Latest News

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016

Πώς να ρίξω έναν άντρα – 7 Τρόποι!!

Μία από τις συζητήσεις που μπορεί να λάβουν χώρα σε ένα τραπέζι γυναικοπαρέας είναι το πώς να ρίξω έναν άντρα! Άραγε υπάρχει κάποια μυστική συνταγή που λίγες γυναίκες έχουν ανακαλύψει μέχρι τώρα; Υπάρχει κάποια μυστική συνομωσία που λειτουργεί υπερ κάποιων γυναικών και κατά άλλων; Όσο και να στύψουμε το μυαλό μας και όσο και να ψάξουμε για να βρούμε το κλειδί της ευτυχίας δεν πρόκειται να ανακαλύψουμε την χαμένη Ατλαντίδα!


 Όλα ξεκινάν από μέσα μας και έχουν να κάνουν με τον τρόπο που χειριζόμαστε πρώτα τον ίδιο μας τον εαυτό. Έπειτα τα πράγματα απλουστεύονται και η ευτυχία μας όπως φυσικά και το πώς να ρίξουμε έναν άντρα είναι στο χέρι μας! Μερικά δήθεν μυστικά τα οποία μπορούν να μας βοηθήσουν ουσιαστικά βρίσκονται μέσα στο μυαλό κάθε γυναίκας απλά λίγες τολμούν να τα κάνουν πράξη. Είναι από τα γυναικεία όπλα που άλλες χειρίζονται έτσι κι αλλιώς με επιτυχία και άλλες μπορεί να τα γνωρίζουν, να τα έχουν αλλά όχι να τα χρησιμοποιούν! Έτσι το θέμα δεν είναι απλά να μας γίνουν γνωστοί οι τρόποι που μπορούμε να ρίξουμε έναν άντρα αλλά και πως θα τους κάνουμε πράξη ανάλογα με τον χαρακτήρα μας αλλά και με τι είδους χαρακτήρα έχουμε να κάνουμε. Οι παρακάτω συμβουλές έχουν να κάνουν με τον οποιοδήποτε τύπο άντρα!

Πώς να ρίξω έναν άντρα – Τρόποι

Αμφιβολία

Τα μάτια είναι αναμφισβήτητα το μεγάλο όπλο των γυναικών απέναντι στον άντρα!ρίξε τις ματιές σου χωρίς να τον «καρφώνεις» αλλά ταυτόχρονα στάσου και λίγο απόμακρη. Πρόσεξε να φανείς λίγο απόμακρη αλλά όχι αδιάφορη! Άφησε τον να αναρωτιέται αν πραγματικά τον έχεις προσέξει ή όχι. Θα του κινήσεις την περιέργεια και θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα για να μάθει ποια είναι η αλήθεια. Η απίστευτη στιγμή του πρώτου φλερτ καθορίζει κατά πολύ την πορεία της κατάστασης. Όσο λοιπόν και αν καίγεσαι να τον ρίξεις άφησε τον λίγο στην αμφιβολία. Θα λατρέψεις την αρχική του αμηχανία και προσπάθεια να μάθει τι συμβαίνει με εσένα και αν όντως είσαι διαθέσιμη. Είτε θα προσπαθήσει να σε πλησιάσει μόνος του είτε να μάθει από άλλους. Θα έχει λάβει την παράξενη ματιά σου αλλά για τίποτα δεν θα είναι σίγουρος.

Μυστήριο

Αυτό που πάντα γοήτευε τους άντρες κάθε εποχής ήταν το μυστήριο γύρω από την γυναικεία φύση. Άπλωσε λοιπόν γύρω σου ένα πέπλο μυστηρίου το οποίο θα δημιουργήσει πάθος! Μην χρησιμοποιήσεις σε καμιά περίπτωση την μέθοδο του ανοιχτού βιβλίου ώστε να σε γνωρίζει πολύ καλά από την πρώτη στιγμή. Οι άντρες λατρεύουν τις εξερευνήσεις και θα προσπαθήσει όσο πιο γρήγορα να βγάλει μία άκρη μαζί σου. Ο αντρικός του εγωισμός δεν θα του επιτρέψει να ορθώσει άλλος την σημαία του σε αυτήν την ανεξερεύνητη περιοχή.

Οικειότητα με άλλους άντρες

Πολύ πιθανό να τον δεις κάπου εκεί όταν περιτριγυρίζεσαι και από άλλους άντρες οι οποίοι μπορεί να είναι απλά φίλοι. Αν παρατηρήσεις πως σε προσέχει ιδιαίτερα μην δείχνεις προς τους φίλους σου μεγάλη οικειότητα. Πολλές γυναίκες το κάνουν ακόμα πιο έντονα και από αμηχανία απλά γιατί αυτός που τους ενδιαφέρει τις κοιτάζει. Μην το ρισκάρεις! Υπάρχει περίπτωση να σκεφτεί πως χειρίζεσαι τόσο εύκολα και απλά τους άντρες που να αποτραβηχτεί και να καταφέρεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις.

