Latest News

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016

Απολαύστε ΑΥΤΟ τον φυσικό χυμό πορτοκάλι κάθε πρωί και καθαρίστε το σώμα σας από τη νικοτίνη.


H προσπάθεια διακοπής του καπνίσματος είναι μια αρκετά σκληρή δοκιμασία. Θα σας δείξουμε έναν κόλπο που θα σας βοηθήσει να κόψετε το κάπνισμα και θα ωφελήσει πολύ την υγεία σας!

 Μάθετε πώς ένα ρόφημα μόλις δύο συστατικών θα μπορούσε να βελτιώσει την υγεία σας για πάντα!Τα τσιγάρα περιέχουν νικοτίνη, η οποία είναι μια εξαιρετικά εθιστική ουσία. Είναι πολύ τοξική και μπορεί να προκαλέσει πολλές ασθένειες. Σχεδόν το 30% των Αμερικανών καπνίζουν, ενώ γνωρίζουν τις αρνητικές επιπτώσεις που έχει το κάπνισμα στην υγεία. Λαμβάνοντας υπόψη τις εθιστικές ιδιότητες της νικοτίνης, οι άνθρωποι θεωρούν δύσκολο το να σταματήσουν το κάπνισμα κι όταν προσπαθούν, βιώνουν συμπτώματα στέρησης, όπως η καταθλιπτική διάθεση, το άγχος, η ευερεθιστότητα, και η λαχτάρα. Η διακοπή του καπνίσματος δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη, χάρη σε αυτό το ρόφημα που καθαρίζει τους πνεύμονες και βοηθάει στην ανακούφιση από τα συμπτώματα στέρησης. Αναμειγνύοντας ένα ποτήρι χυμό πορτοκαλιού με μισό κουταλάκι του γλυκού κρεμόριο κάθε μέρα, θα παρατηρήσετε ότι η διακοπή του καπνίσματος είναι πιο εύκολη από όσο νομίζατε.

Αυτή η μελέτη δείχνει πως οι καπνιστές δεν απορροφούν τη βιταμίνη C όπως οι μη-καπνιστές. Πείτε το χυμό σας λοιπόν!

Το κρεμόριο (όξινο τρυγικό καλίο) είναι άσπροι κρύσταλλοι που προέρχονται από το κατακάθι του κρασιού (τρύγα). Χρησιμοποιείται για πολλούς σκοπούς αλλά οι πιο συνηθισμένοι είναι το μαγείρεμα και το καθάρισμα. Δείτε παρακάτω τις 5 απίστευτες ιατρικές χρήσεις του!

Το κρεμόριο βοηθάει στην αποβολή της νικοτίνης από το σώμα μας και μας κάνει λιγότερο επιρρεπής στο κάπνισμα.

Ανακατέψτε 1/2 κουταλάκι του γλυκού κρεμόριο μαζί με ένα ποτήρι χυμό πορτοκάλι και καταναλώστε το ρόφημα αυτό κάθε μέρα. Θα σας βοηθήσει αποτελεσματικά στη διακοπή του καπνίσματος.

Η ρευματοειδής αρθρίτιδα είναι μια κοινής μορφής αρθρίτιδα που επηρεάζει 2-3 φορές περισσότερο τις γυναίκες από τους άνδρες. Μπορεί να επηρεάσει τις αρθρώσεις στα χέρια σας και τα πόδια, τους καρπούς, τους αγκώνες, τους ώμους, τα γόνατα, και τους αστραγάλους. Αυτή η μελέτη δείχνει ότι οι άνθρωποι που πάσχουν από ρευματοειδή αρθρίτιδα έχουν ανεπάρκεια μαγνησίου. Το μαγνήσιο είναι σημαντικό για τη διατήρηση του αρθρικού χόνδρου, έτσι η κατανάλωση της σωστής ποσότητας μαγνησίου μπορεί να μειώσει τις επιπτώσεις της αρθρίτιδας.

Το μαγνήσιο βρίσκεται σε αφθονία στο κρεμόριο. Ρίξτε στην μπανιέρα σας δύο κουταλιές της σούπας κρεμόριο και 3 κουταλιές της σούπας άλατα Epson (θειικό ασβέστιο) και μετά γεμίστε τη με ζεστό νερό. Μείνετε μέσα στη μπανιέρα για 40 λεπτά και μετά ξεπλυθείτε με κρύο νερό. Συνιστάται να το επαναλαμβάνετε αυτό για περισσότερες από μία φορές την ημέρα.


Τα επίπεδα του καλίου είναι σημαντικά για τη διατήρηση της πίεσης του αίματος στο σωστό επίπεδο. Το κάλιο είναι ένα βασικό μεταλλικό στοιχείο που εμπλέκεται στη ρύθμιση της πίεσης του αίματος. Η καθημερινή κατανάλωση της ίδιας συνταγής του χυμού πορτοκαλιού με κρεμόριο, όπως αναφέρεται παραπάνω, θα σας βοηθήσει στη μείωση της αρτηριακής πίεσης και της διατήρησής της σε ένα υγιές επίπεδο.

H μεγάλη ποσότητα καλίου μπορεί επίσης να είναι επιβλαβής για την υγεία σας. Η υπερκαλιαιμία μπορεί να είναι μια ατυχής παρενέργεια των υψηλών συγκεντρώσεων καλίου στο σώμα σας, τα συμπτώματά της οποίας είναι συνήθως αρκετά συνηθισμένα, όπως η κούραση, η μυϊκή αδυναμία, το μούδιασμα και το μυρμήγκιασμα. Τα πολύ υψηλά επίπεδα καλίου στο αίμα μπορεί να οδηγήσουν σε καρδιακή ανακοπή.

Σημείωση: Εάν σχεδιάζετε για την προσπάθειά της διακοπής του καπνίσματος να ενσωματώσετε το κρεμόριο στη διατροφή σας, φροντίστε πρώτα να συμβουλευτείτε το γιατρό σας, καθώς περιέχει υψηλά επίπεδα καλίου. Τα υψηλά επίπεδα καλίου μπορεί αν αναμειγνύχθουν με άλλα φάρμακα να επηρεάσουν την υγεία σας με διαφορετικούς τρόπους, έτσι βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να το καταναλώσετε πριν το δοκιμάσετε.

loading...
« PREV
NEXT »