Latest News

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016

Τρόποι να γνωρίσεις έναν άντρα.

Οι γυναίκες συχνά βλέπουμε κάποιον που μας αρέσει, θα θέλαμε πολύ να μιλήσουμε, να γνωριστούμε αλλά δεν βρίσκουμε κάποιον έξυπνο τρόπο για να το κάνουμε. Μπορεί να θέλουμε να τον γνωρίσουμε αλλά δεν θέλουμε και να εκτεθούμε ή να βρεθούμε σε δύσκολη θέση.


 Το πρώτο βήμα ελπίζουμε να το κάνει ο άντρας αλλά μερικές φορές δεν το ρισκάρουμε και προσπαθούμε να βρούμε τρόπο αλλά χωρίς να φανούμε σαν «απελπισμένες»! Άραγε μπορούμε να καταφέρουμε κάτι τέτοιο; Υπάρχουν τρόποι να γνωρίσεις έναν άντρα χωρίς να το πάρει πάνω του; Κι εδώ έρχεται η γυναικεία μας φύση να μας θυμίσει πως η γυναίκα έχει έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης. Μια γυναίκα μπορεί να κινήσει τα νήματα και ένας άντρας να μην αντιληφθεί τίποτα! Το πολύπλοκο μυαλό μας μαζί με την αντίστοιχη θηλυκότητα μπορεί να κάνει θαύματα. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να γνωρίσεις έναν άντρα αλλά το βασικό είναι να δεις ποιος ταιριάζει στον δικό σου χαρακτήρα ώστε να κινηθείς σωστά και να μην φανεί ψεύτικη η όλη προσπάθειά σου.

Σκέψου πως την ώρα που ο γυναικείος σου εγωισμός βγαίνει μπροστά και πιστεύεις πως έχει καταλάβει το πόσο πολύ θέλεις να τον γνωρίσεις, ο ίδιος μπορεί όχι μόνο να μην το έχει καταλάβει αλλά και να σε θεωρεί τελείως αδιάφορη απέναντί του. Μπορεί να είναι κάποιος στον χώρο εργασίας σου, μπορεί να είναι φίλος κάποιας φίλης ή να εργάζεται κάπου από όπου έχεις περάσει. Όλα έχουν και τον τρόπο τους. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να κινηθείς διαφορετικά ώστε να μην γίνεις το σκυλάκι που με τόση σιγουριά θα βρίσκεται πίσω του για να περιμένει μία του ματιά. Μπορείς να τον γνωρίσεις διατηρώντας την αξιοπρέπειά σου και το επίπεδο σου ψηλά και γιατί όχι ακόμη και να πιστεύει πως ο ίδιος σε πρόσεξε και έκανε το πρώτο βήμα. Όλες οι γυναίκες κρύβουμε μέσα μας μία πλανεύτρα αρκεί να καταλάβουμε πως με το να την κρύβουμε δεν κερδίζουμε τίποτα. Άφησε την να βγει προς τα έξω και να μαγέψει τους πάντες. Και όπως λέμε «δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο»!

Τρόποι να γνωρίσεις έναν άντρα – Στον χώρο εργασίας

Είναι κάποιος συνάδελφος που εδώ και λίγο καιρό τράβηξε την προσοχή σας; Αν θέλετε να τον γνωρίσετε κινηθείτε έξυπνα. Καλό είναι να το κάνετε με έμμεσο τρόπο έτσι ώστε να τραβήξετε την προσοχή του και να θέλει να σας πλησιάσει χωρίς να γνωρίζει τις προθέσεις σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να συνεργαστείτε μαζί του, αν αυτό βέβαια είναι εφικτό. Σε αυτήν την περίπτωση φροντίστε να είστε ιδιαίτερα περιποιημένη και χαμογελαστή για να σας προσέξει. Αν κινήστε στον ίδιο χώρο και δεν μπορείτε με αφορμή θέματα της δουλειάς να έχετε καμία απολύτως σχέση, τα πράγματα δυσκολεύουν λίγο αλλά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο! Φροντίστε να μάθετε με τρόπο που χαλαρώνει στο διάλειμμα και που παίρνει το γεύμα του. Κινηθείτε στους ίδιους χώρους φροντίζοντας να είστε στο οπτικό του πεδίο. Αφήστε το βλέμμα σας να περιπλανηθεί στον χώρο κι έπειτα ρίξτε του μία γρήγορη ματιά την οποία πρέπει και να προσέξει!

