Latest News

Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016

6 Μυστικά που δε θα σου πει ο αγαπημένος σου.

Αναμφισβήτητα όλοι και όλες έχουμε κάποια μυστικά, μερικές ενδόμυχες σκέψεις που τις διαφυλάττουμε από το κοινωνικό σύνολο, ακόμη κι από τους πιο κοντινούς μας ανθρώπους, εκτιμώντας πως είναι καλύτερο να τα γνωρίζουμε μόνο εμείς και κανείς άλλος πέραν του εαυτού μας.Είτε μικρά είτε μεγάλα, είτε λιγότερο σημαντικά είτε περισσότερο, και οι άνδρες συγκεκριμένα διατηρούν στο μυαλό τους μερικά πραγματάκια τα οποία τα κρατούν κρυφά από τους γονείς, τα αδέρφια, τους φίλους, ακόμη και την κοπέλα ή γυναίκα τους.


Στο επί της οθόνης σου άρθρο, θα σου αναπτύξουμε ακριβώς αυτό το ζήτημα· τα 6 μυστικά που δε θα σου πει ο αγαπημένος σου, 6 μυστικά του που μάλλον δε θα σου τα εκμυστηρευτεί ποτέ, για τον έναν ή τον άλλον προσωπικό του λόγο.

Ποια είναι όμως αυτά τα περιβόητα 6 μυστικά που δε θα σου πει ο αγαπημένος σου; Διάβασε το άρθρο που ακολουθεί για να τα μάθεις!

6 Μυστικά που δε θα σου πει ο αγαπημένος σου… μάλλον ποτέ!

«Φοβάμαι τις κατσαρίδες» ή οποιοδήποτε άλλο σχετικό έντομο και αηδιαστικό ζωύφιο. Και εννοείται ότι είναι ένα από τα βασικότερα 6 μυστικά που δε θα σου πει ο αγαπημένος σου ποτέ, γιατί είναι ο «άνδρας» και θέλει δίπλα του να αισθάνεσαι ασφαλής και σίγουρη. Παράλληλα, δε θέλει να πιστεύεις για εκείνον ότι φοβάται τέτοιου είδους μικροσκοπικούς (σε σύγκριση με το μέγεθος του ανθρωπίνου σώματος) οργανισμούς, μην τυχόν και τον χαρακτηρίσεις αδύναμο, φοβητσιάρη ή κάτι παρόμοιο. Άσε που δε θέλει να μαθευτεί και στους φίλους του, οι οποίοι φυσικά δε θα χάσουν την ευκαιρία για καζούρα!

«Έχεις πάρει μερικά κιλά». Τρελός είναι για να τολμήσει να σου εκστομίσει κάτι τέτοιο; Τα θέλει και τα δύο του τα ματάκια, και τα δύο του τα μαγουλάκια και κυρίως το κεφάλι του ήσυχο, πράγμα το οποίο δε θα γινόταν αν σου έλεγε ότι έχεις παχύνει αφού θα του γκρίνιαζες για μέρες! Εκτός από αυτό, βέβαια, σε αγαπάει και γι’ αυτό το λόγο ίσως να μη θέλει να σου αναφέρει κάτι που ξέρει ότι εσένα μπορεί έστω και για λίγο καιρό να σε προβληματίζει, να σε ενοχλεί ή πόσο μάλλον να σε στενοχωρεί. Επιπρόσθετα, το ότι έχεις πάρει κάποια κιλά μπορεί και σκόπιμα να σου το αποκρύψει και να είναι ένα από τα 6 μυστικά που σου δε θα σου πει ο αγαπημένος σου, επειδή εκείνος μπορεί πράγματι να σε προτιμάει με μερικά παραπανίσια κιλά και καμπύλες. Χαζός είναι να σου το πει και να ξεκινήσεις εσύ δίαιτα;!

Δεν του αρέσει κάτι που κάνει η οικογένειά σου. Αρχικά από αγάπη και ενδιαφέρον προς εσένα και έπειτα από σεβασμό και ευγένεια προς τα οικογενειακά σου πρόσωπα, ο σύντροφός σου δύσκολα θα σου παραπονεθεί για κάτι που κάνουν οι γονείς ή τα αδέρφια σου, το οποίο εκείνου δεν του αρέσει καθόλου και με το οποίο δε συμφωνεί. Δύσκολά θα εκφράσει την αντιπάθειά του ή και τέτοιου είδους παράπονα, ασχέτως αν εσύ του τρως συνεχώς τα αυτιά για όλα εκείνα τα στραβά που κάνει η πεθερά σου – μάνα του!

Του αρέσει κάτι που εσύ απεχθάνεσαι. Ένα από τα 6 μυστικά που δε θα σου πει ο αγαπημένος σου ή έστω θα σου δείξει είναι ότι του αρέσουν κάποια πράγματα, ασχολίες, δραστηριότητες και λοιπά που εσένα δε σου αρέσουν καθόλου. Όσο και να λατρεύει τα σκυλάκια, αν εσύ τα φοβάσαι ή δεν τα πολύ-χωνεύεις, δε θα τα πλησιάζει όταν είστε μαζί. Όσο κι αν του αρέσουν τα ποικίλα ηλεκτρονικά και διαδικτυακά παιχνίδια που κυκλοφορούν, θα προσπαθεί να μη σου το λέει, ενώ θα σου δείχνει ότι κι εκείνος έχει την ίδια αρνητική στάση απέναντι σε τέτοιου είδους παιχνίδια, ασχέτως αν το απόγευμα που εσύ θα λείπεις για ψώνια με τις φίλες σου εκείνος εκμεταλλευτεί την απουσία σου και ξεκινήσει το gaming!

«Δεν ξέρω τι να κάνω…» με το πλυντήριο, με το σιδέρωμα, με το σφουγγάρισμα, με το πλύσιμο το πιάτων, με την αλλαγή της πάνας του μπέμπη και πολλά άλλα τέτοια. Σίγουρα ένα από τα 6 μυστικά που δε θα σου πει ο αγαπημένος σου είναι ότι δεν έχει επίγνωση του πώς να φέρει σε πέρας κάποια δουλειά που έχει προκύψει ή που του έχεις αναθέσει εσύ. Θα προτιμήσει μάλιστα να googlάρει «Πώς φτιάχνετε η βρεφική κρέμα» ή «Πώς να καθαρίσεις ένα τηγάνι από υπολείμματα» , από το να παραδεχτεί σε εσένα ότι δε γνωρίζει και, ως εκ τούτου, δε δύναται να κάνει κάτι!
«Η μαμά/ αδερφή/ ξαδέρφη/ φίλη σου είναι πολύ όμορφη». Σε καμία περίπτωση το ταίρι σου δε θα σου χαρακτηρίσει πανέμορφη κάποια κοπέλα ή γυναίκα του στενού σου κύκλου, ίσως ακόμα και του ευρύτερου κύκλου. Αφενός μεν γιατί θέλει να προλάβει τις ενδεχόμενες αρνητικές σου αντιδράσεις αφετέρου γιατί προφανώς για εκείνον εσύ είσαι πολύ όμορφη και εσύ είσαι αυτή που διαθέτεις όλα εκείνα τα γνωρίσματα που του αρέσουν.

Αυτά ήταν τα 6 μυστικά που δε θα σου πει ο αγαπημένος σου ποτέ, ή που πολύ δύσκολα θα σου αναφέρει. Έχεις παρατηρήσει ότι κάποιο από αυτά – αν όχι όλα – ισχύουν και για το δικό σου αγόρι ή και τον δικό σου άντρα;
loading...
« PREV
NEXT »