Latest News

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

Πώς να μη σε κερατώσει ο σύντροφός σου!!

Το τρίτο πρόσωπο στη σχέση σε εκνευρίζει και μόνο στη σκέψη. Η σύναψη παράλληλης σχέσης με της δικής σας σε φοβίζει πάρα πολύ. Η απιστία πάντως μέσα στη σχέση είναι ένας κίνδυνος που παραμονεύει ίσως ακόμη κι από την αρχή της δημιουργίας της σχέσης σας. Κάτι φυσικά που συμβαίνει και σε κάθε ζευγάρι, αφού τόσο το ένα όσο και το άλλο μέλος του ανησυχούν για την πιθανή ερωτική συνεύρεση ή την πιθανή παράλληλη ερωτική σχέση του συντρόφου τους με κάποιο τρίτο άτομο.


Προκειμένου να σταματήσεις να σκέφτεσαι και να τρέμεις στην ιδέα ότι ο σύντροφός σου μήπως σε κερατώσει ο σύντροφός σου, θα σου πούμε ποιοι είναι οι 4 τρόποι για να μην το κάνει αυτό, 4 τρόποι για το πώς να μη σε κερατώσει. Πρόκειται βέβαια για δικές μας συμβουλές, τις οποίες και μοιραζόμαστε με εσένα (αλλά και με κάθε αναγνώστριά μας) για να μη σε κερατώσει ο σύντροφός σου. Πρόκειται, μάλιστα, για ουσιαστικές συμβουλές και όχι για οποιουδήποτε είδους «κολπάκια» που ως γυναίκα μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο και μόνο για να κρατήσεις το αγόρι ή τον άνδρα σου.

Έχουμε και λέμε.

4 Τρόποι για το πώς να μη σε κερατώσει ο σύντροφός σου

1.Εμπιστεύσου τον.

Η εμπιστοσύνη είναι μια υπερ-πολύτιμη αρετή, την οποία η ψυχολογική επιστήμη – και όχι μόνο – κρίνει ως αναγκαία προς ύπαρξη μέσα σε μία διαπροσωπική σχέση, πόσο μάλλον μέσα σε μία ερωτική σχέση μεταξύ δύο ατόμων. Το να εμπιστευτείς το αγόρι σου ξεκινάει πρώτα από το μέσα σου, από το πώς σκέφτεσαι και τι έχεις μέσα στο μυαλουδάκι σου κάθε φορά που δεν είστε μαζί, κάθε φορά που είστε μαζί και χτυπάει το τηλέφωνό του, κάθε φορά που είστε μαζί και συμβαίνει κάτι άλλο… Πώς να μη σε κερατώσει άμα είσαι συνέχεια πάνω από το κεφάλι του όταν προσπαθεί να στείλει ένα ριμαδο-μήνυμα στον αδερφό ή τον κολλητό του; Πώς να μη σε κερατώσει όταν κάθε φορά που τον συναντάς σπεύδεις να τον ρωτήσεις αν έγινε τίποτα στο δρόμο, αν του μίλησε κανείς – ή, μάλλον, καμία! – , αν έκανε εκείνος τίποτα επιλήψιμο ή ύποπτο και λοιπά; Πώς να μη σε κερατώσει που εσύ τον παίρνεις τηλέφωνο και το πρώτο πράγμα που έχεις να τον ρωτήσεις είναι : «Πού είσαι;» και στο καπάκι : «Με ποιον είσαι;», και μάλιστα με ύφος και τόνο φωνής ανακριτή; Νιώσε επομένως μέσα σου ότι ο άνθρωπος με τον οποίο διατηρείς δεσμό είναι ερωτευμένος, σε θέλει, σε αγαπάει, άρα δε θα σε κερατώσει, δεν το έχει δηλαδή σκοπό, αφού δεν υπάρχει λόγος. Εξάλλου, όσο κι εσύ φοβάσαι μήπως τυχόν σε απατήσει ο σύντροφός σου και ψάχνεις τρόπους για το πώς να μη σε κερατώσει, να είσαι σίγουρη ότι κι εκείνος έτσι σκέπτεται, άλλο τόσο ανησυχεί, άλλο τόσο με εσένα προσπαθεί να φροντίζει να μη σε ωθήσει στο να κάνεις εσύ κάποια άλλη παράλληλη σχέση. Κι αφού, λοιπόν, πρώτα εσύ αρχίσεις να τον εμπιστεύεσαι, ξεκίνα αμέσως να του το δείχνεις, να του δηλώνεις συνεχώς και με κάθε τρόπο την αμέριστη εμπιστοσύνη σου προς εκείνον.

2.Άφησέ του χώρο και χρόνο.

