Latest News

Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016

Νεαρή γυναίκα δεν μπορούσε να μείνει έγκυος, μέχρι που της τηλεφώνησε η αδερφή της και της είπε: «Είναι ώρα να αποκτήσουμε ένα μωρό!»


Πολλοί από εμάς ονειρευόμαστε να αποκτήσουμε παιδιά κάποια στιγμή.

Φυσικά, δεν έχει σημασία αν τα παιδιά τα θέλαμε όταν ήμασταν εμείς παιδιά και παίζαμε με τις κούκλες, ή αν είναι κάτι που έχουμε μόλις αρχίσει να σκεφτόμαστε.Στην πραγματικότητα, πολλοί άνθρωποι θα μοιράζονταν τέτοιου είδους σχέδια μόνο με μερικούς έμπιστους φίλους ή συγγενείς.Loading...

Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται να απαντήσουμε σε ερωτήσεις που ενδεχομένως θα μας φέρουν σε δύσκολη θέση και θα έχουμε ουσιαστική στήριξη σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά.

Όταν η Aimee Morrisby αποφάσισε να προσπαθήσει να μείνει έγκυος, ένας από τους ανθρώπους που εμπιστεύτηκε ήταν η αγαπημένη της αδελφή, η Shayna.

Και πέντε χρόνια αργότερα, όταν ακόμα δεν μπόρεσε να συλλάβει, ήταν η Shayna που παρακίνησε την αδελφή της και της είπε τις τέσσερις μαγικές λέξεις, “Ας κάνουμε ένα μωρό.”

Μετακινηθείτε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για την όμορφη ιστορία αγάπης και ανιδιοτελούς στήριξης της Shayna.


Η Aimee Morrisby, η οποία απεικονίζεται ανωτέρω, είχε περάσει πέντε ολόκληρα χρόνια προσπαθώντας να μείνει έγκυος χωρίς επιτυχία.

Όλο αυτό το διάστημα, η Morrisby εφάρμοσε όλες τις δυνατότητες που είχε για να γίνει μαμά, δίχως όμως επιτυχία.

Στη συνέχεια, η αδελφή της Shayna Wiffen της έκανε μια απρόσμενη κλήση στις 10 η ώρα το βράδυ.


Όταν η Morrisby σήκωσε το τηλέφωνο, βρήκε τη Wiffen στη γραμμή, με μια απίστευτη ιδέα: “Ας κάνουμε ένα μωρό!”

Η Wiffen, η οποία είναι ήδη μητέρα δύο παιδιών, ήταν έτοιμη να μείνει και πάλι έγκυος, αλλά όχι με δικό της μωρό.

Αυτή τη φορά, θέλησε να κυοφορήσει ένα μωρό για την αδελφή της Aimee, και το σύζυγο της Aimee, τον Jake.


Όταν η Morrisby ήταν μικρή, διαγνώστηκε με μια επώδυνη ασθένεια του εντέρου που γέμισε την κοιλιά της με ουλώδη ιστό.

Δεν είχε συνειδητοποιήσει την έκταση της ζημίας μέχρι που πήγε στο γιατρό για έναν πόνο στην κοιλιά στην ηλικία των 21, και έμαθε ότι η μήτρα της θα μπορούσε να τεθεί σε κίνδυνο.

Ο γιατρός της πρότεινε ότι, αν ήθελε παιδιά, θα έπρεπε να συλλάβει τώρα, αλλιώς υπήρχε κίνδυνος να μην είναι σε θέση να κυοφορήσει μωρό στο μέλλον.Η Morrisby μετά από πολλές εξωσωματικές, και τέσσερις αποβολές μέσα σε πέντε χρόνια, είχε αρχίσει ν’ απογοητεύεται.

Μια επίσκεψη σε έναν ειδικό της αποκάλυψε ότι η μήτρα της Aimee ήταν ουσιαστικά μια “μεγάλη μπάλα ουλώδους ιστού.”

Πήρε τις νέες πληροφορίες στο γιατρό που ήταν υπεύθυνος για τις εξωσωματικές της, ο οποίος συνειδητοποίησε ότι το αναπαραγωγικό της σύστημα πιθανότατα να μην μπορούσε ποτέ να είναι σε θέση να υποστηρίξει όλο τον κύκλο της εγκυμοσύνης.


Οι Morrisbys άρχισαν να ηρεμούν με τη διάγνωση Aimee όταν η Shayna έκανε την απίστευτη προσφορά της.

Αφού βεβαιώθηκε ότι η αδελφή της ήθελε πραγματικά να το κάνει αυτό, τότε η Aimee αποδέχθηκε αμέσως την προσφορά.

Τοποθέτησαν στη Shayna ένα έμβρυο από τις θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης της αδελφής της.


Οι αδελφές ήταν μαζί σε κάθε βήμα, και οι σύζυγοι των δύο γυναικών το μόνο που μπορούσαν να κάνουν ήταν να παρέχουν στήριξη στις γυναίκες τους καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Όταν Shayna μπήκε στην αίθουσα τοκετού, η Aimee ήταν ακριβώς δίπλα της, κρατώντας το χέρι της και βοηθώντας την να φέρει στον κόσμο την πολύτιμη κόρη της.


Η Shayna παρέδωσε στην αδερφή της και στο γαμπρό της ένα πανέμορφο κορίτσι.

Την βάφτισαν Francesca Louise, και σήμερα είναι ένα γερό κι ευτυχισμένο μωρό.


Και για τις δύο αδελφές, ήταν μια πραγματικά απίστευτη εμπειρία να μοιραστούν τη γέννηση της Francesca.

Και για την Aimee, αυτή η εμπειρία την ώθησε να συμβουλέψει και να στηρίξει άλλες γυναίκες που αγωνίζονται για να κάνουν παιδιά.

Όπως η ίδια εξηγεί στην Daily Mail: “η μεγαλύτερη συμβουλή μου προς τις μητέρες που έχουν παρόμοια προβλήματα τεκνοποίησης είναι να σταματήσουν να προσπαθούν στο δικό τους σώμα. Σήμερα, η κόρη μου δεν θα ήταν τόσο ευτυχισμένη και υγιής, αν την είχα γεννήσει εγώ.”loading...
« PREV
NEXT »