Latest News

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

Πώς να αποφύγεις έναν άντρα!!

Πώς να αποφύγεις έναν άντρα χωρίς να τον προσβάλλεις; Υπάρχουν φορές που οι γυναίκες έχουμε να αντιμετωπίσουμε το φαινόμενο της «κολλιτσίδας»! Με απλά λόγια μας φλερτάρει ένας άντρας για τον οποίο δεν ενδιαφερόμαστε και ψάχνουμε τρόπους να τον αποφύγουμε αλλά με τρόπο αφού οι καλοί μας τρόποι δεν μας επιτρέπουν να τον προσβάλουμε. 

Φυσικά, είναι κολακευτικό να μας φλερτάρει ένα άντρας αλλά τι κάνουμε όταν συνεχίζει κι εμείς θέλουμε να τον αποφύγουμε; Μερικές φορές η επιμονή τους μας φέρνει σε δύσκολη θέση και αντί να μας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση γίνεται εκνευριστική. Άρα μας πλησιάζει κάποιος, συνεχίζει να μας φλερτάρει ενώ δεν ανταποκρινόμαστε κι εμείς το μόνο που θέλουμε είναι να τον απομακρύνουμε. Οι άντρες θεωρούν πως ο επιμένων νικά κι ενώ σε κάποιες περιπτώσεις ισχύει, ωστόσο υπάρχουν και φορές που ο επιμένων καταντάει εκνευριστικός! 


Το θέμα είναι πως μπορούμε εμείς να διαχειριστούμε την όλη κατάσταση χωρίς να τον κάνουμε να νιώσει άσχημα και φυσικά, να σταματήσει να τρέφει ελπίδες.


Σας ακούγεται ακατόρθωτο; Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξεκαθαρίσουμε μέσα μας είναι πως είμαστε σίγουρες ότι αυτός ο άνθρωπος δεν μας ενδιαφέρει. Υπάρχουν περιπτώσεις που μόλις ένας άντρας αποφάσισε να εγκαταλείψει τα προσπάθειες, καταλάβαμε πως τελικά δεν μας ήταν αδιάφορος απλά τον είχαμε σίγουρο. Αυτό όπως καταλαβαίνετε δεν είναι και πολύ καλό για την ψυχική μας ισορροπία! Αφού λοιπόν αποφασίσατε πως το μόνο που θέλετε είναι να τον απομακρύνετε με τρόπο, δείτε μερικές ιδέες που μπορούν να σας βγάλουν από την δύσκολη θέση!


Πως να αποφύγεις έναν άντρα


1)Φιλική διάθεση


Η φιλική μας διάθεση σε κάποιες περιπτώσεις γίνεται παρεξηγήσιμη αλλά αν αγγίξουμε τα άκρα δεν θα του αφήσουμε καμία αμφιβολία για τις προθέσεις μας. Έτσι αν τον συμπαθείτε αλλά δεν μπορείτε με τίποτα να τον δείτε ερωτικά τότε κάντε τον να σας δει όπως και έναν «φίλο» του. Βέβαια σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να είστε έτοιμες να «θάψετε» για λίγο την έντονη θηλυκότητά σας και την ακαταμάχητη γοητεία σας! Μπορεί να είναι δύσκολο αλλά πρέπει να του ξυπνήσετε την φιλική του διάθεση αφήνοντας πίσω το ερωτικό κομμάτι.


2)Ψυχρή στάση


Ίσως να μην είναι και το καλύτερό σας αλλά η ψυχρή στάση απέναντί του θα βοηθήσει αρκετά την κατάσταση. Ακόμη και το ύφος της «ξινής» θα τον κάνει να μαζευτεί και δεν θα το πάρει προσωπικά. Ξεχάστε για λίγο το πόσο αγαπητές και κοινωνικές είστε! Διατηρήστε μία ψυχρή στάση για να καταλάβει πως δεν βρίσκεστε σε τέτοια φάση.


