Latest News

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016

Πώς να μην με βαρεθεί – 4 Τρόποι.

Οι περισσότερες γυναίκες που βρίσκονται σε σχέση μετά από λίγο καιρό αρχίζουν να αναρωτιούνται «πώς να μην με βαρεθεί». Η ανασφάλεια φροντίζει να κάνει την εμφάνισή της όταν το πάθος έχει καταλαγιάσει και τότε πολλές γυναίκες πιστεύουν πως δεν θα αργήσει να φανεί η ρουτίνα της καθημερινότητας. Επικρατεί γενικότερα αυτή η άποψη, δηλαδή πως πάντα στην αρχή τα πράγματα είναι διαφορετικά αλλά στην πορεία θέλει δουλειά για να κρατήσεις την σχέση σου ζωντανή! 


Αναρωτιέσαι τι να κάνεις για να μην σε βαρεθεί αλλά δεν είναι δύσκολο με αυτήν την σκέψη στο μυαλό σου να περπατά σε τεντωμένο σχοινί. Πολλές γυναίκες κάνουν αυτήν την σκέψη έμμονη ιδέα και οδηγούνται σε αντίθετα αποτελέσματα πριν το καταλάβουν. Έτσι φροντίστε μόλις σκεφτείτε κάτι παρόμοιο να λάβετε τις κατάλληλες συμβουλές ώστε να σταματήσετε να ασχολείστε με αυτό. Τέρμα τα λόγια αφού ήρθε ο καιρός για πράξεις. Ο τρόπος που θα ζήσουμε την σχέση μας είναι στο χέρι μας αφού κι εμείς πολλές φορές προκαλούμε χωρίς να το καταλάβουμε την ανία και την ρουτίνα.

Αλλαγές όταν χρειάζεται, εκπλήξεις, εμφάνιση και καλή συμπεριφορά είναι στοιχεία συνήθως των πρώτων μηνών μιας σχέσης! Μήπως είναι ώρα να δούμε τα πράγματα διαφορετικά; Τι αλλάζει στην πορεία και βλέπουμε αλλιώς τον σύντροφό μας; Η μαγεία μπορεί να κρατήσει όσο εμείς το επιθυμούμε! Πώς να μην με βαρεθεί; Ερώτημα στο οποίο πολλές γυναίκες έχουν απαντήσει πριν ρωτήσουν αφού το ότι θα τις βαρεθεί το θεωρούν δεδομένο απλά ψάχνουν τρόπο να το αποφύγουν. Λέγεται πως ότι φοβόμαστε, ζούμε! Έτσι προσέχετε μα μην προκαλείτε οτιδήποτε θέλετε να αποφύγετε! Μερικές συμβουλές μπορεί να σας βοηθήσουν ώστε να μην κάνετε κάποιες κινήσεις που θα μετανιώσετε αργότερα. Υπάρχουν κάποια απλά πραγματάκια στην καθημερινότητα που αν τα προσέξετε θα είναι πολύ δύσκολο να σας βαρεθεί αφού θα είστε το «πακέτο» γυναίκας που οι περισσότεροι άντρες επιθυμούν να έχουν δίπλα τους!

Πώς να μην με βαρεθεί – Περιποίηση

Μόλις γνωρίσουμε κάποιον φροντίζουμε να είμαστε τέλειες από την κορφή μέχρι τα νύχια. Αυτό κρατάει για αρκετό καιρό και για όσο τον βλέπουμε έξω λίγες ώρες της μέρας. Όταν σοβαρέψουν τα πράγματα και πλέον κοιμόμαστε μαζί τότε θεωρούμε πως αφού μας βλέπει την ώρα που ξυπνάμε, τα έχει δει όλα. Έτσι αφηνόμαστε και την υπόλοιπη μέρα χωρίς να φροντίσουμε τον εαυτό μας και πιο πολύ όταν δεν έχουμε κάπου να πάμε. Ο σύντροφός μας βέβαια μπαινοβγαίνει μέσα στο σπίτι καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας και αυτό που αντικρύζει είναι μία παρατημένη εμφανισιακά νοικοκυρά. Αυτό σίγουρα δεν θυμίζει σε τίποτα την τέλεια γυναίκα που γνώρισε. Έτσι αν θέλετε να μην σας βαρεθεί μέσα από αυτήν την κατάσταση φροντίστε να περιποιήστε τον εαυτό σας ακόμα και μέσα στο σπίτι! Η περιποίηση δεν είναι μόνο για τους έξω! Πάντα χωρίς υπερβολές, ένα όμορφο αθλητικό σύνολο, ένα θηλυκό Τ-shirt, ένα φόρεμα – νυχτικάκι είναι κατάλληλα για να είστε και απλές και σέξυ όλη την μέρα. Τα μαλλιά μας καλοχτενισμένα ή σε μια απλή αλογοουρά είναι αρκετά και πρακτικά. Το βάψιμο δεν είναι και τόσο απαραίτητο αλλά μία μάσκαρα ή ένα διάφανο lip gloss θα σας φώτιζε όλη την μέρα!

