Latest News

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

5 σημάδια ότι έχετε πάθει δηλητηρίαση από υδράργυρο και πώς να καθαρίσετε τον οργανισμό σας!!


Μπορεί να εκπλαγείτε με το πόσο εκτεταμένες είναι οι επιπτώσεις της δηλητηρίασης από υδράργυρο. Μια απλή έκθεση στο μέταλλο μπορεί να καταστρέψει τα πάντα, από το μυαλό σας μέχρι τους μυς σας.

 Οι επιστήμονες θεωρούν γνωστή την τοξικότητα του υδραργύρου από το 1800.. Εκείνη την εποχή, οι κατασκευαστές καπέλων επινόησαν τον όρο «τρελός καπελάς» λόγω των παρενεργειών που προέκυψαν από την έκθεση τους σε υδράργυρο. Παρά αυτήν την μακρόχρονη γνώση, μπορείτε να βρείτε τον υδράργυρο σε αφθονία στο σύγχρονο περιβάλλον μας. Είναι ακόμα και στο σφράγισμα των δοντιών και τα εμβόλια.

Σωστά – ενώ δεν στο εμπόριο δεν υπάρχουν πια θερμόμετρα με υδράργυρο, ο ίδιος ο γιατρός ή οδοντίατρος τοποθετούν ένα κομμάτι του μετάλλου στο σώμα σας. Το χειρότερο; Ο υδράργυρος είναι μια βιο-συσσωρευτική τοξίνη. Το σώμα μας δεν τον μεταβολίζει ούτε τον απορρίπτει. Μάλλον, ο υδράργυρος συσσωρεύεται στους ιστούς μας και γίνεται όλο και πιο τοξικός.

Δείτε, λοιπόν, τα 5 συμπτώματα δηλητηρίασης από υδράργυρο…

#1 – Μεταλλική γεύση στο στόμαΥπάρχουν διάφοροι τύποι σφραγισμάτων. Από χρυσό, πορσελάνη, πλαστικό, σύνθετη ρητίνη και αμάλγαμα αργύρου. Το τελευταίο περιέχει ένα μίγμα από ασήμι, κασσίτερο, ψευδάργυρο, χαλκό και υδραργύρου. Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Georgia λένε ότι όσοι έχουν πάνω από 8 σφραγίσματα αμαλγάματος είναι εκτεθειμένοι σε κίνδυνο δηλητηρίασης από υδράργυρο. Αυτό αντιστοιχεί στο 25% του αμερικανικού πληθυσμού που έχει στην πραγματικότητα 11 ή περισσότερα σφραγίσματα. Ανεξάρτητα από το πόσα σφραγίσματα έχετε, όμως, αν νιώθετε μιαμεταλλική γεύση στο στόμα σας, μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι ο υδράργυρος έχει αρχίσει να διαρρέει στο σύστημά σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα κοινό με παλιά σφραγίσματα αμαλγάματος.

#2 – Εναλλαγές διάθεσης

Σύμφωνα με τον βιολογικό οδοντίατρο Δρ Gerald H. Smith, η περιβαλλοντική έκθεση στον υδράργυρο μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο νευρικό σύστημα του ατόμου. Αυτό μπορεί να προκαλέσει διπολική διαταραχή, που χαρακτηρίζεται από έντονες εναλλαγές της διάθεσης. Ο Δρ Smith λέει πως ο υδράργυρος ταξιδεύει εύκολα μέσω του λεμφικού συστήματος και στο θυρεοειδή αδένα, που είναι υπεύθυνος για την έκκριση ορμονών που συνδέονται άμεσα με τη διάθεση. Αν έχετε περισσότερα από 12 σφραγίσματα να έχετε το νου σας για ανεξήγητη ταλάντευση μεταξύ μανίας και κατάθλιψης.


#3 – Σύσπαση μυών


Ο υδράργυρος προκαλεί σύσπαση των μυών λόγω βλάβης των νεύρων. Ο Δρ Mark Hyman ξέρει τα πάντα σχετικά με αυτό το συγκεκριμένο σύμπτωμα. Ενώ ζούσε στο Πεκίνο, είχε εκτεθεί στον υδράργυρο μέσω ψαριών και λόγω του συστήματος θέρμανσης της Ιαπωνίας με άνθρακα. Είχε, επίσης, σφραγίσματα αμαλγάματος. Ο Δρ Hyman αναφέρει πως βίωσε τον πόνο των μυών και είχε σπασμούς. Δεν ήταν σίγουρος τι ήταν που προκαλούσε τις συσπάσεις – μέχρι που ανακάλυψε υψηλά επίπεδα υδραργύρου στα μαλλιά και τα ούρα του. Στη συνέχεια, όταν ο Δρ Hyman αποτοξίνωσε τον εαυτό του και απέφυγε την έκθεση στον υδράργυρο, οι συσπάσεις εξαφανίστηκαν.

#4 – Αϋπνία

Η χρόνια αϋπνία είναι ένα κοινό πρόβλημα μεταξύ των εργατών των βιομηχανιών που εκτίθενται σε υδράργυρο. Αυτό οφείλεται στον τρόπο με τον οποίο το μέταλλο επηρεάζει τον θυρεοειδή σας σε μεγάλο βαθμό. Βλέπετε, ο θυρεοειδής σας είναι υπεύθυνος για την έκκριση μιας ορμόνης που ονομάζεται μελατονίνη που ελέγχει τους κύκλους ύπνου / αφύπνισης του σώματός σας. Θυμηθείτε, ο υδράργυρος έχει επιπτώσεις στο κεντρικό νευρικό σας σύστημα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε υπερδιέγερση, το οποίο θα σας κρατήσει ξύπνιο.

#5 – Πονοκέφαλοι


Ο Δρ Gerald H. Smith ασχολήθηκε με έναν ασθενή που ονομάζεται «Robert C.» που υπέφερε από ημικρανίες για πάνω από 25 χρόνια. Δεν είχε ιδέα για το τι προκαλεί τους πονοκεφάλους, μέχρι που του αφαιρέθηκαν κάποια σφραγίσματα υδραργύρου του. Στη συνέχεια, οι πονοκέφαλοι εξαφανίστηκαν. Οι πονοκέφαλοι που προέρχονται από δηλητηρίαση από υδράργυρο μπορεί να συνοδεύονται από τα ακόλουθα συμπτώματα:

Τί να κάνετε στην περίπτωση δηλητηρίασης από υδράργυρο:

Δείτε το παρακάτω βίντεο με τον Dr Hyman που θα σας παρέχει συμβουλές για τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αποτοξινωθείτε από τον υδράργυρο…loading...
« PREV
NEXT »