Latest News

Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016

Πως να εντυπωσιάσω – 9 Δραστικές συμβουλές!!

Γυναίκες είμαστε, σίγουρα έχουμε σκεφτεί πολλές φορές το τι να κάνω και το πώς να εντυπωσιάσω τον υπόλοιπο κόσμο. Λογικό είναι διότι θεωρούμαστε το ωραίο φύλο και για ποικίλους λόγους κάθε φορά μας απασχολεί πολύ αυτή η σκέψη.Γιατί όμως εμείς οι γυναίκες αναρωτιόμαστε συχνά πώς να εντυπωσιάσω; Η απάντηση είναι απλή, σίγουρα όλες μα έχουμε ακούσει και έχουμε πιστέψει ότι δεν υπάρχει φιλία μεταξύ γυναικών, παρά μόνο ανταγωνισμός είτε πρόκειται για την εμφάνιση μας, για το ποια θα εντυπωσιάσει περισσότερο είτε για τον σύντροφο μας. Μπορεί οι άντρες θα θεωρούνται ¨κυνηγοί¨ παρόλα αυτά δεν θα μπορούσα να αντέξουν τον γυναικείο ανταγωνισμό που αναφέραμε πριν καθώς εδώ μιλάμε για έναν αγώνα συνεχούς ανταγωνισμού βασισμένο πάνω στην σχέση μας με μια φίλη.Επιπροσθέτως ένας ακόμα λόγος που εμείς οι γυναίκες μας απασχολεί το πώς να εντυπωσιάσουμε είναι ότι θέλουμε να είμαστε πιο ωραίες από τις υπόλοιπες εργαζόμενες οι μαθήτριες (ανάλογα την περίπτωση δηλαδή) και φυσικά πιο ωραίες και πιο εντυπωσιακές από τις γυναίκες που περιτριγυρίζουν τον αγαπημένο μας.


Με λίγα λόγια από την φύση μας θέλουμε να είμαστε ωραίες και συγκρινόμαστε με άλλες κοπέλες όποτε είναι αναπόφευκτο να μην σκεφτόμαστε διαρκώς ¨πώς να εντυπωσιάσω» Για τον λόγο αυτό θα σας δώσουμε μερικές συμβουλές για να πάψει να σας προβληματίζει η σκέψη αυτή.


Πώς να εντυπωσιάσω: Συμβουλές 

Κράτα χαρακτήρα και επίπεδο: Μην αφήνεις τύχουν διαμάχες να σε καταβάλουν και να σε αλλοιώνουν. Κράτα τον χαρακτήρα σου και μην ρίχνεις το επίπεδο, είσαι καλύτερη και μην αφήνεις τίποτα να δείχνει το αντίθετο. Σε πειράζει κάτι; Σε ενοχλεί κάποια; Δείξε αξιοπρέπεια και θα δεις ότι θα φανείς υπεράνω και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εντυπωσιάσεις με την στάση σου. 
Μην βάφεσαι όλη την ώρα: Μείνε φυσική και θα εκπληχτείς όταν θα δεις ότι όλες οι κοπέλες θα σε κοιτάνε εντυπωσιασμένες από την φυσικότητα σου. Και μετά ο αγαπημένος σου θα παινεύετε για το ότι του αρέσεις ακόμα και με τα ην φυσική σου ομορφιά. Επιπλέον με το να μην βάφεσαι, δείχνεις στις ανταγωνίστριες ότι αποδέχεσαι τον εαυτό σου και το ποια είσαι και όταν το καταφέρεις αυτό θα δεις τρομερή αλλαγή σε εσένα αλλά και στον περίγυρο σου. Ακόμα σε προβληματίζει η ερώτηση ¨πώς να εντυπωσιάσω¨; 

Ντύσου απλά και ωραία: Μην προσπαθείς μόνο να εντυπωσιάσεις με φανταχτερά ρούχα και πανάκριβα φορέματα. Η πραγματική ομορφιά προκύπτει μόνο όταν φοράς κάτι που αρέσει σε εσένα και σε κάνει να νιώθεις άνετα. Τι να το κάνεις το πανάκριβο φόρεμα όταν δεν νιώθεις άνετα που το φοράς και θεωρείς ότι όλες θα σε σχολιάζουν αρνητικά για τα λεφτά που χαλάς για τα ρούχα σου. 
Ντύσου σεμνά και μην προκαλείς: Όπως ακριβώς τα λέμε. Μην είσαι υπερβολική σε αυτό τον τομέα. Γενικά στην εμφάνιση για να πετύχεις το ¨ωραίο¨ θα πρέπει να έχεις ένα μέτρο. Άμα το μόνο που καταφέρνεις είναι να προκαλείς και όλα τα σχετικά, το μόνο που καταφέρνεις είναι να κερδίσεις μερικά βλέμματα αλλά το πρόβλημα θα είναι βαθύτερο, διότι μια τέτοια συμπεριφορά αποκαλύπτει μια κενή προσωπικότητα. Σίγουρα θα αναρωτιέσαι τώρα το πώς θα εντυπωσιάσω ντυμένη συντηρητικά σαν καλόγρια. Φυσικά και δεν εννοούμε κάτι τέτοιο, όταν αναφέρουμε να έχετε μέτρο, σημαίνει ότι δεν πρέπει ούτε να ντύνεστε έτσι, αλλά ούτε να προκαλείτε. Συνεπώς μια ενδιάμεση λύση είναι η καλύτερη για να εντυπωσιάσετε και να θυμάστε ότι η εμφάνιση δεν θα σας αναδείξει σαν άνθρωπο αλλά η συμπεριφορά και ο χαρακτήρας σας καθώς ζούμε ανάμεσα σε μια υπερβολικά προκατειλημμένη κοινωνία. 

