Latest News

Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016

Πώς να τον κάνεις να σκάσει από την ζήλια του – Τα καλύτερα κόλπα!

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην είχε στην ζωή της ένα σύντροφο που της φερόταν αδιάφορα σε σημειό που να την κάνει να σκέφτεται πως να του τραβήξει το ενδιαφέρον και την προσοχή. Ο πιο εύκολος τρόπος για να καταφέρεις κάτι τέτοιο είναι η ζήλια. Αν και εσύ αναρωτιέσαι πώς να τον κάνεις να σκάσει από την ζήλια του είσαι στο σωστό μέρος!Πώς να τον κάνεις να σκάσει από την ζήλια του: Γενικές οδηγίες


Αρχικά οφείλουμε να σε ενημερώσουμε ότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να τραβήξεις το ενδιαφέρον του συντρόφου σου, οι οποίοι είναι πιο “ασφαλείς”. Σίγουρα για να σκέφτεσαι αυτή τη λύση σημαίνει ότι η σχέση σου δεν πάει καλά και έχεις αρχίσει να αναρωτιέσαι πώς να τον κάνεις να σκάσει από την ζήλια του.

Για αυτό τον λόγο επειδή αυτό που σκέφτεσαι μπορεί να χειροτερεύσει τα πράγματα, καλύτερο θα ήταν σε καμία περίπτωση να μην δράσεις απερίσκεπτα. Κάτσε πρώτα να ηρεμήσεις, βρες το γιατί ο σύντροφός σου δεν σου δίνει την πρέπουσα σημασία και αφού αποφασίσεις ότι η κατάσταση δεν έχει επιστροφή τότε μόνο μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ζήλια ως κίνητρο για να του τραβήξεις την προσοχή και το ενδιαφέρον.

Οφείλουμε όμως να σε προειδοποιήσουμε για μερικές από τις επιπτώσεις που ενδέχεται να υπάρξουν. Αν έχεις φτάσει στο σημείο να σκέφτεσαι πώς να τον κάνεις να σκάσει από την ζήλια του, το μόνο σίγουρο είναι ότι έχεις σκεφτεί κάτι ακραίο στο μυαλό σου. Ακόμα και αν τα καταφέρεις και κερδίσεις την προσοχή του αγαπημένου σου, είναι βέβαιο ότι θα χάσεις την εμπιστοσύνη του και θα τον κάνεις καχύποπτο και ανασφαλή. Βέβαια υπάρχει και η χειρότερη περίπτωση που είτε θα σου κάνει τα ίδια και χειρότερα ή απλά θα σε χωρίσει και συ θα αναρωτιέσαι αν ήταν λάθος που σκεφτόσουν πώς να τον κάνεις να σκάσει από την ζήλια του.

Πριν κάνεις το ο,τιδήποτε να σκεφτείς αν αξίζει να πάρεις το ρίσκο του να χαλάσεις την σχέση σου για να κερδίσεις έντονη προσοχή από τον αγαπημένο σου. Όπως έχεις ακούσει την γνωστό ρητό “όποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα”.

Πώς να τον κάνεις να σκάσει από την ζήλια του: Μερικοί ασφαλείς τρόποι

1.Δώσε σημασία αλλού

Δεν εννοούμε σε κάποιον άλλον άνθρωπο, αλλά σε κάποια άλλη ασχολία. Το ζητούμενο της υπόθεσης είναι να του δείξεις ότι έχεις και άλλα ενδιαφέροντα εκτός από εκείνον τα οποία είσαι ικανή να τα βάλεις πάνω από εκείνον. Για παράδειγμα αν κανονίσετε να βγείτε μπορείς να του πεις ότι εκείνη την ώρα έχεις να κάνεις κάτι πιο εποικοδομητικό και να προτιμήσει την παρέα του όπως πάντα. Αυτό θα τον κάνει να σκάσει από την ζήλια του και θα αρχίσει να αναλογίζεται αν δεν σου φέρεται καλά και αν δε σου δίνει την πρέπουσα σημασία. Βέβαια μπορείς να κανονίσεις και εσύ να βγεις με τις φίλες σου και να τον κάνεις να είναι… σαν κινούμενη βόμβα!

2.Ξεκίνα να περιποιείσαι τον εαυτό σου

Μια τέτοια συμπεριφορά σίγουρα θα του τραβήξει την προσοχή και μερικά καχύποπτα βλέμματα από πλευράς του, καθώς θα αρχίσει να αναρωτιέται αν έχεις βάλει σκοπό να βρεις τον αντικαταστάτη του. Αυτό θα τον βάλει σε σκέψεις και θα αρχίσει να καταλαβαίνει ότι ο ίδιος κάτι δεν κάνει καλά και ότι αν δεν σου δώσει αυτός σημασία που είναι ο σύντροφός σου τότε μπορεί να την αναζητήσεις αλλού.