3)Ενδιαφέρεσαι για άλλον


Πώς να αποφύγεις έναν άντρα; Πες κι ένα αθώο μικρό ψεματάκι! Ακόμα και αν δεν είναι αλήθεια, πες του με τρόπο πως ενδιαφέρεσαι πολύ για κάποιον άλλον. Το καλύτερο είναι να το πετάξετε επάνω σε συζήτηση και όχι την στιγμή που προσπαθεί να σας φλερτάρει με κάθε τρόπο. Έτσι θα λάβει το μήνυμα και χωρίς να βρεθείτε σε δύσκολη θέση ούτε εσείς ούτε ο ίδιος.


4)Έχεις άλλες προτεραιότητες


Κάτι που θα τον απομακρύνει αλλά θα χρειαστεί λίγη υπομονή είναι το καταλάβει πως έχετε άλλες προτεραιότητες και πως δεν σας αφορά την συγκεκριμένη περίοδο το ερωτικό κομμάτι της ζωής σας. Δεν φτάνει να το πείτε αλλά πρέπει και να το δείξετε! Ακόμα και αν σας περισσεύει ελεύθερος χρόνος, εσείς πρέπει να επιμένετε πως είστε αρκετά απασχολημένη με διάφορα που δεν σας μένει καθόλου χρόνος για να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή.


Πώς να αποφύγεις έναν άντρα – Ακραία μέτρα!


Επειδή παρ’ όλα αυτά μπορεί να συνεχίζει κάνοντας προσπάθειες να σας πείσει πως είναι ο ιδανικός για εσάς, μπορείτε να πάρετε κάποια ακραία μέτρα! Δείτε κάποιες ακρότητες που ωστόσο έχουν φανεί αποτελεσματικές.


1)Θέλω μόνο γάμο και παιδιά


Οι περισσότεροι άντρες όταν ακούσουν για γάμο και παιδιά με το «καλημέρα», απομακρύνονται με τρόπο! Γιατί να μην το χρησιμοποιήσετε ώστε να τον αποφύγετε και να μην τον προσβάλλετε; Μπορείτε να κινείτε την συζήτηση συνέχεια γύρω από αυτά; Τρομάξτε τον για να καταλάβει! Πείτε του πως ο μόνος λόγος που θα ξεκινούσατε τώρα κάτι είναι ο γάμος και εννοείται τα παιδιά. Γίνετε όσο πιο πειστική μπορείτε. Ελπίζουμε να μην έχετε πέσει στην εξαίρεση.


2)Κάνε ότι δεν του αρέσει


Οι άντρες συνηθίζουν να μιλάνε για το ποια είναι αυτά που δεν τους αρέσουν στην γυναικεία συμπεριφορά. Ίσως να χρειαστεί να καταβάλλετε λίγη παραπάνω προσπάθεια αλλά αξίζει τον κόπο. Κάθε φορά που θα σας λέει πόσο διαφορετική είστε και σας φλερτάρει, δείξτε του πως τελικά δεν είστε και τόσο διαφορετική όσο πιστεύει. Πώς να αποφύγεις έναν άντρα; Κάνε ότι δεν του αρέσει! Κάποιες φορές χρειάζονται θυσίες για να πετύχουμε τον σκοπό μας.


3)Μετακομίζεις όσο πιο μακριά γίνεται!


Μάταια προσπαθείτε να του δώσετε να καταλάβει πως δεν έχει νόημα να σας φλερτάρει συνεχώς. Για να γλιτώσετε χρειάζεται δραστικά μέτρα! Σκεφτείτε το πιο απομακρυσμένο μέρος του πλανήτη και πείτε του πως μετακομίζετε. Μπορεί να χρειαστεί να χαθείτε για λίγο από προσώπου γης αλλά στο τέλος θα το καταλάβει!

Όπως καταλαβαίνετε το χιούμορ κάνει τη ζωή μας πιο διασκεδαστική! Αν ούτε έτσι καταλάβει, μάλλον θα έχετε εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες να μην τον προσβάλλετε. Έτσι μετά από αυτά «πράξτε κατά συνείδηση»!

loading...
« PREV
NEXT »