Latest News

Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016

Απλώς δεν ήσουν η γυναίκα της ζωής του!!

Ίσως να σου έχει τύχει, αφού χωρίσεις από ένα μεγάλο έρωτα, ο λεγάμενος να μπλέκει με άλλη, να συζεί, να αρραβωνιάζεται ακόμη και να παντρεύεται. Ή έστω να κάνει κανονική σχέση μαζί της. Να τη συστήνει σε φίλους, να βγαίνει μαζί της και τέλος πάντων να τους βλέπει το φως του ήλιου εκτός απ’ τα ντουβάρια του σπιτιού.Από την άλλη πάλι, μπορεί και να είχατε μια σχέση της προκοπής, αλλά τελικά χωρίσατε και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, μούδιασες ολόκληρη, μόλις έμαθες ότι την πήρε με παπά και με κουμπάρο.


Εσύ βέβαια μέχρι χθες ορκιζόσουν πως τέτοιος που είναι, δε θα βρει καμία να τον αντέξει και πως γενικότερα δε θα ξαναφτιάξει τη ζωή του με τα μυαλά που κουβαλάει. Kαλά έκανες τελικά και τον χώρισες και άλλα τέτοια. Παρηγοριά στον άρρωστο δηλαδή.

Χα χα χα! Ας γελάσω σαρδόνια, πριν σου πω τα καθέκαστα. 

Αρχικά το πρώτο πράγμα που σκέφτηκες ήταν: «Γιατί αυτή κι όχι εμένα; Τι της βρήκε;».

«Ο παλιoμαλάκας, που δεν ήταν σε φάση».

Θα σε αφήσω στο ντελίριο της χαμένης αυτοπεποίθησης, μόνο για δέκα λεπτά.

Και τώρα στην πραγματικότητα. Κανείς μα κανείς σε αυτή τη ζωή δεν πρέπει να είναι ικανός, να σου ρίξει την αυτοπεποίθηση κούκλα μου, να σε κάνει με τον τρόπο του να πιστέψεις πως δεν ήσουν αρκετή.

Το ότι δύο άνθρωποι απλώς δεν ταίριαξαν, δε συνεπάγεται πως ένας απ’ τους δύο ήταν «λίγος».

Ποιος το καθορίζει αυτό;

Ωστόσο δεν είμαι εδώ για να σε παρηγορήσω, αλλά για να σου πω αλήθειες. Πάρε βαθιά ανάσα κι άκου.

Αυτό λοιπόν που σε πονάει δεν είναι αυτός καθ’ αυτός, αλλά το γεγονός ότι ενώ έκανες υπομονή, του στάθηκες, τον αγάπησες, του τα έδωσες όλα, εκείνος τώρα δίνει απλόχερα αυτά που περίμενες σε άλλη.

Φιλενάδα μην είσαι τόσο αθώα. Ξέρω τουλάχιστον δύο γάμους που έγιναν από συμφέρον κι ανθρώπους που έκαναν σχέση με γυναίκες, που απλά τους τόνιζαν την αυτοπεποίθηση. Ναι, κι εσύ του την τόνιζες κι όλα ωραία και καλά, απλά εκείνη δε μιλάει τόσο, όσο εσύ.

Βλέπεις, δε χρειάζεται. Της τα δίνει όλα απλόχερα προκαταβολικά όπως προείπα, πριν αυτή προλάβει να γκρινιάξει. Εσύ του το ’μαθες, θυμάσαι; Έχουν γνώση οι φύλακες πλέον.

Επίσης, σου είπε πως δεν ήταν σε φάση για σοβαρότερα όταν τραβιόταν μαζί σου και τώρα τον βλέπεις με άλλη. Σ’ αυτή την περίπτωση βέβαια φταις εσύ, γιατί ήξερες απ’ την αρχή πού έμπλεκες.

Ποιος σου εγγυάται πως και μαζί της δε θα γίνει το ίδιο; Once a malakas, always a malakas. Πόσους ανθρώπους έχεις δει να αλλάζουν; Έναν; Ε, μάλλον δεν είναι ο δικός σου.

Το πάθημα λοιπόν ας σου γίνει μάθημα, ώστε να ξέρεις στο μέλλον σε ποιους ανθρώπους θα δίνεις την αγάπη σου.

Οι άνθρωποι κάνουμε γνωριμίες, σχέσεις και λάθη. Τουτέστιν, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. Ποτέ δεν ξεκινάς με το σκεπτικό πως αυτός είναι ο άντρας της ζωής σου, γιατί ξέρεις, παίζει και να μην είναι. Το μόνο σίγουρο όμως, είναι πως προχωράμε.

Πού καταλήγουμε λοιπόν; Στο ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να κατηγορείς τον εαυτό σου. Του έδωσες αγάπη, τι καλύτερο; Αυτό και μόνο είναι αρκετό ώστε να αισθάνεσαι καλύτερα με τον εαυτό σου.

Το ότι δεν την ανταπέδωσε, δεν έχει να κάνει με σένα. Πόσες γνωριμίες έχεις κάνει που τελικά έληξαν άδοξα απ’ τη μεριά σου;

Κάτι μέσα σου εύχεται αυτά που σου έκανε να του τα κάνει η επόμενη, αλλά πίστεψέ με, με τις κατάρες το μόνο που καταφέρνεις είναι να τρώγεσαι συνέχεια με τα ρούχα σου και να κάνεις την εκδίκηση αυτοσκοπό. Δεν είναι λιγάκι κουραστικό;

Αντί λοιπόν να πέφτεις στα πατώματα, δέξου την αλήθεια. Απλά δεν ήσουν εσύ η γυναίκα της ζωής του.loading...
« PREV
NEXT »