Αναμονή

Αναρωτιέσαι «πώς να ρίξω έναν άντρα» κι όμως κάθε φορά που σε πλησιάζει κάποιος του ανοίγεσαι και του δείχνεις την αδυναμία σου από την πρώτη στιγμή. Έχει αποδειχθεί πως η αναμονή τους κάνει μόνο καλό. Άφησε τον ελεύθερο να κυνηγήσει για ένα διάστημα τον στόχο του αλλά μην οδηγηθείς στην υπερβολή γιατί οι συνέπειες δεν θα σου είναι ιδιαίτερα ευχάριστες. Αναμονή με μέτρο όχι τόσο που να τον κουράσεις, άλλωστε όλες ξέρουμε πως οι ιδιαίτερα ρομαντικές εποχές που ένας άντρας χρόνια περίμενε την γυναίκα που ήθελε, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί! Έτσι ακολούθησε την εποχή σου και τους γρήγορους ρυθμούς της, έτσι η αναμονή θα είναι όση χρειάζεται! Απλά αυτό που πρέπει να του ξυπνήσεις για να απολαύσεις τα επιθυμητά αποτελέσματα, είναι να του ξυπνήσεις τα «κυνηγητικά» του ένστικτα.

Πρώην και σχέσεις

Ένα από τα λάθη που κάνουμε οι γυναίκες είναι με τις πρώτες μας συζητήσεις να αρχίσουμε να ρωτάμε ανεξέλεγκτα για τις πρώην σχέσεις του. Κάνε μαζί του διάφορες συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων και ψάξτε να βρείτε κοινά ενδιαφέροντα. Δώστε του να καταλάβει πως δεν είστε από τις γυναίκες που θα «ξεψαχνίσετε» το παρελθόν του και ότι αυτό που πραγματικά σας ενδιαφέρει είναι τι συμβαίνει από την ώρα που γνωριστήκατε έτσι δεν θα νιώσει αμηχανία και εγκλωβισμό στις συζητήσεις σας.

Αυθορμητισμός

Κάποιες φορές η αμηχανία μας, μας κάνει να βγάζουμε προς τα έξω όλο τον αυθορμητισμό μας για να σώσουμε την κατάσταση. Αυτό που καλό θα ήταν να προσέξεις είναι να μην χρησιμοποιήσεις από την αρχή τον πηγαίο αυθορμητισμό σου που συχνά έχεις είτε γνωρίζεις κάποιους είτε όχι. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο αποσκοπείς σε μια ερωτική σχέση και όχι σε μια φιλική. Οπότε πρόσεξε μην άθελά σου περάσεις την λεπτή γραμμή και θεωρήσει πως θα ταιριάζετε πολύ σαν φίλοι γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι αυτό που ευελπιστούσες!

Εμφάνιση

Κάτι ακόμα που είναι πολύ σημαντικό, είναι η εμφάνιση μας η οποία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Φρόντισε λοιπόν η εμφάνισή σου να αντιπροσωπεύει την προσωπικότητά σου. Μην οδηγηθείς σε υπερβολές με σκοπό να κάνεις εντύπωση. Ακολούθησε το ένστικτό σου και τον χαρακτήρα σου και τότε θα δεις τα αποτελέσματα. Μην προσπαθείς να δείξεις κάτι που δεν είσαι γιατί αργά ή γρήγορα όλα βγαίνουν στο φως.


Στον ερώτημα «πώς να ρίξω έναν άντρα» μπορούν οι παραπάνω απαντήσεις να σε βοηθήσουν αλλά πάνω από όλα μετράει στο πόσο ελεύθερο αφήνεις τον εαυτό σου να το κάνει. Οποιοδήποτε τύπο γυναίκας και αν αντιπροσωπεύεις οι παραπάνω συμβουλές θα σε βγάλουν από την δύσκολη θέση την επόμενη φορά που κάποιος άντρας θα σου τραβήξει την προσοχή. Η επιτυχία είναι στα χέρια σου και η θηλυκότητα μέσα σου! Χρησιμοποίησε την άφοβα χωρίς ενδοιασμούς αφού αυτή κινεί τα νήματα. Χωρίς την θηλυκότητά σου οι παραπάνω συμβουλές δεν θα σε ικανοποιήσουν. Αναρωτιέσαι πώς να ρίξω έναν άντρα; Μάθε λοιπόν πως κάθε γυναίκα μέσα της έχει την γνώση αλλά έχει και την χάρη αρκεί να το συνειδητοποιήσει και να τα χρησιμοποιήσει! Έτσι κι εσύ, κέρδισε αυτό που θέλεις ακριβώς με αυτό που είσαι!

loading...
« PREV
NEXT »