Έτσι του δηλώνετε με τρόπο την παρουσία σας στον χώρο! Μην απογοητευτείτε, αυτό μπορεί να χρειαστεί να το κάνετε για κάποιες μέρες μέχρι να δείτε αποτελέσματα. Φυσικά θα περιμένετε να δείτε μία θετική αντίδραση αλλιώς γιατί να γνωρίσετε ένα άνθρωπο που δεν ενδιαφέρετε; Αποφύγετε να μάθετε από άλλον το τηλέφωνο του και να το χρησιμοποιήσετε ή να το ζητήσετε απευθείας. Αν κάποιος που εμπιστεύεστε από την δουλειά σας τον γνωρίζει τότε είναι πιο εύκολο! Αν τους δείτε μαζί βρείτε μία καλή δικαιολογία να πλησιάσετε το άτομο που γνωρίζετε όταν είναι και αυτός που σας ενδιαφέρει μαζί. Ακόμα και αν δεν τον γνωρίσετε εκείνη την στιγμή το σίγουρο είναι πως θα γνωρίσει την ύπαρξή σας και τα υπόλοιπα θα είναι θέμα χρόνου!

Τρόποι να γνωρίσεις έναν άντρα – Στον δικό του χώρο εργασίας

Πόσες φορές δεν έχετε δει κάποιον τυχαία στην δουλειά του και να σας τραβήξει την προσοχή. Αυτό που κάνουν συνήθως οι γυναίκες είναι να βρίσκουν λόγο να γίνονται πολύ καλές πελάτισσες με όποια συνέπεια και αν έχει αυτό για το πορτοφόλι τους! Αυτό όμως που θέλετε πραγματικά δεν είναι να προσέξει την καλή πελάτισσα αλλά την «γυναίκα». Έτσι εφοδιαστείτε με θάρρος, επισκεφτείτε τον στην εργασία του και απλά συστηθείτε! Δείξτε πόσο κοινωνική είστε και χαμογελαστή και αφήστε τον να κάνει το επόμενο βήμα. Μην τον επισκεφτείτε ξανά σύντομα, δώστε χρόνο να νιώσει την αναμονή. Έπειτα δηλώστε ξανά την παρουσία σας και εκτιμήστε ανάλογα τις αντιδράσεις. Έτσι λογικά δεν θα ρισκάρει να κάνει τόσο καιρό να σας ξαναδεί οπότε θα κινηθεί πιο γρήγορα για να σας γνωρίσει καλύτερα!

Τρόποι να γνωρίσεις έναν άντρα – Τον γείτονα

Μόλις πρόσεξες πως η γειτονιά σου απέκτησε ιδιαίτερο ενδιαφέρον! Καινούριος γείτονας, κούκλος, καινούριες εμπειρίες. Η μέθοδος της «ζάχαρης» παλιά και αλάνθαστη. Είναι μια πολύ καλή δικαιολογία για να μην εκτεθείς. Αν έχεις την τύχη να μένει στο από κάτω διαμέρισμα φρόντισε όταν απλώνεις τα ρούχα σου να σου πέσει «κατά λάθος» ένα από τα όμορφα και σέξι κομμάτια της ντουλάπας σου. Πολύ σημαντική είναι η αμηχανία που θα δείξεις όταν θα πας να του το ζητήσεις. Φρόντισε να φαίνεσαι σε δύσκολη θέση γι’ αυτό που έγινε ώστε να θέλει να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Αν πάλι συναντηθείτε απρόσμενα στα σκαλιά ή στο ασανσέρ δείξε πως βιάζεσαι και ακόμη καλύτερα να σου πέσει κάτι από τα χέρια όπως χαρτιά, φάκελοι και θα εκνευριστείς. Φυσικά μην τρελαθείς κιόλας! Θα προσπαθήσει να σου χαρίσει την πολύτιμη βοήθειά του και τότε όλα θα αρχίσουν να παίρνουν τον δρόμο τους. Για αρχή πες ένα ευχαριστώ και χρησιμοποίησε το πιο όμορφο χαμόγελό σου και φύγε βιαστικά! Φτάνει για να του τραβήξεις την προσοχή. Κάνε λίγες μέρες υπομονή και συνάντησε τον και πάλι στην σκάλα. Σύμφωνα με τις αντιδράσεις του θα καταλάβεις πολλά!


Μπορείς να γνωρίσεις με διάφορους τρόπους έναν άντρα αρκεί να μην ξεχνάς πως η πρώτη εντύπωση που δίνεις μετράει πολύ! Οι άντρες λατρεύουν να κυνηγούν το θήραμά τους και αυτή είναι η μαγεία γι’ αυτούς. Επίσης πάντα θα τους τραβάνε οι ανυπεράσπιστες γυναίκες! Χρησιμοποίησε ανάλογα με την περίπτωση και τον χαρακτήρα σου όποιον τρόπο σε αντιπροσωπεύει και δεν θα χάσεις! Να θυμάσαι δεν χρειάζεται να γνωρίσεις κάποιον που μετά από όλα αυτά θα παραμένει αδιάφορος. Κάνεις στροφή και συνεχίζεις παρακάτω!
loading...
« PREV
NEXT »