Γιατί δεν κάνει κίνηση – 5 Λόγοι.

Βλέπουμε τα σημάδια που μόνο εμείς οι γυναίκες μπορούμε να διακρίνουμε και να αναλύσουμε αλλά τελικά κάπου εκεί το χάνουμε. Γιατί δεν κάνει κίνηση; Γνωριστήκαμε λίγο καλύτερα, μιλάμε λίγο πιο άνετα, ένας διάχυτος ερωτισμός υπάρχει στον αέρα αλλά για κάποιον περίεργο λόγο αναρωτιόμαστε από το πρωί έως το βράδυ γιατί δεν κάνει κίνηση! 


Μήπως φταίνε τα άστρα, μήπως τον πλήγωσε η πρώην, μήπως τελικά καταλάβαμε λάθος και ανάλυση στην ανάλυση η απορία μας παραμένει απορία, γιατί δεν κάνει κίνηση. Όπως πολύ καλά έχουμε καταλάβει οι αναλύσεις ανήκουν επάξια στο γυναικείο φίλο και στο πολύπλοκο μυαλό μας. 

Οι άντρες ως πιο απλά σκεπτόμενα όντα αυτού του πλανήτη, αν τους ρωτούσαμε, θα μας έλυναν τις απορίες μας στο λεπτό! Μήπως είναι καιρός να σταματήσουμε να ψάχνουμε ψύλλους στα άχυρα; Υπάρχουν πέντε απλοί λόγοι που ένας άντρας αν και μας δίνει το πράσινο φως δεν κάνει κίνηση!


Γιατί δεν κάνει κίνηση;


1)Από ανασφάλεια


Πολλές φορές οι άντρες αν και προσπαθούν να φαίνονται ιδιαίτερα δυναμικοί, ανεξάρτητοι και γενικότερα οι «αφέντες» του σπιτιού, προσπαθούν να κρύψουν τις ανασφάλειές τους. Ποιος σας είπε πως η ανασφάλεια είναι γυναικείο προνόμιο; Η εργασιακή τους θέση, τα οικονομικά τους αλλά και η γνώμη που έχουν για την εμφάνισή τους μπορεί να τους δημιουργεί ανασφάλεια. Έτσι για να κάνει οποιαδήποτε κίνηση ένας τέτοιος τύπος άντρα πρέπει πρώτα να σιγουρευτεί πως τον θαυμάζετε γι’αυτό που είναι και πως τίποτα από αυτά που ίσως θεωρεί μειονεκτήματα για τον ίδιο δεν είναι ορατά και στα δικά σας μάτια. Για να κάνει κίνηση θα πρέπει να λάβει από εσάς ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θαυμασμό πράγμα που θα τον κάνει πιο άνετο και θα τονώσει τον ανδρισμό του. Αυτό βέβαια παίζει ακόμα σημαντικότερο ρόλο αν απέναντί του βρίσκεται μία δυναμική και ανεξάρτητη γυναίκα. Μπορεί αυτόν τον τύπο γυναίκας να τον θαυμάζουν ενδόμυχα όλοι οι άντρες αλλά κάποιες φορές τους τρομάζει η ιδέα να φανούν «λίγοι», μη μπορώντας να ανταπεξέλθουν σε κάποιες καταστάσεις.


2)Γυναίκες κυνηγοί


Τα τελευταία χρόνια η ιδέα της ανεξαρτησίας και της ισότητας των δυο φύλων άρχισε να δημιουργεί γυναίκες κυνηγούς. Βέβαια σε ότι συμβαίνει γύρω μας πολλές φορές χάνεται το μέτρο και οδηγούμαστε σε αντίθετα αποτελέσματα από τα επιθυμητά. Έτσι όταν οι γυναίκες θέλησαν να διεκδικήσουν την θέση τους στο να φλερτάρουν ή να μπορούν με άνεση να πλησιάσουν το αντρικό φύλο χωρίς ντροπή και πρέπει, από μερικούς άντρες δεν έγινε ακριβώς κατανοητό. Αυτό δημιούργησε μία σύγχυση αφού οι γυναίκες δεν ήθελαν να σταματήσουν οι άντρες να κάνουν το πρώτο βήμα ή να κυνηγήσουν την γυναίκα που επιθυμούν, απλά ήθελαν να δηλώσουν την παρουσία τους και την δύναμη των «θέλω» τους. Επειδή όμως οι άντρες γλυκαίνονται ιδιαίτερα με το γυναικείο φλερτ, δείχνει να το απολαμβάνουν πιστεύοντας πως δεν χρειάζεται να κάνουν κάποια κίνηση. Αν λοιπόν είστε από τις γυναίκες που δείχνουν αυτό που νιώθουν «παγώστε τον» για λίγο και δείτε την αντίδρασή του. Ίσως να σταματήσετε να αναρωτιέστε πια γιατί δεν κάνει κίνηση! Μήπως περιμένει από εσάς αυτό που περιμένετε εσείς από αυτόν;


