Latest News

Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016

Πώς να γίνεις πιο ρομαντική.

Ο ρομαντισμός για πολλές γυναίκες φαίνεται να είναι ένα «κίνημα» μιας άλλης εποχής! Ουσιαστικά όμως είναι μια ιδέα που μπορεί να μας γεμίσει πρωτόγνωρα συναισθήματα και δεν οριοθετείται. Δεν γνωρίζει ηλικία, φύλο και εποχή! Πολλές φορές πιστεύουμε πως η εποχή του ρομαντισμού έχει περάσει ανεπιστρεπτί και πως αν θέλουμε να επιβιώσουμε πρέπει να είμαστε πιο κυνικές και ρεαλίστριες. Ο ρομαντισμός λοιπόν αυτόματα γίνεται μια ιδέα καταπιεσμένη, βαθιά κρυμμένη σε σημεία που κι εμείς οι ίδιες δεν μπορούμε να την βρούμε. 


Όταν ακούμε πως μια γυναίκα είναι ρομαντική την συνδέουμε με την ονειροπόλα και την αθεράπευτα ρομαντική η οποία αρνείται να έχει οποιαδήποτε σχέση με την πραγματικότητα. Αυτά ίσως να είναι μία ακραία κατάσταση ρομαντισμού κατά την οποία δεν μπορούμε να διαχειριστούμε σωστά κάποια πράγματα. Μπορεί να μην νιώθουμε ρομαντικές αλλά πολλά από αυτά που βιώνουμε στην ζωή μας ή επιθυμούμε να κάνουμε κρύβουν μια δόση ρομαντισμού χωρίς να το έχουμε καταλάβει ή να το έχουμε ψάξει ιδιαίτερα.

Αναρωτιέσαι πώς να γίνεις πιο ρομαντική αναζητώντας την τέλεια και αποτελεσματική συνταγή. Αρα πιστεύεις πως το να γίνεις πιο ρομαντική, κατά κάποιο τρόπο, θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα ή σε μερικές περιπτώσεις να είσαι καλύτερα με τον σύντροφό σου. Αναζητάς ουσιαστικά χαμένα ή κρυμμένα συναισθήματα με τα οποία θα ζήσεις το όνειρο. Ο ρομαντισμός δεν θα σε κάνει να ξεφύγεις από την πραγματικότητα αλλά να της προσθέσεις μία πινελιά ονείρου, απαραίτητη για το ταξίδι! Μία ρομαντική γυναίκα δεν φαίνεται σαν κάτι διαφορετικό και εξωπραγματικό άλλα ξέρει πότε θα χρησιμοποιήσει τα συναισθήματα με τέτοιο τρόπο ώστε να κρατάει κάποιες στιγμές μοναδικές. Ακόμα και η πιο ισχυρή και δυναμική, φαινομενικά, γυναίκα αναζητάει μέσα της μια στιγμή με τον σύντροφό της η οποία θα αγγίζει το όνειρο. Πολλές φορές ενώ δεν δείχνουμε κανένα στοιχείο ρομαντισμού, περιμένουμε από τον άλλον ένα ρομαντικό δείπνο για δυο, λουλούδια, απαλή μουσική και πολλά άλλα που μπορούν να μας κάνουν να πλημμυρίσουμε συναισθήματα. Πώς να γίνεις πιο ρομαντική; Λίγες συμβουλές και γρήγορα θα καταλάβεις πως ο ρομαντισμός δεν είναι επιστήμη αλλά στιγμές που σε περνάνε σε ένα άλλο επίπεδο.

Πώς να γίνεις πιο ρομαντική

1)Χαλάρωσε με μουσική

Θέλεις να ξεσηκώσεις τον ρομαντικό κομμάτι του εαυτού σου αλλά δεν ξέρεις πώς και μερικές φορές αναρωτιέσαι αν υπάρχει. Μην έχεις αμφιβολίες απλά βάλε την μουσική που μπορεί να χαλαρώσει το πνεύμα σου! Επέτρεψε στον εαυτό σου να ονειρευτεί χωρίς φραγμούς και πρέπει. Μέσα σε αυτήν την ελευθερία θα αρχίσεις να σκέφτεσαι στιγμές τις οποίες δεν άφησες τον εαυτό σου ούτε να ζήσει αλλά ούτε και απλά να ονειρευτεί. Οι γρήγοροι ρυθμοί και οι καθημερινές δύσκολες καταστάσεις μπορούν να σε φτάσουν στο σημείο να νιώθεις ενοχές ακόμα και όταν απλά σκέφτεσαι όμορφες και ρομαντικές στιγμές. Κλείσε τα μάτια και ταξίδεψε με την μουσική εκεί που θέλεις με τον άνθρωπο που εσύ έχεις επιλέξει. Φτιάξε μια ρομαντική και ανεκτίμητη εικόνα! Ξεκίνα να αφήνεις στον εαυτό σου περιθώρια να ονειρεύεται ελεύθερα.

