Latest News

Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016

Ανάμεσα σε δυο άντρες – Πώς να διαλέξεις.

Το μυαλό σου βρίσκεται ανάμεσα σε δυο άντρες και η επιλογή είναι δύσκολη; Μπορεί να μην είναι και η πιο εύκολη κατάσταση που έχεις να αντιμετωπίσεις αλλά η λύση της σίγουρα θα σου προσφέρει την ψυχική ηρεμία που χρειάζεσαι. Όταν μία γυναίκα βρεθεί ανάμεσα σε δυο άντρες που την διεκδικούν, κολακεύεται αλλά μπορεί να δημιουργήσει και θέματα που ίσως και να μην είναι και τόσο ευχάριστα στην πορεία. Αν είσαι ελεύθερη και βρεθείς ανάμεσα σε δυο άντρες που προσπαθούν να σε κατακτήσουν, τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα και ίσως να το απολαμβάνεις αλλά σίγουρα δεν θα ήθελες να συμβαίνει εφ’ όρου ζωής!


 Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση και σου τραβήξει την προσοχή ένας άλλος άντρας τα πράγματα αρχίσουν να δυσκολεύουν. Αν, πάλι, είσαι παντρεμένη και έχει αρχίσει να τριγυρνάει στο μυαλό σου ένας άλλος άντρας τότε το θέμα γίνεται αρκετά σοβαρό. Ενώ και στις τρεις παραπάνω περιπτώσεις βρίσκεσαι ανάμεσα σε δυο άντρες, φαίνεται πως ο βαθμός δυσκολίας δεν είναι ίδιος. Το αντιμετωπίζουμε τελείως διαφορετικά και οι συνέπειες, καμιά φορά, δεν είναι και τόσο ευχάριστες. Ενώ το δίλημμα είναι το ίδιο, ο τρόπος που θα το αντιμετωπίσουμε διαφέρει ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Κοιτάμε να κάνουμε το καλύτερο για εμάς αλλά και το να πληγώσουμε τους άλλους δεν μας ευχαριστεί.

Η παρορμητική μας διάθεση μπορεί να μας οδηγήσει σε κάποια λάθη που δεν θα μπορέσουμε αργότερα να διορθώσουμε. Αν ανήκετε στην κατηγορία των ελεύθερων γυναικών δεν φαίνεται λάθος να αφήσετε και λίγο το ένστικτό σας να αποφασίσει. Αν πάλι βρίσκεστε ήδη σε μία σχέση πρέπει να σκεφτείτε τον ρόλο που παίζει ο σύντροφός σας στη ζωή σας. στην κατηγορία των παντρεμένων γυναικών τα πράγματα γίνονται πιο πολύπλοκά αφού μπορεί να έρθει σε ρήξη η λογική με το συναίσθημα! Επειδή, όμως, οτιδήποτε μας συμβαίνει στη ζωή πρέπει να το αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία και θετική στάση, ας πάρουμε τις αποφάσεις μας στο συγκεκριμένο θέμα συνδυάζοντας την λογική με το συναίσθημα. Δείτε παρακάτω τι πρέπει να σκεφτούμε και πως θα αντιμετωπίσουμε την κατάσταση ανάλογα με την θέση στην οποία βρισκόμαστε!

Ανάμεσα σε δυο άντρες –Πώς να το αντιμετωπίσεις

1)Αν είσαι ελεύθερη

Είσαι ελεύθερη, βρίσκεσαι ανάμεσα σε δυο άντρες και θέλεις πολύ να πάρεις τη πιο σωστή απόφαση. Ποιος από τους δυο σου ταιριάζει ή μήπως κανένας από τους δυο. Οι γυναίκες, πολλές φορές, κολακευόμαστε από την διεκδίκηση αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οπωσδήποτε πρέπει να επιλέξουμε έναν από τους δυο. Έτσι αρχικά ας ξεκαθαρίσουμε στο μυαλό μας πως το ερώτημα είναι αν μας ταιριάζει κάποιος από τους δυο και όχι οπωσδήποτε να επιλέξουμε το έναν ή τον άλλον. Η ζυγαριά θα μας βοηθήσει να δούμε τα πράγματα πιο καθαρά αλλά πρώτα πρέπει να γνωρίζουμε και τους δυο των ίδιο ώστε να μην είναι άνιση η μάχη.

Δημιουργήστε μία νοητή ζυγαριά και τοποθετήστε τον ένα από δεξιά και τον άλλον από αριστερά. Ανάμεσα σε δυο άντρες; Ποια είναι τα θετικά και τα αρνητικά του ενός και ποια του άλλου; Στην συνέχεια πρέπει δείτε τα θετικά τους που θέλετε και τα αρνητικά που μπορείτε να αντέξετε εσείς προσωπικά. Έτσι μπορεί στη ζωή να μην ελέγχουμε απόλυτα το μέλλον αλλά σίγουρα θα έχετε κάνει μία καλή αρχή. Αν κανένας από τους δυο τελικά, όσα θετικά κι αν έχουν, δεν έχει αυτό το «κάτι» τότε δεν υπάρχει πια λόγος να είστε ανάμεσα σε δυο άντρες αλλά ψάξτε για αυτόν τον έναν και μοναδικό!

