Latest News

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016

Πού θα γνωρίσω άντρες!!

Πολλές γυναίκες αναρωτιούνται “πού θα γνωρίσω άντρες”! Το μόνο σίγουρο είναι πως κάτι τέτοιο αποκλείεται να σας συμβεί από την άνεση του καναπέ σας. Αν και δεν μπορούν να μας μείνουν αδιάφορες οι περιπτώσεις γνωριμίας που έγιναν από ένα απλό τηλέφωνο σε delivery! Σπάνιες αλλά αληθινές! Επειδή όμως δεν είναι καθόλου συνηθισμένο καλό θα είναι να σκεφτούμε λίγο έξυπνα και να κινηθούμε σωστά. Όταν φτάσουμε σε σημείο να αρχίσουμε να αναρωτιόμαστε πού θα γνωρίσω άντρες, σημαίνει πως έχουμε απογοητευτεί και πλεον χρειαζόμαστε μερικές καλές συμβουλές ώστε να βγούμε από το αδιέξοδο και να ξεμπλοκάρουμε. 


Με το να παραμένουμε στο σπίτι η αυτοπεποίθησή μας πάει περίπατο και η όρεξη μας για ζωή μειώνεται αισθητά. Έτσι ακόμα και αν δούμε τον άντρα των ονείρων μας ξαφνικά να κάθεται στο σαλόνι μας το πιο πιθανό είναι να μας χαλάσει που δεν μπορούμε να απλωθούμε στον καναπέ μας! Ακόμα όμως και αν δεν έχουμε παραιτηθεί τόσο πολύ η κακή μας διάθεση και η απαισιοδοξία ζωγραφίζει ένα νοητό στοπ στο πρόσωπό μας το οποίο λαμβάνουν οι άλλοι με την πρώτη ματιά.

Άντρες υπάρχουν παντού γύρω μας αλλά σίγουρα δεν μπορούμε ξαφνικά να αρχίζουμε να μοιράζουμε τηλέφωνα μέχρι κάποιος να ανταποκριθεί. Άλλωστε κάτι τέτοιο μπορεί να έσβηνε το στοπ από το πρόσωπό μας αλλά θα ζωγράφιζε εξίσου με μεγάλη επιτυχία κάτι πολύ χειρότερο, «απελπισμένη»! Τα αποτελέσματα για εμάς θα ήταν τα ίδια και η ψυχολογική μας κατάσταση θα έκανε ακόμη μεγαλύτερη πτώση. Μπορούμε να γνωρίσουμε και να συναναστραφούμε με άντρες σε διάφορους χώρους, αλλά ουσιαστικά αναρωτιόμαστε γιατί περνάμε απαρατήρητες. Και βέβαια δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο απλά αυτό που χρειάζεται είναι μία αναθεώρηση στον τρόπο που σκεφτόμαστε και στον τρόπο που κινούμαστε! Μερικά από τα μέρη που τα πράγματα μπορούν να γίνουν λίγο πιο εύκολα για όσες γυναίκες είναι λίγο πιο ντροπαλές, είναι σε μία βραδινή έξοδο, σε χώρους όπου μαζεύονται άνθρωποι με κοινά ενδιαφέροντα, σε μία συναυλία, στον χώρο εργασίας! Αναλύοντας κάθε περίπτωση ξεχωριστά μπορούμε να καταλάβουμε γιατί σε αυτά τα μέρη τα πράγματα μπορούν να γίνουν πιο εύκολα για εμάς!

Πού θα γνωρίσω άντρες – Σε βραδινή έξοδο

Ντυθείτε, στολιστείτε πάρτε την καλύτερή σας φίλη με την οποία συνηθίζετε να κάνετε τις βραδινές σας εξορμήσεις και είστε έτοιμες! Αυτό που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα είναι το μέρος που θα επισκεφτείτε να σας αντιπροσωπεύει απόλυτα. Να είναι του στυλ σας και ως χώρος και ως μουσική. Τουλάχιστον έχετε περισσότερες πιθανότητες να γνωρίσετε κάποιον με τον οποίο σε αυτόν τον τομέα θα έχετε τα ίδια γούστα! Η καλή διάθεση, το ποτό, η μουσική θα μειώσουν τις αντιστάσεις σας και θα σας κάνουν πιο ευδιάθετες. Το χαμόγελό σας θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο αφού είναι πάντα αυτό που δεν περνάει απαρατήρητο. Συνήθως κατά την βραδινή μας έξοδο χαλαρώνουμε κι έτσι μπορούμε να εκπέμπουμε θετικά συναισθήματα που θα τραβήξουν και τον κόσμο γύρω μας.