2)Εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου

Πολλές γυναίκες πιστεύουν πως αν φανούν ρομαντικές θα χάσουν τον δυναμισμό τους. Ας καταλάβουμε λοιπόν πως οι γυναίκες είμαστε πολύπλευρες και αυτό που πρέπει να καταφέρουμε είναι να μην αναιρεί το ένα το άλλο. Μία ρομαντική γυναίκα μπορεί να είναι μία δυναμική και ανεξάρτητη γυναίκα γεμάτη θηλυκότητα! Το να μπορούμε να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας στον άλλον δείχνει δυναμισμό, το να μπορούμε να τα προσφέρουμε με περιτύλιγμα δείχνει ρομαντισμό! Μπορεί να τον αγαπάς, να σκέφτεσαι την αγκαλιά του σε μια ακρογιαλιά αλλά διστάζεις να το κάνεις πράξη. Άφησε τα όμορφα αισθήματά σου να εκδηλωθούν χωρίς προγράμματα και περιττές σκέψεις. Ετοίμασε ένα όμορφο δείπνο για δυο και απολαύστε το υπο το φως των κεριών. Η ατμόσφαιρα και μόνο θα σου δημιουργήσει απίστευτα συναισθήματα και ο ρομαντισμός θα είναι διάχυτος στον χώρο. Περπατήστε μαζί στην φύση και απολαύστε εικόνες και μυρωδιές αδειάζοντας το μυαλό, αφήνοντας την φύση να σας εμπνεύσει. Ρομαντισμός δεν σημαίνει απαραίτητα ροζ συννεφάκια και καμία αίσθηση της πραγματικότητας. Ουσιαστικά ρομαντική σημαίνει απολαμβάνω με όλες μου τις αισθήσεις!

3)Γίνε για λίγο «κοριτσάκι»

Τον ρομαντισμό πολλές γυναίκες τον έχουν αφήσει στην παιδική τους ηλικία. Θυμίσου τις εποχές που με καθαρή ψυχή ζωγράφιζες ατελείωτες καρδούλες στα θρανία, που διαβάζατε με τις μικρές σου φίλες ποιηματάκια για την αγάπη και βιαζόσουν να μεγαλώσεις για να την νιώσεις. Θυμίσου τις στιγμές που ονειρευόσουν εσένα και τον αγαπημένο σου πιασμένοι χέρι χέρι. Πώς να γίνεις πιο ρομαντική; Βγάλε το κοριτσάκι στην επιφάνεια την στιγμή που θα το θεωρήσεις απαραίτητο και απόλαυσέ το! Αυτό το κοριτσάκι κουβαλάει μαζί του την ρομαντική διάθεση που χρειάζεσαι. Μην το κρατάς κρυμμένο θεωρώντας πως ο ρομαντισμός ανήκει σε άλλη ηλικία και σε άλλη εποχή. Πάρε το κοριτσάκι από το χέρι και άφησέ το να σου δείξει ότι έχεις ξεχάσει. Ζήσε το παραμύθι την στιγμή που το έχεις ανάγκη! Πάρε τον άνθρωπό σου και οδήγησέ τον στο όνειρο έστω για λίγο χωρίς δεύτερη σκέψη. Αυτό το κοριτσάκι που ξέχασες ξέρει να παίζει, να απολαμβάνει μικρές χαρές, να αγαπάει και να σκαρώνει εκπλήξεις. Η έννοια του ρομαντισμού τα περιέχει όλα αυτά!


Πώς να γίνεις πιο ρομαντική; Νιώσε! Έλα σε επαφή με την φύση και δείξε στον άνθρωπό σου πως είναι να ταξιδεύεις. Έτσι κοιταχτείτε στα μάτια χωρίς σκέψεις, αγγίξτε ο ένας τον άλλον και νιώστε την ενέργειά σας. Σκεφτείτε τον ρομαντισμό σαν ένα πέπλο θετικής ενέργειας που σας περιβάλλει. Ξεχάστε για λίγο όλα αυτά που σας απασχολούν και ονειρευτείτε. Ονειρευτείτε δυνατά χωρίς ντροπές και πρέπει! Ο ρομαντισμός δεν εκφράζεται με τον ίδιο τρόπο από όλους, αλλά έχει κοινό το όνειρο!

loading...
« PREV
NEXT »