3)Δεν είναι σίγουρος


Ένας ακόμη λόγος που ένας άντρας μπορεί να μην κάνει κίνηση είναι η περίπτωση να μην είναι σίγουρος ούτε για το τι θέλει αλλά ούτε για τον ίδιο του τον εαυτό. Μπορεί να μην είναι σίγουρος για το τι ακριβώς ψάχνει σε αυτήν την φάση της ζωής του. Το μόνιμο ή το περιστασιακό; Αν έχετε πετύχει αυτόν τον τύπο άντρα για ένα πράγμα πρέπει να χαίρεστε ιδιαίτερα, για το ότι δεν κάνει κίνηση αφού αν σας έβλεπε σαν κάτι περιστασιακό θα την είχε κάνει ήδη. Ο χρόνος γι’ αυτόν είναι πολύτιμος αφού στην προσπάθεια του να σιγουρευτεί για αυτά που νιώθει έρχεται σε επαφή και με ένα άλλο συναίσθημα που του τονίζει πως δεν θα είστε εκεί για πάντα να περιμένετε μία του κίνηση. Αν έχετε καταλάβει πως είναι ο δυναμικός άντρας μεν, με ευαισθησίες δε, φερθείτε έξυπνα! Τι θα λέγατε για ένα σκωτσέζικο ντουζ μήπως ταρακουνηθεί;


4)Μαλωμένος με τις σχέσεις


Αν έχετε πετύχει τον τύπο άντρα που φαίνεται να είναι μαλωμένος με τις σχέσεις, τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα. Σε αυτές τις περιπτώσεις αν έχετε καταφέρει να μιλήσετε μαζί του σε ένα άλλο επίπεδο και να τον έχετε αγγίξει λίγο εσωτερικά, τότε σίγουρα έχει τρομάξει με τα ίδια του τα συναισθήματα. Εκεί που πίστευε πως γυναίκα σημαίνει σεξ, έρχεστε να του ανατρέψετε τα δεδομένα και να αρχίσει να πιστεύει πως γυναίκα σημαίνει κάτι πολύ περισσότερο και σίγουρα κάτι πιο πολύπλοκο. Γιατί δεν κάνει κίνηση; Γιατί αναρωτιέται το συγκεκριμένο είδος γυναίκας από ποιόν πλανήτη έχει κατέβει και από που μπορεί να προμηθευτεί τις οδηγίες χρήσης! Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο θα διακρίνετε μία σχετική αμηχανία και ταυτόχρονα μερικές πινελιές προσπάθειας να σας ενθουσιάσει. Προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση μέχρι να αποκτήσει τον σχετικό έλεγχο. Δείξτε του λοιπόν πως τελικά είστε ότι πιο γήινο έχει γνωρίσει!


5)Παίζει γενικάΥπάρχει μία κατηγορία αντρών, αφού δεν θα θέλαμε να το γενικεύσουμε, που αρέσκονται στο να παίζουν γενικά ακόμα και όταν βρίσκονται μέσα σε σοβαρή σχέση, σε αρραβώνα ή και σε γάμο. Μπορεί να μην μας αρέσει καθόλου η ιδέα αλλά καλό θα ήταν να το ψάχνουμε λίγο περισσότερο όταν κάποιος άντρας φέρεται περίεργα. Αναρωτιέστε γιατί δεν κάνει κίνηση αλλά μπορεί να μην γνωρίζετε και πολλά γι’ αυτόν. Πολύ συχνά τους αρέσει να παίζουν γενικότερα ώστε να επιβεβαιώνονται αλλά μέχρι εκεί. Έτσι εσείς ποντάρετε σε αυτόν αλλά ο ίδιος γνωρίζει από την αρχή μέχρι που θα φτάσει. Φανταστείτε το σαν ένα παιδάκι που δεν ξέρει να κολυμπάει αλλά λατρεύει να κοιτάει την θάλασσα, να παίζει δίπλα της ακόμα και να την αγγίζει αλλά σε καμία περίπτωση δεν σκέφτεται να βουτήξει! Και αν ισχύει πως οι άντρες παραμένουν παιδιά, τότε σκεφτείτε την σχέση τους με τα παιχνίδια.