Latest News

Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016

Ευγενικό φλερτ – 5 Καλύτεροι τρόποι!!!

Ευγενικό φλερτ! Ένα παιχνίδι που απολαμβάνουμε χωρίς να εκτεθούμε και χωρίς «απρόβλεπτες συνέπειες»! Οι άντρες έχουμε παρατηρήσει πως μπορούν να φλερτάρουν με διάφορους τρόπους και ανάλογα με την προσωπικότητα και το στυλ κάθε γυναίκας, βρίσκει πρόσφορο έδαφος ή πέφτει στο κενό. Οι γυναίκες, όμως, φαίνεται να έχουμε έναν ιδιαίτερο τρόπο προσέγγισης. Τα τελευταία χρόνια οι άντρες θεωρούν πως οι γυναίκες έχουμε γίνει πιο επιθετικές και αυτό οφείλεται στην αλλαγή του τρόπου ζωής μας. 


Η αλήθεια είναι πως στην πλειοψηφία τους οι άντρες δεν φαίνονται και πολύ ικανοποιημένοι με αυτήν την κατάσταση. Πιστεύουν πως χάνουν τον ρόλο τους και τον δυναμισμό τους. Όλοι γνωρίζουμε πως το φλερτ δεν είναι αντρικό προνόμιο αλλά το ευγενικό φλερτ είναι η ασφάλεια της γυναίκας!


Αυτό σημαίνει πως μία γυναίκα που ξέρει να φλερτάρει με ευγενικό τρόπο, ουσιαστικά, δεν εκτίθεται και αισθάνεται ασφαλής αφού διατηρεί ταυτόχρονα την αξιοπρέπειά της σε περίπτωση που το ενδιαφέρον δεν είναι αμοιβαίο. Οι άντρες, πάλι, από την μεριά τους δείχνουν να απολαμβάνουν το ευγενικό φλερτ μιας γυναίκας αφού πιστεύουν πως δεν είναι τίποτα άλλο από ένα πράσινο φωτάκι που έχουν ανάγκη για να μας δείξουν τις ικανότητές τους στο φλερτ και το «κυνήγι»! Άραγε υπάρχει η συνταγή για να φλερτάρουμε ευγενικά και κατά κάποιο τρόπο ακίνδυνα; Δείτε παρακάτω πώς μία γυναίκα μπορεί να απολαύσει το παιχνίδι με διακριτικό αλλά και αποτελεσματικό τρόπο.


Ευγενικό φλερτ – Τι να κάνεις


1)Παίξε με τα μάτια


Όπως θα έχουμε καταλάβει, με τα μάτια μπορούμε να πούμε περισσότερα από όσα με το στόμα και μάλιστα με πιο ασφαλή και ευγενικό τρόπο. Μια ματιά μας είναι ικανή να ανεβάσει ή να παγώσει το άλλον στο λεπτό. Σε μία γυναίκα τα μάτια αποτελούν το μυστικό της όπλο για να καταφέρει να φλερτάρει με όσο πιο ευγενικό τρόπο γίνεται. Αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε οι γυναίκες είναι πως, μερικές φορές, στην προσπάθειά μας να φλερτάρουμε ευγενικά δεν καταφέρνουμε να γίνει αντιληπτή η στάση μας από τους άντρες.


Μπορεί να θέλουμε να εκφραστούμε με τα μάτια αλλά πρέπει να καταφέρουμε να λάβει και ο άλλος το σωστό μήνυμα. Έτσι αποφύγετε να τον κοιτάτε επίμονα αφού μάλλον θα τον φέρετε σε δύσκολη θέση. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να τον κοιτάτε μέχρι να διασταυρωθούν τα βλέμματά σας. έπειτα χαμογελάστε ελαφρώς και να συνεχίστε να ασχολείστε με την παρέα σας. με αυτόν τον τρόπο θα έχετε τραβήξει την προσοχή του τόσο όσο χρειάζεται και ουσιαστικά, του πετάτε το μπαλάκι!


