Latest News

Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016

11 Φράσεις σου που ο σύντροφός σου μισεί!

Αποδεδειγμένα, οι διαπροσωπικές σχέσεις είναι ιδιαιτέρως πολύπλοκες, καθώς διαμορφώνονται μεταξύ ατόμων, τα οποία έχουν λίγο ή πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα, μοναδικές προσωπικότητες, ξεχωριστές επιθυμίες, ανάγκες και προσδοκίες. Ασφαλώς κάτι ανάλογο ισχύει και στην περίπτωση των ερωτικών σχέσεων.Εύλογα, συνεπώς, μέσα σε μία σχέση υπάρχουν ορισμένα πράγματα στα οποία τα δύο μέλη δεν μπορούν να συμφωνήσουν ούτε να ταυτιστούν, καθώς επίσης και λεπτομέρειες που ο ένας δε θεωρεί τόσο αρεστές από τον άλλον.


Στα πλαίσια αυτά, θα μιλήσουμε για κάτι που δεν αρέσει ιδιαίτερα στο αγόρι, στον αρραβωνιαστικό ή – κυρίως – στο σύζυγό σου. Πιο ειδικά, θα σου αναφέρουμε τις 11 φράσεις σου που ο σύντροφός σου μισεί! Είτε επειδή τις λες συνέχεια και έχει κάπως βαρεθεί να τις ακούει είτε επειδή οι συγκεκριμένες φράσεις σου προμηνύουν κάτι που δε θα του αρέσει στη συνέχεια της κουβέντας σου.

Πάμε αμέσως να ρίξουμε μια ματιά στις 11 φράσεις σου που ο σύντροφός σου μισεί!11 Φράσεις σου που ο σύντροφός σου μισεί

«Αγάπη μου…;». Η προαναφερθείσα προσφώνηση μόνο κάτι καλό δεν μπορεί να προμηνύει για τον αγαπημένο σου. Διότι με αυτόν τον τρόπο, κατά 99,9 τοις εκατό εσύ σκοπεύεις να του ανακοινώσεις κάτι που πιθανότατα να μην του αρέσει, κάτι που θα τον ενοχλήσει, κάποιο νέο που ξέρεις εκ των προτέρων ότι δε θα τον χαροποιήσει ιδιαίτερα ή θα του ζητήσεις μια χάρη ή κάτι συναφές, το οποίο θα του είναι εξίσου μη αρεστό. Η επίκλησή σου αυτή, επομένως, αποτελεί για εκείνον μία από τις 11 φράσεις σου που ο σύντροφός σου μισεί, απλά και μόνο επειδή τον προδιαθέτει ότι μέσα στο επόμενο λεπτό θα ακούσει κάτι που δε θα του αρέσει και πολύ.

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω!», θα γυρίσεις και θα του απαντήσεις με ένα τεράστιο παράπονο – μπηχτή, εκδηλώνοντας ταυτοχρόνως το ανυπέρβλητο άγχος που σε έχει κατακλύσει την ώρα που αποφασίζεις να ψάξεις τα ρούχα που θα φορέσεις για τη βραδινή σας έξοδο. Όταν εκείνος βλέπει μια μεγάλη ντουλάπα γεμάτη από μπλούζες, μπλουζάκια, φούστες, φορέματα, παντελόνια, σορτς, σαλοπέτες (μπλούζες ενωμένες με το παντελόνι τους βλέπει για την ακρίβεια μάλλον παρά σαλοπέτες!!), ένα κάρο αξεσουάρ, κασκόλ, βραχιόλια, τσάντες, παπούτσια, κ.τ.λ., κ.τ.λ., πώς να πιστέψει ότι εσύ δεν έχεις τίποτα να φορέσεις;

«Σε λίγο είμαι έτοιμη». Εκτός από ένα τεράστιο ψέμα, το «Σε λίγο είμαι έτοιμη.» αποτελεί αναντίρρητα μία από τις 11 φράσεις σου που ο σύντροφός σου μισεί, και, συγγνώμη που θα πάρουμε το μέρος του, αλλά δικαιολογημένα αγανακτεί στο άκουσμα της εν λόγω κουβέντας σου! Γιατί; Γιατί κάθε φορά που ετοιμάζεσαι του λες ότι σε λίγο θα είσαι πανέτοιμη να βγείτε, χωρίς καταρχάς να προσδιορίζεις πόσο είναι αυτό το «λίγο» που αναφέρεις. Κατά δεύτερον, πώς να μην απεχθάνεται τη συγκεκριμένη φράση σου, όταν για την ίδια έξοδό σας του την αναφέρεις ανά μισή ώρα, όταν συνεπώς το σε «λίγο» που θα είσαι έτοιμη όλο και πλησιάζει αλλά ποτέ δεν έρχεται;

«Δεν μπορείς να φανταστείς τι όνειρο είδα!…», θα του πεις με μια σπίθα στα μάτια σου το πρωί που θα ξυπνήσετε μαζί ή οποιαδήποτε άλλη ώρα πρωτοβρεθείτε μέσα στην ημέρα σας. Κι εσύ όμως δεν μπορείς να φανταστείς πόσο απρόθυμος είναι – έστω κι αν δε σου το δείχνει – να ακούσει το «φοβερό» όνειρο που σε συγκλόνισε το προηγούμενο βράδυ ενώ κοιμόσουν. Και η απροθυμία του αυτή δε δείχνει ασφαλώς την αδιαφορία του προς κάτι το οποίο εσένα να σε τάραξε. Απλώς σίγουρα προτιμάει να έχει μερικά τρυφερά φιλάκια από εσένα μαζί με μια μεγάλη «Καλημέρα» σου το πρωί που θα ξυπνήσετε μαζί, ή, μια τεράστια αγκαλιά και ένα φιλί σου όταν συναντηθείτε για πρώτη φορά μέσα στη μέρα, από το να τον πιάσεις από τα μούτρα για να του εξιστορήσεις το συναρπαστικό σου όνειρο.

