Latest News

Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016

Ένας άντρας γράφει: Πέντε πράγματα που κάνετε για να μας ικανοποιήσετε και εν τέλει μας απωθείτε!Ξεκινάω με μια διαπίστωση, η οποία έχει προκύψει μέσα από εμπειρία χρόνων: Το πώς θα μας ικανοποιήσετε δεν είναι απαραίτητα κάτι που σας κάνει να μην κοιμάστε τα βράδια. Έχετε κι εσείς τα προβλήματά σας. Και πέραν αυτού, με εξαίρεση τον πρώτο καιρό όπου όλοι οι σύντροφοι είναι λίγο-πολύ τέλειοι, ξέρετε καλά πως ό,τι κι αν κάνετε, όσο κι αν προσπαθείτε, κάποια πράγματα θα μας εκνευρίζουν.


Και τώρα θα κάνω μια υπόθεση. Πες ότι έχετε βάλει σκοπό από τεράστια ψυχική γενναιοδωρία, από μαζοχισμό, από οτιδήποτε, να μας κάνετε ευτυχισμένους με οποιοδήποτε κόστος. Ξέρετε στ’ αλήθεια τι θέλουμε; Ξέρετε τι μας αρέσει;

Τα έβαλα κάτω. Και με ένα πρόχειρο brainstorming διάρκειας πέντε λεπτών, βρήκα πέντε πράγματαπου μου τη σπάνε ή μου την έσπαγαν στις συντρόφους μου, την ώρα που εκείνες νόμιζαν πως ανεβαίνουν στα μάτια μου. Μπορεί να μην τα φτιάξουμε ποτέ, αγαπητή αναγνώστρια, αλλά δεν αποκλείεται να τα έχει σκεφτεί και ο δικός σου. Είναι τα ακόλουθα:

Υπερβολική περιποίηση. Πολλές φορές βάζετε τόσο μακιγιάζ που σας φιλάω στο μάγουλο και ξύνομαι. Ή με φιλάτε εσείς και με βάφετε. Πέραν του ότι προσωπικά προτιμώ τις γυναίκες που πουδράρονται διακριτικά και μόνο όταν υπάρχει λόγος, νομίζω πως το «παν μέτρον άριστον» των αρχαίων το ξεχνάτε όταν θέλετε να εντυπωσιάσετε. Το ίδιο ισχύει για τα αρώματα, τα lipgloss, όλα αυτά που βάζετε, που ούτε ξέρω πώς τα λένε.


Πρωτοβουλίες στο σεξ. Εντάξει, διαφορετικά φτιάχνομαι εγώ, διαφορετικά ο διπλανός μου, γούστα ειν’ αυτά. Αλλά όταν το σώμα μου δεν έχει καν προλάβει να αντιδράσει (αν καταλαβαίνετε τι θέλω να πω) και μια κοπέλα ανεβαίνει πάνω μου με βία και σιγουριά, μαγκώνομαι λιγάκι ως άντρας. Αν μπορώ να σας ευχαριστήσω, θα το κάνω. Αλλά μη μου παίρνετε ρόλο σκηνοθέτη λογαριάζοντας χωρίς τον ξενοδόχο. Δεν σας θέλουμε άβουλα πλάσματα, αλλά δεν σας θέλουμε και αφεντικά.

Δημόσιες δηλώσεις αγάπης. Το facebook έχει καταστρέψει πολλές σχέσεις, ως γνωστόν. Και όχι πάντα λόγω απιστίας ή καχυποψίας. Προσωπικά, όταν βγαίνω με γυναίκες και την άλλη μέρα βλέπω στον Τοίχο τους τραγούδια ερωτικού περιεχομένου με μια καρδούλα αποπάνω, ξενερώνω λίγο. Χίλιες φορές να ποστάρουν κανέναν Βαρουφάκη ή κάποιο γατάκι που τους έκανε να «λιώσουν».

Βιαστική οικειότητα. Δημιουργώ ορολογίες τώρα. Τι εννοώ με τον όρο «βιαστική οικειότητα»; Το να θέλετε να σφουγγαρίσετε την τρίτη φορά που θα έρθετε στο σπίτι μας. Το να θέλετε να έρθετε να μας δείτε και να μας φροντίσετε όταν είμαστε άρρωστοι στο κακό μας το χάλι. Το να μας φέρνετε μια τσάντα πορτοκάλια από τη μαμά, όταν δεν έχουμε ακόμα καλά-καλά γνωριστεί. Όλες αυτές οι καλές κατά τα άλλα πράξεις, δημιουργούν σκέψεις ότι αποσκοπείτε κάπου. Όταν με το καλό παντρευτούμε, όλα δεκτά.

Απόλυτη αφοσίωση. Παραπλήσιο με το προηγούμενο και επίσης απωθητικό. Η κοπέλα που γελάει ακόμα και στα πιο χαζά μου αστεία, που δέχεται πρόθυμα να έρθει μαζί μου στο πιο καμένο live, που ακούει πρόθυμα ακόμα και τις πιο βαρετές μου ιστορίες από το στρατό, θα καταλήξει πολύ σύντομα να μην είναι κοπέλα μου. Η υπερβολική καλοσύνη μπορεί να μας πνίξει. Το νου σας λοιπόν…

loading...
« PREV
NEXT »