Latest News

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016

Όταν το παρελθόν ξαναχτυπά…φρόντισε να απουσιάζεις!!Επιτέλους έχεις βρει τον εαυτό σου ή τουλάχιστον προσπαθείς.
Πέρασες μια δύσκολη περίοδο, αυτή της συναισθηματικής ανακατάταξης. Πέρασες από την ζώνη του λυκόφωτος στο «time to smile again». Πέρασες θλίψη, τι θλίψη δηλαδή, καταθλιψάρα πέρασες αλλά στέκεσαι και πάλι με χάρη στα 12πόντά σου. Έκλαψες, έβρισες, σιχτίρισες, έτρωγες σα βουλιμική, αποτοξινώσουν σαν fit freak, έβγαινες ασύστολα και γυρνούσες το πρωί ή καθόσουν κλεισμένη στους 4 τοίχους να ζεις το δράμα ξανά και ξανά. Όλα τα έκανες και έφτανες τον εαυτό σου στα άκρα. Ναι, ο χωρισμός που πέρασες σου φαινόταν κάτι αξεπέραστο ε; Συμφωνώ, για εκείνη την περίοδο της ζωής σου που τα βίωνες όλα με την συναισθηματική φόρτιση στο peak της, ήταν βουνό ολόκληρο.

Μετά την τρέλα λοιπόν του πρώτου καιρού, και αφού καταλήξατε ότι αγαπάτε τον εαυτό σας, αποφασίσατε να βρείτε τους ρυθμούς σας. Να αποκτήσετε και πάλι μια φυσιολογική καθημερινότητα, να ενταχθείτε στον κύκλο σας που είχατε παραμελήσει γιατί κανένας δεν καταλάβαινε το πόσο άδικα σας φέρθηκε η ζωή και χωρίσατε με τον σουπερ ντρούπερ τάδε τύπο, που τόσα είχατε επενδύσει σε αυτή τη σχέση, μπλα μπλά μπλα.

Αφού λοιπόν έκανες come back στη ζωή και ξεκίνησες να κοινωνικοποιείσαι, να αποκτάς τον παλιό καλό σου εαυτό ή έναν άλλο ολοκαίνουργιο που από ότι φαίνεται σου πάει πολύ,ΤΣΟΥΠ!!!!! Ποιος σας θυμάται; Ναι!!! Αυτός!! Ο άνθρωπος αυτός, που μπορεί να μην περπατάει σκυφτός αλλά ναι κάποτε ήταν ο άνθρωπός σας.Επιστροφές – Καταστροφές the sequel
Γιατί γυρνάει ένας πρώην;
Μα γιατί σας αγαπάει. Ναι ok είναι μια πιθανότητα και αυτή. Γελάω πολύ, μόνη μου, με αυτές τις σκέψεις σας. Ποια επιστροφή από τις 10.585 φορές κατάλαβε ότι σας θέλει στη ζωή του; Και γιατί έπρεπε να περάσει τόσο διάστημα για να το καταλάβει; Αργόστροφος; Αργόστροφος;

Νο1 – Γιατί θα τον δεχθείτε: Λοιπόν, σε κανέναν δεν αρέσουν οι χυλόπιτες, αν καλά μου κορίτσια τον έχετε συγχωρέσει και στο παρελθόν και τον δεχθήκατε πίσω, είναι σίγουρο ότι θα επανέλθει, γιατί ξέρει ότι τον αγαπάτε και ότι έχετε καρδιά τρυφερή καλύτερη και από αυτή του μαρουλιού.

Νο 2 – Γιατί δεν βρήκε αυτό που έψαχνε: Εάν σας εγκατέλειψε για «χ» – «ψ» λόγους, λύστε την εξίσωση και όπου «χ» βάλτε Σοφία και όπου «ψ» βάλτε Μαρίνα. Θέλω να πω, πως πιθανότατα να είχε βρει κάτι άλλο πριν σας πει bye bye. Υπάρχουν πολλοί άντρες στην κατηγορία μαϊμού, πρώτα πιάνονται από το επόμενο κλαδάκι και μετά αφήνουν το παλιό. Σας το υπογράφω, εάν το έκανε μια φορά, θα το κάνει άλλες δέκα.