«Χάλασε…» η βρύση, το καζανάκι της τουαλέτας, μια λάμπα, η κουζίνα και λοιπά. Μία από τις 11 φράσεις σου που ο σύντροφός σου μισεί. Και τη μισεί όχι επειδή είναι τεμπέλης και βαριέται να βιδώσει μια λάμπα ή να μαστορέψει λίγο το καζανάκι της τουαλέτας σας, αλλά επειδή την ακούει συχνά, μιας και τέτοιου είδους ζημιές που χρειάζονται μιρκο-επιδιορθώσεις συμβαίνουν συνέχεια, και, ως εκ τούτου, κάποια στιγμή κουράζεται να ακούει ότι έχει να κάνει τη μία δουλειά μετά την άλλη.

«Ο Γιαννάκης θέλει…». Οι συνεχείς επιθυμίες του παιδιού σας – οι οποίες στην πραγματικότητα απορρέουν από τις ολοένα και αυξανόμενες πλασματικές ανάγκες που ασταμάτητα πλασάρονται στα παιδιά – φέρνουν συχνά-πυκνά τον αγαπημένο σου σε δύσκολη θέση. Γιατί, ο Γιαννάκης σχεδόν κάθε μέρα θα θέλει και από κάτι διαφορετικό· τη μία μέρα καινούρια ποδοσφαιρικά παπούτσια, την άλλη μέρα καινούρια ρούχα, την επομένη το play station 4, το play station 5, 6, 36 και πάει λέγοντας. Και ο μπαμπάς πρέπει πάντα να βρίσκει λεφτά για να ικανοποιεί τα «θέλω» του γιου του…
«Μάντεψε τι νέο έμαθα!». Κι εσύ μάντεψε ποιος δεν έχει καμία όρεξη να το ακούσει· ο αγαπημένος σου, που, όσο και να κουτσομπολεύει με τους φίλους του, δε θέλει η κοπέλα ή η γυναίκα του να είναι λάτρης του κουτσομπολιού!

«Μπάμιες», «Μελιτζάνες», «Φασολάκια». Τρία ενδεικτικά φαγητά που θα του αναφέρεις ως απάντηση στο ερώτημά του περί του τι φαγητού έχεις μαγειρέψει για το συγκεκριμένο μεσημέρι. Και είναι τρία από τα φαγητά-απαντήσεις που το πιο πιθανό είναι να… του κόψουν την όρεξη. Γι’ αυτό και τα συγκαταλέξαμε στις 11 φράσεις σου που ο σύντροφός σου μισεί να ακούει.

«Κοίτα πώς είναι ντυμένη αυτή εκεί!», «Καλά, πώς έγινε έτσι η…;!» και όλες δυνατές παραλλαγές των χαρακτηρισμών που εμείς, ως γνήσιες «ακομπλεξάριστες» γυναίκες χρησιμοποιούμε είτε όταν δούμε μπροστά μας κάποια κοπέλα που είναι σέξι ή κάπως προκλητικά ντυμένη, ωστόσο τη θεωρούμε ωραία και θελκτική, είτε όταν συναντήσουμε κάποια παλιά γνωστή μας θέλοντας στην ουσία να τη μειώσουμε στα μάτια του αγαπημένου μας. Δε γνωρίζουμε, όμως, στους άνδρες δεν αρέσει η κοπέλα ή η γυναίκα τους να μιλάει με άσχημα λόγια που στόχο τους έχουν να μειώσουν την αξιοπρέπεια, το ήθος ή την εξωτερική εμφάνιση κάποιου άλλου θηλυκού. Όταν μια γυναίκα το κάνει αυτό, ωθεί συνήθως το συνοδό της στο συμπέρασμα ότι διακατέχετε από έντονα κόμπλεξ για τη δική της εμφάνιση…

«Γλειφιτζουροζαχαρωτοαρκουδάκι μου» , θα τον αποκαλέσεις για να τον καλοπιάσεις, για να φερθείς με γλυκύτητα και για να τον κάνεις να σε θέλει ακόμη περισσότερο. Κοίταξε· τέτοιου είδους γλυκόλογα και υπερβολικά γλυκοί χαρακτηρισμοί ενδέχεται να του αρέσουν σε ένα πολύ αρχικό στάδιο της σχέσης σας, αν του τα λες πού και πού. Αργότερα, όμως, θα τον κάνουν να πιστεύει πως είσαι ανώριμη και χαζοβιόλα, και όχι μόνο γλυκιά και τρυφερή μαζί του, όπως εσύ επιχειρείς να του δείξεις. Ειδικά αν έχεις συνάψει σχέση με κάποιον από «την ομάδα των σκληρών και συνάμα σοβαρών και ώριμων αντρών» (!!) , είναι αναμφίβολα μία από τις 11 φράσεις σου που ο σύντροφός σου μισεί και καλύτερα να αποφεύγεις!

«Έχω πονοκέφαλο.» Η top κουβέντα από τις 11 φράσεις σου που ο σύντροφός σου μισεί να ακούει. Δε νομίζουμε να χρειάζεται να σου αναλύσουμε το γιατί!…

loading...
« PREV
NEXT »