2)Δείξε ενδιαφέρον για τις ασχολίες του


Μπορείτε να φλερτάρετε έναν άντρα, απλά, δείχνοντας ενδιαφέρον για τις ασχολίες του. το ευγενικό φλερτ θέλει τρόπο για να το πετύχετε! Έτσι μάθετε αυτά που του αρέσουν και θα είναι πιο εύκολο να βρεθείτε δίπλα του και να ανοίξετε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση. Η αλήθεια είναι πως οι άντρες ανοίγονται πιο εύκολα όταν βρούνε με μία γυναίκα κοινά ενδιαφέροντα. Βέβαια, αν είναι λάτρης των extreme sports δεν χρειάζεται να αρχίσετε ξαφνικά να πηδάτε από γέφυρες στα καλά καθούμενα! Αρκεί να δείξετε την διάθεση να σας μιλήσει για αυτά που του αρέσουν και να αισθανθεί όμορφα με την συζήτησή σας.


3)Την κατάλληλη στιγμή στο σωστό σημείο


Μπορεί να προτιμάτε το ευγενικό φλερτ αλλά και λίγη γυναικεία «πονηριά» δεν κάνει κακό! Φροντίστε να βρίσκεστε την κατάλληλη στιγμή στο σωστό σημείο και φυσικά τυχαία. Όσο πιο συχνά τον τρακάρετε δεξιά και αριστερά τόσο πιο εύκολα θα έρθετε κοντά. Για παράδειγμα, μπορείτε να μάθετε που απολαμβάνει τον καφέ του, που προτιμάει να πίνει το ποτό του και γενικότερα που συχνάζει. Έτσι θα αρχίσει να σας προσέχει και τα υπόλοιπα είναι θέμα χρόνου. Ακόμα και αν του περάσει από το μυαλό πως η παρουσία σας εκεί δεν είναι τόσο τυχαία όσο φαίνεται, πάλι κερδισμένη θα βγείτε. Σκεφτείτε πως θα έχει λάβει το μήνυμά σας κι εσείς δεν θα έχετε εκτεθεί αφού ούτε στον εαυτό του δεν θα μπορεί να το αποδείξει.


4)Ασχολήσου με την εμφάνισή του


Έχετε γνωριστεί πια και το ευγενικό φλερτ από απόσταση πρέπει να προχωρήσει λίγο παρακάτω. Έχετε πλέον μία οικειότητα και έναν λόγο παραπάνω να χρησιμοποιήσετε το εκρηκτικό σας ταπεραμέντο. Οι άντρες βρίσκουν πολύ τρυφερό το ενδιαφέρον μίας γυναίκας για την εμφάνισή τους. Εκμεταλλευτείτε το και προτείνετέ του κάτι που πιστεύετε πως του πάει πολύ ή διορθώστε του διακριτικά κάποιο ψεγάδι επάνω του δείχνοντας του πως έτσι είναι τέλειος. Θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα και θα σας προσέξει ακόμα περισσότερο.


5)Χρησιμοποίησε το χιούμορ σου

Τέλος, το ευγενικό φλερτ και το χιούμορ πάνε πακέτο! Οτιδήποτε εκφράσουμε με χιούμορ μας προσφέρει μία ασφάλεια ως προς τις αντιδράσεις των άλλων. Δηλαδή, από την μία μπορούμε να ταρακουνήσουμε τον άλλον αλλά από την άλλη δεν θα εκτεθούμε αφού θα υπάρχει μία αμφιβολία στο μυαλό του. Σε καμία περίπτωση δεν θέλει να βγάλει λάθος συμπεράσματα. Το διακριτικό και έξυπνο χιούμορ μας θα μας βοηθήσει να τον φλερτάρουμε με τέτοιο τρόπο που τελικά, θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του για να καταλάβει τι πραγματικά συμβαίνει. Χρησιμοποιήστε το έξυπνα ώστε να αντιληφθεί την αλήθεια πίσω από αυτό. Άλλωστε μην ξεχνάτε πως οι γυναίκες με χιούμορ είναι αξιοπρόσεκτες και πολύ γοητευτικές. Να θυμάστε πάντα πως οι άντρες θέλουν τον χρόνο τους!

loading...
« PREV
NEXT »