Latest News

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016

4χρονο αγoράκι βρήκε τραγικό θάνατο, όταν η μητέρα του έκανε ΑΥΤΟ το μοιραίο σφάλμα. Γονείς ΠΡΟΣΟΧΗ!Η οκτώ φορές μητέρα, Ashley Grimm από το Αϊντάχο, πέρασε από την πιο δύσκολη εμπειρία που μια μάνα μπορεί να περάσει… Έχασε το 4χρονο αγοpάκι της, τον Titus, σε ένα φρικτό αυτοκινητιστικό δυστύχημα…


Πολλοί την κατηγορούν για τον θάνατο του γιού της, αλλά η ίδια, σαφώς συγχυσμένη από αυτές τις κατηγορίες, περιγράφει το ατύχημα από την δική της οπτική γωνία, μέσω μιας συναισθηματικής ανάρτησης στο Facebook.


Η Ashley πάντα φρόντιζε πριν κάθε βόλτα με το αμάξι, τα παιδιά της να έχουν φορέσει τις ζώνες τους. Δυστυχώς όμως, ο μικρός Titus συχνά έβγαζε μόνος του την ζώνη του. Η μητέρα του δε κατάλαβε πως την ημέρα του ατυχήματος, την είχε ξεκουμπώσει…

Το τραγικό ατύχημα συνέβει στις 2 Ιουνίου. Η Ashley οδηγούσε με τα πέντε από τα οκτώ παιδιά της σε ένα δρόμο με πολλές στροφές. Ξαφνικά ένας μεγάλος βράχος κύλησε στον δρόμο και όπως δήλωσε και η ίδια: «Είχα τρείς επιλογές: να προσπαθήσω να τον αποφύγω περνώντας στο αντίθετο ρεύμα, να τρακάρω πάνω του ή να τον προσπερνούσα από την δεξιά πλευρά και να έπεφτε το αμάξι στο ποτάμι που ήταν ακριβώς δίπλα. Διάλεξα να χτυπήσω μετωπικά και έκανα την λάθος επιλογή.»


Το αμάξι χτύπησε τον βράχο και ο 4χρονος πετάχτηκε έξω. Η μητέρα είχε χτυπήσει και ήταν αναίσθητη. Όταν ξαναβρήκε τις αισθήσεις της, ελευθέρωσε τα παιδιά της από τις ζώνες ασφαλείας και με τη βοήθεια του 8ρονου γιού της, κάταφερα να απεγκλωβίσει τη σωρό του μικρού αγοpιού, που είχε βρεθεί κάτω από το αυτοκίνητο. Η απεγνωσμένη μητέρα προσπαθούσε με μαλάξεις στη καρδιά να τον επαναφέρει στην ζωή, μάταια όμως. Το παιδί είχε πεθάνει…


Το ατύχημα και πως άλλαξε η ζωή της Ashley ύστερα από αυτό, έγινε είδηση στα κανάλια. Η δυστυχής μητέρα, παρ” όλη τη θλίψη της, ανακάλυψε πως υπήρξαν πολλοί που την κατηγόρησαν μέσω του διαδικτύου πως ήταν κακή γονέας, επειδή δεν πρόσεκς ε ότι ο μικρός είχε αφαιρέσει τη ζώνη του. Αν και προσπάθησε να σώσει τον γιό της και το ότι είχε πολύ λίγο χρόνο να αντιδράσει, δεν θέλησε να δικαιολογηθεί. Αντίθετα, έστειλε ένα μήνυμα σε όλους τους γονείς:


Κρατήστε τα μωρά σας σφιχτά. Δεχτείτε και απολαύστε κάθε αγκαλιά και φιλί που θα σας δώσουν – ακόμη και το 25ο, εκείνο που το χρησιμοποιούν, μόνο και μόνο για να μην πάνε στο κρεβάτι το βράδυ. Και πραγματικά σφίχτε τα στην αγκαλιά σας. Πείτε τους ότι τα αγαπάτε. Αλλά να τα κοιτάτε στα μάτια και να το εννοείτε. Πείτε τους ότι μπορούν να καταφέρουν τα πάντα αν το θελήσουν.


Η Ashley δεν θα μπορέσει να ξανακάνει τίποτα από αυτά με το μικρό αγοράκι της πλέον. Αλλά προσπαθεί να παραμείνει δυνατή για τα υπόλοιπα παιδιά της. Ελπίζει να ενθαρρύνει πολλούς γονείς να σκεφτούν πως μεγαλώνουν τα παιδιά τους. Οι γονείς πρέπει να απολαμβάνουν κάθε δευτερόλεπτο που περνούν με τα παιδιά τους, ακόμα και τις στιγμές που χρειάζεται παραπάνω προσπάθεια και δεν συμπεριφέρονται με τον τρόπο που εμείς θα θέλαμε.


-
loading...
« PREV
NEXT »