς φέρονται γενικότερα οι άντρες σε καθεμία από τις παραπάνω περιπτώσεις. Γνώρισέ τον καλύτερα και από τον ίδιο του τον εαυτό και αν επιθυμείς την προσοχή του κινήσου ανάλογα.

Γιατί δεν με ζηλεύει – Σε έχει δεδομένη

Οι άντρες αν και ψάχνουν μετά μανίας την γυναίκα που θα γίνει το λιμάνι τους ουσιαστικά χρειάζονται και λίγη φουρτούνα στα ανοιχτά! Δηλαδή η σιγουριά πως είσαι δικιά τους χωρίς εκπλήξεις και ευτράπελα τους κάνουν να ξεχνούν γρήγορα το αίσθημα της ζήλιας. Όταν ένας άντρας σε έχει δεδομένη γενικά δεν έχει κανέναν λόγο να αναρωτηθεί γιατί άργησες, γιατί ντύθηκες λίγο πιο σέξι ή με ποιόν μιλούσες σιγά στον τηλέφωνο. Η σιγουριά που έχει μέσα του για εσένα και τις κινήσεις σου έχουν κάνει τον κυνηγό να πιστέψει πως έπιασε το θήραμα και πλέον στο κλουβί το ελέγχει 100%! Έτσι οι άντρες σε μία μακροχρόνια σχέση συνήθως μετά από ένα διάστημα σιγουρεύονται για τα αισθήματά μας από τις πράξεις μας και ενισχύεται η άποψή τους πως θα ισχύει για πάντα. Ο άντρας που λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο και φροντίζει να σε έχει δεδομένη, ακόμα και όταν κάνει πράγματα τα οποία δεν σου αρέσουν καθόλου, δεν βρίσκει κανέναν λόγο να ζηλεύει. Μήπως ήρθε η ώρα να ταράξεις λίγο τα ήρεμα νερά του;

Γιατί δεν με ζηλεύει – Γιατί δεν δίνεις δικαιώματα

Οι γυναίκες μερικές φορές στην προσπάθειά μας να μην αντιμετωπίζουμε εντάσεις μέσα στην σχέση ή να μην έχουμε έντονες και καταπιεστικές σκηνές ζηλοτυπίας από τον σύντροφό μας, προσέχουμε το παραμικρό! Ξεχνάμε ότι μας αρέσει, ότι θέλουμε να κάνουμε, οποιονδήποτε ανήκει στον αντρικό πληθυσμό αυτού του πλανήτη και έχουμε κάνει το κινητό μας σκουλαρίκι μη τυχόν δεν μας βρει έστω και μία φορά στο τηλέφωνο. Όλα αυτά με τα χρόνια μας γίνονται συνήθεια και ο ίδιος έχει τον απόλυτο έλεγχο. Από την στιγμή λοιπόν που πάντα ξέρει που είμαστε και τι κάνουμε, πάντα είμαστε με ανθρώπους που ο ίδιος έχει απόλυτη εμπιστοσύνη, πάντα κινούμαστε ή ντυνόμαστε με βάση τα δικά του δεδομένα, μας έχει απονείμει δίκαια την τιμητική πλακέτα της «ιδανικής» συντρόφου! Έτσι με τον καιρό καταλαβαίνει πως δεν χρειάζεται να νιώσει το παραμικρό αγκαθάκι ζήλιας αφού έχουμε ξεχάσει πως κι εμείς έχουμε προσωπικότητα! Το θέμα όμως είναι να μην επιβάλλει διάφορα αλλά να είναι στοιχεία του δικού σου χαρακτήρα. Να είσαι ο εαυτός σου και θα το εκτιμήσει πολύ περισσότερο. Επίσης μια μικρή ζήλια για την «γυναίκα» που θαυμάζει δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!

Γιατί δεν με ζηλεύει – Δεν θέλει να στο δείξει

Είσαι σίγουρη πως τον έχεις καταλάβει; Πολλές φορές οι άντρες νιώθουν υποτιμητικό το γεγονός να δείξουν την ζήλια τους. Πιστεύουν πως ρίχνουν τον εγωισμό τους και πολύ εύκολα μπορούν να γίνουν υποχείριο της κάθε γυναίκας. Την ζήλια την βιώνουν ως ένα συναίσθημα που δηλώνει αδυναμία! Μπορεί να ζηλεύει αλλά έμμεσα, έτσι παρατήρησε τις κινήσεις του και θα βγεις από την περιέργεια. Ας πούμε πως παρατήρησες πως ακόμα και όταν έρχονται σπίτι οι φίλοι του προτιμάει να κάνεις κάτι άλλο κι εσύ τους αφήνεις μόνους. Αρχικά σκέφτεσαι πως μπορεί να ντρέπεται για εσένα (πράγμα ακραίο) ή να λένε τα δικά τους. Υπάρχει όμως και η περίπτωση αντρών που ζηλεύουν τόσο που που πιστεύουν πως αν βρίσκεσαι μαζί τους δεν θα παίρνουν τα μάτια τους από επάνω σου και αφού προτιμούν να μην δείχνουν την ζήλια τους φροντίζουν να το αποφύγουν.

Επίσης μπορεί να έχεις παρατηρήσει πως σου τονίζει συνεχώς ότι τα ρούχα που σου πάνε περισσότερο είναι τα πιο κλειστά και πιο συμμαζεμένα. Το κάνει να φαίνεται πως είναι απλά η άποψή του για το σωματότυπο και το στυλ σου κι εύκολα μπορεί να σε πείσει γι’ αυτό. Έχεις σκεφτεί ποτέ πως δεν αντέχει τα βλέμματα των γύρω επάνω σου όταν φοράς κάτι πιο στενό και πιο προκλητικό; Έχεις παρατηρήσει πως μερικές φορές που μιλάς στο τηλέφωνο σε ρωτάει αν είναι η φίλη σου για να στείλει χαιρετίσματα; Κολακεύεσαι από το ενδιαφέρον του και που θέλει τις φίλες σου! Στην πραγματικότητα υπάρχει η περίπτωση να μην είναι σίγουρος που μιλάς και με έναν πλάγιο τρόπο προσπαθεί να το εξακριβώσει! Το ότι δεν θέλει να στο δείξει δεν σημαίνει πως δεν ζηλεύει.

Γιατί δεν με ζηλεύει – Γιατί δεν σε θέλει


Στην χειρότερη περίπτωση 1 και 1 κάνουν 2! Ένας άντρας που δεν ζηλεύει στο ελάχιστο και αδιαφορεί για την γυναικεία σου υπόσταση απλά δεν θέλει! Η απλή σκέψη των αντρών τους οδηγεί σε αυτήν την συμπεριφορά. Οι άντρες όταν θέλουν και διεκδικούν μια γυναίκα γίνονται κτητικοί, άλλοι το δείχνουν και άλλοι όχι τόσο έντονα. Πάντως εκφράζει ο καθένας με τον δικό του τρόπο το ότι είσαι δικιά του. Όταν λοιπόν δεν αντιδράει σε τίποτα από αυτά που λες ή κάνεις αρχίζεις να απορείς κι εσύ η ίδια. Γιατί δεν με ζηλεύει; Δυστυχώς μερικές φορές ακόμα και αν δεν μας αρέσει καλό θα ήταν να δούμε αν τελικά έχει βάλει πλώρη για αλλού!

dynamikhgynaika
loading...
« PREV
NEXT »