Πού θα γνωρίσω άντρες – Κοινά ενδιαφέροντα

Πάντα τα ενδιαφέροντα και τα χόμπι μας μπορούν να διευκολύνουν τις γνωριμίες μας και να μην μας κάνουν να νιώθουμε άβολα. Αποκτήστε ενδιαφέροντα και κινηθείτε σε χώρους όπου μπορείτε να συζητήσετε και με άλλους ανθρώπους με τους οποίους θα έχετε κάτι κοινό από την αρχή. Για παράδειγμα, σας αρέσει η τέχνη; Κινηθείτε σε διάφορες εκθέσεις ζωγραφικής ή έργων τέχνης όπου μπορείτε να συναναστραφείτε με κόσμο συνεπώς και με άντρες! Η συζήτηση μεταξύ σας μπορεί εύκολα να αρχίσει αναλύοντας κάποιο θέμα ή να ανταλλάξετε απόψεις και τότε το ένα φέρνει το άλλο. Σας αρέσουν τα extreme sports; Γραφτείτε σε έναν σύλλογο και ξεκινήστε τις εκδρομές και εμπειρίες και γνωριμίες! Γενικότερα ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας κινηθείτε στους κατάλληλους χώρους ώστε οι γνωριμίες σας να έχουν τουλάχιστον μία βάση!

Πού θα γνωρίσω άντρες – Σε συναυλία

Η αλήθεια είναι πως η μουσική σε ταξιδεύει, πόσο μάλλον να απολαύσεις συναυλία αγαπημένου καλλιτέχνη. Αν νιώθεις πως είσαι από τις γυναίκες που όταν ακούν την αγαπημένη τους μουσική την νιώθουν μέχρι την ψυχή τους, τότε μία συναυλία μπορεί να σε αγγίξει τόσο πολύ ώστε να πλημμυρίσεις συναισθήματα κι αφού εκπέμπουμε ότι νιώθουμε τότε οι γνωριμίες θα είναι κάτι το αναπόφευκτο! Οι άνθρωποι όταν θαυμάζουμε κάτι και βλέπουμε πως και κάποιος άλλος θαυμάζει το ίδιο τότε η πρώτη εικόνα μας γι’ αυτόν βασίζεται σε θετικά συναισθήματα. Βρίσκεις αμέσως κάτι να σχολιάσεις και να πεις με τον άλλον και σίγουρα η διάθεσή σου είναι τόσο ανεβασμένη που όλα τα βλέπεις με άλλο μάτι.

Πού θα γνωρίσω άντρες – Στον χώρο εργασίας

Πολλές γυναίκες πιστεύουν πως ο χώρος εργασίας είναι ο πλέον ακατάλληλος για γνωριμίες. Μήπως καλό θα ήταν να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας; Ο χώρος εργασίας μας τις περισσότερες φορές μας «βλέπει» πιο πολλές ώρες από το σπίτι μας. Έτσι μήπως θα έπρεπε να ανοίξετε λίγο τα μάτια σας για να δείτε τι κυκλοφορεί; Μπορεί η δουλειά για σας να είναι το Α και το Ω αλλά σηκώστε τουλάχιστον στο διάλειμμα λίγο το κεφάλι σας και μπορεί να ανακαλύψετε πράγματα που δεν είχατε καν προσέξει μέχρι τώρα! Ο χώρος της εργασίας μπορεί να σας κάνει πιο κοινωνικές και να σας δώσει το ερέθισμα για περαιτέρω γνωριμίες. Μην το θεωρείτε ακατόρθωτο γιατί τότε από μόνες σας κλείνετε αυτόματα την πόρτα σε νέες γνωριμίες!

Η συναυλία είναι ένα παράδειγμα, μπορεί να είναι θέατρο, μπορεί να είναι κινηματογράφος ή οτιδήποτε άλλο γλυκαίνει τα συναισθήματά σας και σας ανοίγει τους ορίζοντες. Πώς γίνεται να αναρωτιόμαστε “πού θα γνωρίσω άντρες” όταν κυκλοφορούν γύρω μας συνέχεια; Πολλές φορές λένε πως τα μάτια κοιτάζουν αλλά δεν βλέπουν. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να κοιτάς με τα μάτια αλλά δεν είσαι σε θέση ούτε να δεις ούτε να παρατηρήσεις αυτό που υπάρχει μπροστά σου. Έτσι τα μάτια πρέπει να τα βοηθάμε με το μυαλό και την ψυχή μας ώστε να παραμένουν ανοιχτά. Μήπως εως τώρα ακόμα και αν ήθελε κάποιος να σας πλησιάσει εσείς το αρνιόσασταν στον ίδιο σας τον εαυτό; Μόνο με καθαρά συναισθήματα και το πιο όμορφο χαμόγελό σας μπορείτε να νιώσετε και να δείξετε δεκτικές. Αν δεν επιτρέψετε στον ίδιο σας τον εαυτό να γνωρίσει άντρες τότε θα σας υπακούσει και θα συνεχίσετε να αναρωτιέστε πού πήγαν όλοι. Αν όμως του επιτρέψετε να δει και να νιώσει θα απλωθεί μπροστά σας ένας κόσμος τελείως διαφορετικός!

dynamikhgynaika
loading...
« PREV
NEXT »