Φρόντισε το χαμόγελο σου: Ένα από τα σημαντικότερα όπλα για να εντυπωσιάσεις. Πρόσεχε την υγεία της στοματικής κοιλότητας σου και το χρώμα των δοντιών σου. Το μόνο που θα έχεις να κάνεις μετά είναι να ρίχνεις ένα χαμόγελο στις ανταγωνίστριες, αντιζήλους σου και σε οποιοδήποτε άτομο θες να εντυπωσιάσεις. Με ένα περιποιημένο χαμόγελο το σίγουρο είναι ότι θα αποσπάσεις θετικά σχόλια και θα κάνεις και άλλες κοπέλες να αναρωτιούνται ¨άραγε πώς να εντυπωσιάσω και εγώ;¨ 
Ευγένεια και τρόποι: Εντάξει δεν χρειάζεται καν να το αναλύσουμε αυτό το κομμάτι εδώ. Μίλα ευγενικά και με τους σωστούς τρόπους και αδιαμφησβήτητα θα εκπλήξεις τον κόσμο. Το κόλπο αυτό θα σε κάνει να σταματήσεις να αναρωτιέσαι πώς να εντυπωσιάσω. 

Δείξε την αγάπη σου στον κόσμο: Μην το παρερμηνεύσετε και καταλήξετε και εσείς να φωνάζετε αγάπη μόνο. Στην περίπτωση αυτή εννοούμε να δείξεις στο κόσμο ή βασικά σε αντιπάλους το πόσο ερωτευμένη ή το πόσο αγαπάς τον σύντροφο σου. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην εντυπωσιάσεις σε σημείο που να αρχίσουν να ζηλεύουν τυχόν ανταγωνίστριες και γενικότερα όσες εποφθαλμιούν τον σύντροφο σου. 

Κόψε τις κακές συνήθειες: Το να καπνίζεις για παράδειγμα, όχι μόνο είναι αντιπαθητικό σε πολύ κόσμο και κυριότερα στον ανδρικό, αλλά θα πάψεις να εντυπωσιάζεις. Αυτό οφείλετε αρχικά στην μυρωδιά του τσιγάρου που δεν φεύγει από πάνω σου με τίποτα και κατά δεύτερον στην άσχημη αυτή κίνηση. Αν βέβαια δεν μπορείς να το κόψεις καλό θα ήταν να ξεκινήσεις την προσπάθεια σου χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρικό τσιγάρο για παράδειγμα. Ακόμα χειρότερα αν είσαι έξω με τον δικό σου και αρχίσεις να πίνεις σε σημείο να μην ξέρεις τι κάνεις και να φέρνεις τον εαυτό σου και τον σύντροφο σου σε δύσκολη θέση το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κακοσχολιάζεσαι για μέρες από πολλές και μετά θα καταλήξεις να ψάχνεις το πώς να εντυπωσιάσω. 

Πώς να εντυπωσιάσεις τον σύντροφο σου: 

Φόρα τα ρούχα που του αρέσουν. (και όχι μόνο τα ρούχα) 
Βάλε την αγαπημένη του κολόνια που έχεις. 
Φρόντισε τον εαυτό σου. 
Δείξε του ότι σε ενοχλεί ο ανταγωνισμός αλλά εσύ δεν πτοείσαι. 
Καν’ τον να μάθει τι προσωπικότητα σου και τι κοπέλα έχει δίπλα του. 
Παρ’ τον μια ρομαντική αγκαλιά μπροστά στον κόσμο εκεί που δεν θα το περιμένει. 
Δωσ’ του ένα γλυκό φιλί και πες του στο αυτή μερικά ρομαντικά λόγια στο αυτί 
Να εκπνέεις σιγουριά για την επιλογή σου και για την σχέση σου. 
Δειξ’ του όπως λέει και ο τίτλος του ηλεκτρονικού περιοδικού μας ότι είσαι μια δυναμική γυναίκα. 

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να εντυπωσιάσεις, εμείς σου αναφέραμε μερικούς για να πάψεις να αναρωτιέσαι το πώς να εντυπωσιάσω. Σίγουρα υπάρχουν και άλλοι τρόποι που μπορεί να σου ταιριάζουν καλύτερα , για αυτό αφιέρωσε λίγο χρόνο να κάτσεις να σκεφτείς τι κόσμο θες να εντυπωσιάσεις, πώς να τα καταφέρεις και φυσικά αν αξίζει να σπαταλάς τόσο χρόνο και σκέψη για κάποια άτομα.

loading...
« PREV
NEXT »