3.Δείξε του ότι αρέσεις στον κόσμο

Βρες την κατάλληλη στιγμή (εννοούμε όχι πάνω σε κάποιον καβγά ή εν ώρα γκρίνιας) και πες του για τα πόσα βλέμματα τράβηξες με τα νέα σου ρούχα, με το νέο σου μακιγιάζ ή και ακόμα για τα πόσα άτομα ήθελαν να σε φλερτάρουν. Πάντα όμως σε λογικά πλαίσια γιατί δεν θες να τα βάλει μαζί σου ούτε να θεωρεί ότι η εμφάνιση σου είναι προκλητική. Αν βέβαια δεν ισχύει κάτι τέτοιο στην περίπτωσή σου, τότε μπορείς να επινοήσεις ένα περιστατικό που θα τον κάνει να ζηλέψει και θα έχεις την συνείδησή σου ήσυχη. Βέβαια αργότερα μπορείς να του φανερώσεις ότι ήταν ένα αθώο ψεματάκι προκειμένου να σώσεις την σχέση σας και να του πεις ότι αν δεν θέλει να υπάρχουν τέτοια περιστατικά καλό θα ήταν να αρχίσει να ενδιαφέρεται παραπάνω για εσένα καθώς ξέρεις πώς να τον κάνεις να σκάσει από την ζήλια του.

Αν μετά από αυτές τις συμβουλές δεν δεις κάποια αλλαγή και είσαι αποφασισμένη να το φτάσεις στα άκρα, τότε έχουμε και πάλι στην κατοχή μας μερικούς τρόπους που αφορούν το πώς να τον κάνεις να σκάσει από την ζήλια του εγγυημένα. Όμως στην περίπτωση αυτή ισχύουν δύο πράγματα: ή θα τον κάνεις όντως να σκάσει από την ζήλια του και να αλλάξει πορεία πλεύσης ή θα τον κάνεις ένα μαινόμενο ταύρο.

Πώς να τον κάνεις να σκάσει από την ζήλια του: Ρίσκαρε για να κερδίσεις

1.Ξεκίνα να φλερτάρεις μπροστά του

Αν δεις ότι σε γράφει, ότι δεν σε νοιάζεται και δεν σου δίνει την πρέπουσα σημασία όταν είστε έξω για παράδειγμα, ξεκινά να ασχολείσαι με κάποιον άλλον, όπως για παράδειγμα έναν φίλο σου που ξέρεις ότι ο σύντροφος σου θα έχει θέμα να αρχίσεις να συνομιλείς ή ακόμα και να τον αφήσεις για να κάτσεις μαζί του. Αυτή η συμπεριφορά σου θα σου διαλευκάνει την απορία περί του πώς να τον κάνει να σκάσει από την ζήλια του. Τα αποτελέσματα είναι εγγυημένα στο ότι θα ζηλέψει, αλλά το πώς θα αντιδράσει παίζεται. Είτε θα εκνευριστεί μαζί σου και θα καταλήξεις με μια ωραία παλάμη στο πρόσωπό σου είτε θα καταλήξεις να κάνεις παρέα στον φίλο σου στο αναρρωτήριο.

2.Μίλα μπροστά του με “φίλους” σου από τα social media

Μην του δίνεις και εσύ σημασία, βγάλε το κινητό σου και ξεκίνα να μιλάς με οποιονδήποτε βρεις. Μόλις αντιληφθεί ότι δεν του δίνεις προσοχή και ότι ασχολείσαι με άλλους, ετοιμάσου να δεις καπνούς να βγαίνουν από τα αυτιά του, ειδικά αν δει τίποτα αδιάκριτα σχόλια και παράξενες συμπεριφορές από άλλα άτομα προς εσένα. Βέβαια ενδέχεται να καταλήξεις χωρίς λογαριασμό στα social media και με σπασμένο τηλέφωνο ή ακόμα χειρότερα οι διαδικτυακοί “φίλοι” σου να έχουν μπλεξίματα με τον σύντροφό σου.

3.Ακύρωσε μια έξοδό σας για να βγεις με ένα φίλο σου

Πες του ότι δεν θες να βγεις μαζί του και ότι θα βγεις με τον φίλο σου που ενδιαφέρεται για εσένα πιο πολύ. Θα δεις έναν άλλον άνθρωπο και μην σου φανεί παράξενο αν τον δεις να κάθεται στο διπλάνο τραπέζι να παρακολουθεί κάθε κίνηση του αντίζηλού του. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος σχετικά με το πώς να τον κάνεις να σκάσει από την ζήλια του! Βέβαια αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην σχέση σας αλλά και στον φίλο σου…


Τώρα που διάβασες όλες τις συμβουλές μας μπορείς να εφαρμόσεις όποια θες αρκεί να το σκεφτείς καλά και να πράξεις νηφάλια χωρίς απερισκεψίες.

loading...
« PREV
NEXT »