Latest News

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016

Οι γυναίκες ψήφισαν: Οι αγενείς δεν έχουν ελπίδα!


Το φλερτ είναι μία όμορφη διαδικασία. Είναι κάτι που κάνουμε για να περάσουμε καλά, να διασκεδάσουμε εμείς κι ο άλλος που φλερτάρουμε. Δεν είναι ανάγκη να έχει πάντα σεξουαλική ή ρομαντική διάσταση. Κυρίαρχος στόχος είναι η ευθυμία. Βγες έξω και φλέρταρε με τον κόσμο, προσπάθησε να μεταδώσεις το γέλιο και το κέφι σου.


Βέβαια υπάρχουν κι οι περιπτώσεις στις οποίες το παιχνιδιάρικο ύφος κι ο ερωτισμός γίνονται αντιληπτά μέσα σε δευτερόλεπτα. Με το που μπεις στο μαγαζί και κάτσεις. Λίγα χαμόγελα από ‘δω, λίγες ματιές από ‘κει. Το μήνυμα θα το πάρεις κι εσύ και ο άλλος. Ε στο τέλος κάποιος δε θα κάνει την πρώτη κίνηση; Ας την κάνει κάποιος, μη μείνει κι απωθημένο.


Κι εκεί που οι φίλες σου έχουν βγάλει το μαντήλι λόγω της συγκίνησης και λένε μεταξύ τους «και στα δικά μας», εσύ έχεις μάθει να κρατάς μικρό καλάθι. Η ζωή μας έχει διδάξει πως ένα πράγμα δεν είναι σχεδόν ποτέ αυτό που φαίνεται. Άτιμη ζωή, μας κατέστρεψες τα καλύτερά μας όνειρα.

Αφού λοιπόν θα γίνει κι η πρώτη κίνηση, θα συστηθείς και θα ξεκινήσεις να μιλάς. Αν όλα πάνε καλά, θα καταλήξεις με μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία, μία επιπλέον επαφή στο κινητό σου –που προφανώς σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις- κι ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Στο τέλος θα μπορέσεις να ξεφυσήσεις κιόλας από ηρεμία που δε σου έτυχε πάλι κανένα καρναβάλι σαν τα προηγούμενα. Στην υγεία των υπόλοιπων τώρα.

Αλλά υπάρχουν κι οι περιπτώσεις στις οποίες σκέφτεσαι «εντάξει, κάτι δε θα πάει καλά;». Εκεί το σύμπαν, να σου δείξει πόσο τον παίρνει κι αυτό. Γιατί προφανώς δεν έχει γίνει αντιληπτό το πόσο λεπτή είναι η γραμμή ανάμεσα στο φλερτ και το χύμα πέσιμο που, στην καλύτερη περίπτωση θα σας αφήσει μπουκάλα να αναρωτιέστε τι σκατά κάνατε ενώ στη χειρότερη θα εκτοξευθεί ποτό στο κεφάλι.

Ναι, σε άλλους αρέσουν οι δυναμικές παρουσίες που τους διακατέχει η γοητεία, η εξυπνάδα κι η διάθεση για πείραγμα. Ενώ σε άλλους αρέσει η ντροπαλότητα, ο δισταγμός, τα μισά χαμόγελα. Ο καθένας έχει τα δικά του γούστα και δεν τον κρίνουμε γι’ αυτό.

Αλλά, ρε φίλε, αν δε σου έχω δώσει το δικαίωμα να με ακουμπήσεις στο χέρι, στο μάγουλο, στα μαλλιά ή όπου αλλού επιλέγεις εσύ, όσο περισσότερο το κάνεις, άλλο τόσο μέλλον δε θα έχουμε εμείς οι δύο. Νομίζω ότι είναι ήδη ξεκάθαρο πως το αγενές και χύμα στα όρια του χυδαίου φλερτ δεν το γουστάρει κανείς, δε χρειάζεται να το γράφουμε σε ταμπέλες.

Εκτιμάμε το γεγονός ότι θα έρθετε να μας την πέσετε, θα δεχτούμε το κέρασμά σας και θα ξεκινήσουμε συζήτηση μαζί σας. Μετά όμως θα καταλάβουμε πως κάτι δεν πάει καλά, είτε σε αυτά που μας λέτε είτε σε αυτά που πάτε να κάνετε. Μην παρεξηγείτε την ευγένειά μας να συνεχίζουμε τη συζήτηση για πέσιμο, απλά έχουμε προσπαθήσει να κάνουμε όσο το δυνατόν ξεκάθαρο ότι δεν ενδιαφερόμαστε κι εσείς απλά μας γράφετε.

Υπάρχουν όμως κι εκείνες οι περιπτώσεις, που όσες φορές και να κάνεις τον σταυρό σου δε φεύγουν απ' τη μνήμη σου και καταλήγεις να γελάς με την παρέα σου καμιά εβδομάδα, όταν τις αναφέρεις.

Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος έχει πει πως μας αρέσει να σας ακούμε να λέτε πώς μας φαντάζεστε. Είναι μερικοί που το κάνουν με τόση ευκολία, λες κι αναφέρουν το τι δουλειά κάνουν ή το πού αράζουν τα Σάββατα. Είναι το σκεπτικό «Εντάξει, τώρα θα την τρελάνω. Θα της πω ό,τι πιο πρόστυχο μου έρχεται, θα της αρέσει και το πήρα το τηλέφωνο». Ξεχνάτε όμως ότι έχουμε στόμα και μιλιά και θάρρος να σας την πούμε τόσο «στεγνά» όταν νιώθουμε ότι μας προσβάλλετε, που μετά θα ψάχνεστε.

Επίσης, μάθετε να ακούτε το «όχι» και να φεύγετε σαν κύριοι που έκαναν την προσπάθειά τους κι έπεσαν ηρωικά στον πόλεμο. Με το να κάθεστε στο τραπέζι μας ενώ σας έχουμε ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τον πιο ευγενικό τρόπο και να μας λέτε ό,τι σας κατέβει στο κεφάλι, όπως τι ζωώδη ένστικτα σας βγαίνουν όταν μας βλέπετε και τις σεξουαλικές σας εμπειρίες, δε θα κερδίσετε τίποτα. 
Εκείνη τη στιγμή μπορεί να κάνουμε ότι σας ακούμε, αλλά στην πραγματικότητα σας έχουμε συνδέσει με Κάιρο κι απλώς περιμένουμε την στιγμή που θα βαρεθείτε, πριν αναγκαστούμε να σας πούμε «Η διαδρομή είναι μία. Μεταβολή, πόρτα, αγύριστος».

Δε ζητάμε πολλά. Χιούμορ, εξυπνάδα κι ευγένεια. Τόσο δύσκολο είναι;

Πηγή:pillowfights.gr
loading...
« PREV
NEXT »