2)Αν είσαι σε σχέση

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που μία γυναίκα διατηρεί μία σχέση και ξαφνικά εμφανίζεται ένας άλλος άντρας από το πουθενά και εισβάλλει «βίαια» στο μυαλό μας! Βρισκόμαστε ανάμεσα σε δυο άντρες που με τον έναν βλέπουμε καθαρά το παρελθόν και με τον άλλον ονειρευόμαστε το μέλλον. Τον έναν τον γνωρίζουμε και από την καλή και από την ανάποδη ενώ τον άλλον τον φανταζόμαστε όπως θέλουμε. Πώς, λοιπόν, μπορούμε να έχουμε μία σωστή κρίση; Σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να σκεφτούμε μήπως απλά συνηθίσαμε την σχέση μας και στον άλλον άντρα μας τραβάει το άγνωστο, το ανεξερεύνητο.

Αν θα επιλέξουμε να συνεχίσουμε την σχέση μας ή να ακολουθήσουμε έναν καινούριο δρόμο είναι ένα θέμα που θα πρέπει αν εξετάσουμε με καθαρό μυαλό και ειλικρίνεια. Γιατί είμαστε με τον σύντροφό μας; Τι είναι αυτό που μας έκανε να κοιτάξουμε έναν άλλον άντρα; Η σχέση μας καλύπτει τις ανάγκες μας; Θα θέλαμε να προχωρήσει παρακάτω; Μπορεί να σας φαίνονται πολλά τα ερωτήματα αλλά θα σας γλιτώσουν από τυχόν λάθη που δεν θα μπορείτε να διορθώσετε αργότερα. Η σχέση ουσιαστικά είναι μία δοκιμασία για να συνειδητοποιήσουμε αν ταιριάζουμε με κάποιον ή όχι, μην την αφήσετε να πάει χαμένη!

3)Αν είσαι παντρεμένη

Μία από τις πιο δύσκολες καταστάσεις για μία γυναίκα που βρίσκεται σε γάμο είναι να νιώσει ξαφνικά πως βρίσκεται ανάμεσα σε δυο άντρες. Αισθανόμαστε την αυτοπεποίθησή μας στα ύψη και πιεζόμαστε ταυτόχρονα με συνέπεια να χάνουμε την ψυχική μας ισορροπία. Παντρεμένη γυναίκα ανάμεσα σε δυο άντρες σημαίνει κατάσταση που συνδυάζει όλα τα αντίθετα συναισθήματα! Μέσα μας νιώθουμε ενοχές ακόμα και με την ιδέα, σκεφτόμαστε μία στιγμή πάθους με το άλλον άντρα, αρχίσουμε να συγκρίνουμε αλλά μάλλον ανόμοια πράγματα και το δίλημμα είναι να κάνουμε το βήμα με οποιεσδήποτε συνέπειες ή να παραμείνουμε στα σίγουρα αφού επιλέξαμε να παντρευτούμε;


Μία παντρεμένη γυναίκα μπορεί να μην είναι αποδεκτό αλλά δεν είναι καθόλου δύσκολο να νιώσει γοητευμένη από έναν άλλον άντρα. Ας μην κρυβόμαστε, ότι δεν θεωρούμε σωστό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να συμβεί κιόλας! Το πώς θα το αντιμετωπίσουμε εξαρτάται από πολλά. Συνήθως κουραζόμαστε από τις υποχρεώσεις του γάμου, τα προβλήματα και την ρουτίνα αφού αν όλα αυτά δεν υπάρχουν, η πιθανότητα να βρεθούμε ανάμεσα σε δυο άντρες είναι πολύ μικρή. Έτσι το ερώτημα είναι το εξής, βρισκόμαστε στο τέλος του γάμου μας ή απλά έχουμε ανάγκη να θυμηθούμε πως είναι να ζούμε με έρωτα και πάθος; Το δίλημμα στα όποιο βρισκόμαστε δεν είναι απλό και χρειάζεται αρκετή σκέψη. Κάποιες φορές το τρίτο πρόσωπο μπαίνει στην μέση γιατί υπάρχει χώρος! Οπότε καλό είναι, πριν κάνουμε οποιαδήποτε κίνηση, να αναρωτηθούμε τι είναι αυτό που δημιούργησε τόσο χώρο στον γάμο μας ώστε να μπορεί ένα τρίτο πρόσωπο να εισβάλλει.
dynamikhgynaika
loading...
« PREV
NEXT »