Πώς να μην με βαρεθεί – Το καλό φαγητό

Κάτι ήξεραν οι παλιές και επιμέναν πως ο έρωτας περνάει από το στομάχι! Μπορεί η μαγειρική να μην είναι το φόρτε σας αλλά να θυμάστε πως οι άντρες εκτιμούν ιδιαίτερα το καλό σπιτικό φαγητό. Τι καλύτερο από ένα ρομαντικό δείπνο από τα χεράκια σας και η συνέχεια άκρως ακατάλληλη! Θα σας θεωρεί ιδιαίτερα ξεχωριστή αφού θα συνδυάζετε τα πάντα με τόση επιτυχία. Όσα χρόνια και αν περάσουν, ποτέ οι άντρες δεν θα σταματήσουν να εκτιμούν ιδιαίτερα το καλομαγειρεμένο φαγητό από την γυναίκα τους! Υπάρχει μία θεωρία των γυναικών, περισσότερο τα τελευταία χρόνια, κατά την οποία μερικές γυναίκες υποστηρίζουν πως δεν ενοχλεί καθόλου τους άντρες τους που δεν ξέρουν ούτε ένα αυγό να βράσουν. Υποστηρίζουν πως δεν θα κάνουν τις καλές νοικοκυρές για να τον κρατήσουν και φυσικά κανείς δεν λέει το αντίθετο! Το μαγείρεμα έχει ένα τελείως διαφορετικό νόημα! Δείχνει αγάπη αφού καταναλώνεις χρόνο για να ευχαριστήσεις τον άλλον. Μην ξεχνάμε όμως πως τα αισθήματα πρέπει να είναι αμοιβαία! Μην γελιόμαστε, πάντα οι άντρες εντυπωσιάζονται από ένα καλό φαγητό και αν δεν θέλετε να επισκέπτεται καθημερινά την μητέρα του μέχρι να βαρεθεί σηκώστε τα μανίκια σας κι ετοιμαστείτε να τον καταπλήξετε.

Πώς να μην με βαρεθεί – Πονηρά παιχνίδια

Συνήθως μετά από καιρό σε μία σχέση χάνεται το πονηρό στοιχείο και μειώνεται η ένταση. Σίγουρα όλες οι σχέσεις έχουν τα πάνω και τα κάτω τους αλλά το πρόβλημα είναι να μην έχουν μόνο τα κάτω τους! Τα ερωτικά παιχνίδια θα σας βοηθήσουν να ανανεώνετε κάθε τόσο την σχέση σας. Γιατί να βαρεθεί μία γυναίκα που κάθε τόσο τον ταξιδεύει και αλλού; Τα”δεν πρέπει” σε αυτόν τον τομέα μπορεί να σας κάνουν βαρετή στα μάτια του μετά από καιρό. Οι άντρες θα μένουν πάντα παιδιά και στα παιδιά θα αρέσουν πάντα τα παιχνίδια! Η ανανέωση βοηθάει για να μην βαρεθεί κανένας από τους δυο!

Πώς να μην με βαρεθεί – Η ταμπέλα της μαμάς

Πολύ συχνά οι γυναίκες σε μακροχρόνια ειδικά σχέση βγάζουμε τον υπερπροστατευτικό μας εαυτό. Δεν περνάει πολύς καιρός και αρχίζουμε να φερόμαστε όπως «η μαμά του». Κάνουμε τις ίδιες παρατηρήσεις και προσπαθούμε να του θυμίζουμε πολλές φορές με γκρίνια τις υποχρεώσεις του για να σοβαρευτεί. Αυτό όμως μας κάνει να χάνουμε τον πραγματικό ρόλο μας μέσα στην σχέση. Έτσι φροντίστε να σας βλέπει ως γυναίκα και όχι σαν μαμά. Με αυτόν τον τρόπο θα ψάχνει αλλού να βρει αυτό που έχασε από εσάς! Η ταμπέλα της μαμάς τους μπερδεύει και αρχίζουν να βαριούνται!


Με λίγα λόγια οι γυναίκες πάντα πρέπει να αναλαμβάνουν τον δύσκολο ρόλο «λίγο από όλα»! Οι παραπάνω συμβουλές όμως δεν είναι και τόσο δύσκολο να τις εντάξουμε στην καθημερινότητά μας. Λίγες και απλές κινήσεις θα σας κάνουν να μην αναρωτιέστε πια «πώς να μην με βαρεθεί»! Δείτε τα αποτελέσματα και θα εκπλαγείτε με το πώς μπορείτε εύκολα να τον κάνετε να σας κοιτάει στα μάτια!

loading...
« PREV
NEXT »