Νο 3 – Γιατί του λείπει το στρωμένο τραπέζι (& κρεβάτι): Αν του δώσατε πράγματα που δεν είχε ξαναδεί στη ζωή του, αν τον φροντίζατε και αν υπήρχε χημεία μεταξύ σας, ε ναι φίλες μου θα ξαναγυρίσει. Α! Και θα ξαναφύγει. Γιατί καλό το στρωμένο τραπέζι στο σπιτάκι σας, αλλά θέλει να τσιμπήσει και από το ντελιβεράδικο.

No 4 – Γιατί σας είχε συνηθίσει: Λένε ότι η συνήθεια είναι πιο ισχυρή και από τον έρωτα. Θα συμφωνήσω. Αν περνάει προβλήματα σε επαγγελματικό επίπεδο ή οικογενειακό, αν τα άγχη τρελαίνουν το κεφάλι του, θέλει κάπου να το γύρει και κάποιος να του δώσει έναν ώμο να ακουμπήσει. Εντάξει τι καλύτερο από εσάς που ήσασταν δοκιμασμένη; Ωραίος ώμος γυμνασμένος, και έχει μάθει να βολεύεται.

Νο 5 – Γιατί ξαναφτιάξατε τη ζωή σας: Μόνο που θα ψυλλιαστεί ότι έκανες το επόμενο βήμα, θα εισβάλει στη ζωή σου για να στα κόψει και τα δυο πόδια. Γιατί ναι μεν αυτός δεν σε θέλει αλλά αρνείται να σε έχει οποιοσδήποτε άλλος. Όχι κουκλίτσα μου ή αυτός η κανένας άλλος. Πώς τόλμησες να σκεφτείς να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου πριν να τη φτιάξει αυτός. Ούτε και αφού τη φτιάξει. Γιατί οι άντρες ακόμα και παντρεμένοι να είναι με παιδιά εσένα θέλουν πάντα να σε φαντάζονται με πλερέζα μαυροφορούσα να θρηνείς τη χαμένη σας αγάπη.

Φοβού τους Δαναούς και Δώρα Φέροντας
Υπερπαραγωγή, και να τα λέλουδα και να τα δώρα και να οι εξομολογήσεις, μα τι ποιητής είναι αυτός αναρωτιέσαι. Θα σου πω εγώ! Φανφάρας! Όλα είναι μούφα, ξεπατικωμένα συναισθήματα από στίχους. Ναι ξέρω διαβάζει και Ελύτη και παράλληλα μόλις δεν πάρει αυτό που θέλει κράζει σαν κυράτσα.
Πως τον αντιμετωπίζεις
ΜΗΝ αφήσεις περιθώριο διαλόγου μαζί του. Αν τον είχες καψουρευθεί, θα σε τουμπάρει με 5 -10 ή 100 μηνύματα λατρείας. Θα μου πεις και οι θανατοποινίτες έχουν δικαίωμα σε μια τελευταία επιθυμία. Έ όταν θα είναι η τελευταία του μέρα ζωής πάνω σε αυτή τη γη, το ξανακουβεντιάζουμε. Μέχρι τότε μακριά. Να θυμάστε ότι θα δοκιμάσει όλες τις μεθόδους προσέγγισης, κάθε τρόπο ώστε να βρει πρόσφορο έδαφος. Γλύκες, ιπποτικές συμπεριφορές, μελαγχολία, κλάματα ακόμα και τσαμπουκάδες. Ειδικά μόλις συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορεί να σας έχει, θα δείτε πάλι τον κακό του εαυτό. Έτσι για να θυμάστε ότι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν.

Να θυμάστε ότι, διαλέγουμε τις χαρές και τις λύπες μας πολύ πριν τις ζήσουμε (Χαλιλ Γκιμπρά).

Κλείστε τα αυτιά σας Gals, είναι «Σειρήνες» και το ταξίδι για την Ιθάκη σας δύσκολο.loading...
« PREV
NEXT »