Αυτό είναι κάτι που θα μπορούσαμε να συνδέσουμε και με το παραπάνω. Το ξέρουμε ότι ακούγεται κάπως κοινότυπο, μιας και είναι κάτι που σίγουρα θα έχεις ακούσει πολλές φορές ή, ακόμη, θα έχεις διαβάσει πολλές φορές. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως παύει να είναι απαραίτητο, αφού, αν θες να μάθεις πώς να μη σε κερατώσει ο σύντροφός σου, πρέπει και να του αφήσεις χώρο και χρόνο. Εάν συζείτε, να του επιτρέψεις να κάθεται λίγο μόνος του σε κάποιον χώρο του σπιτιού και να αξιοποιεί το χρόνο εκείνον όπως ο ίδιος αγαπά. Εάν δε μένετε στο ίδιο σπίτι, τα πράγματα είναι κάπως πιο εύκολα· και πάλι πάντως οφείλεις να του επιτρέπεις να περνάει τον προσωπικό του χρόνο στο χώρο που εκείνος προτιμά και με τον τρόπο που εκείνος κάθε φορά επιλέγει. Εν ολίγοις, μην μονοπωλείς το χρόνο του αγαπημένου σου, αλλά να τον αφήνεις τον άνθρωπο να ανασαίνει!! Πρόσεξε όμως κάτι· η ελευθερία αυτή που του χαρίζεις ώστε να είστε ένα υγιές ζευγάρι αλλά και για να μη σε κερατώσει μελλοντικά, πρέπει να τη χρησιμοποιεί με τρόπο που να μην ενοχλεί ή, ακόμη χειρότερα, να μην προσβάλλει εσένα και τη μεταξύ σας σχέση.

3.Μην γκρινιάζεις όλη την ώρα.

Πραγματικά, ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ! Πώς να μη σε κερατώσει, βρε αγάπη μου, όταν όλη την ώρα του γκρινιάζεις, του σπας τα νεύρα και… δεν τον αφήνεις σε χλωρό κλαρί; Πώς να μη σε κερατώσει όταν, ενώ βλέπεις ότι εκνευρίζεται και δεν αντέχει άλλο τη βαβούρα, την γκρίνια και τα ασταμάτητα παράπονα σου, εσύ συνεχίζεις ακάθεκτη, απτόητη και ολοένα και πιο παρασυρμένη από καθετί που σε προβληματίζει ή σε πειράζει; Κόψε την αναίτια και υπερβολική γκρίνια σου σύντομα, όσο είναι καιρός, διότι δεν το βλέπουμε και πολύ καλό το μέλλον σας ως ζευγάρι!…

4.Περιποιήσου τον εαυτό σου.

Να και κάτι που μεν γνωρίζεις και ενδέχεται να κάνεις αραιά και πού, όμως δεν το εφαρμόζεις όσο τακτικά θα έπρεπε. Η πρώτη ματιά που σου έριξε ο άνδρας που τώρα είναι σύντροφός σου – και όχι μόνο η πρώτη, για να είμαστε ειλικρινής! – ξέρεις σε τι οφειλόταν; Πάντως όχι στο ότι γνώριζε από πριν ότι εσύ είσαι μια ενάρετη και σπουδαγμένη κοπέλα, με γλυκό χαρακτήρα και με άριστες μαγειρικές ικανότητες!… Σε κοίταξε, γλυκιά μου, επειδή του άρεσες, του άρεσες πολύ εμφανισιακά, είδε σε εσένα κάτι που ξεχώριζε από κάθε άλλη γυναίκα ή κοπέλα. Ήταν τα χρωματιστά μάτια σου που τα διέκρινε από χιλιόμετρα μακριά; Ήταν το θηλυκό σου περπάτημα που τον ξετρέλανε; Ήταν η γεμάτη μυστήριο και όλο υπονοούμενα ματιά σου; Ήταν οι αναλογίες του σώματός σου που για εκείνον θεωρούνται ιδανικές; Ήταν κάτι άλλο ή όλα αυτά μαζί; Ό,τι και να ήταν αυτό που του κέντρισε το ενδιαφέρον τότε που σε πρωτοκοίταξε, σημασία έχει ότι αυτό ή αυτά τα στοιχεία σου τον κατέστησαν «έρμαιό» σου, «στρατιώτη» σε θέση προσοχής που περίμενε το ένταλμά σου και τη θετική σου απόκριση για να προχωρήσει και να επιδιώξει να σε κατακτήσει, να σε κάνει δικιά του. Και αυτό να το έχεις πάντα στο μυαλό σου για να σου υπενθυμίζει ότι η εμφάνισή σου διαδραμάτισε τον πρώτο λόγο που ο σύντροφός σου διάλεξε εσένα, επομένως δε γίνεται τώρα να το παραλείπει. Γι’ αυτό, μην αμελείς τον εαυτό σου και την εξωτερική σου εμφάνιση. Φρόντιζε να τρως υγιεινά όσο μπορείς, να κάνεις τη γυμναστικούλα σου (από μισή ωρίτσα για 2 φορές την εβδομάδα είναι μια χαρά), να κάνεις πού και πού τις μάσκες σου, να επιμελείσαι το ντύσιμό σου και να είσαι πάντοτε καθαρή και περιποιημένη. Έτσι, θα καταφέρεις να διατηρήσεις τη σχέση σας σε πολύ καλά επίπεδα και να τον κάνεις να μη θελήσει ποτέ κάποια άλλη – πιο περιποιημένη ίσως – γυναίκα ή κοπέλα. Αν, λοιπόν, θες να μάθεις πώς να μη σε κερατώσει, δείξε πρώτη εσύ ενδιαφέρον για τον εαυτό σου κι εκείνος τότε θα κάνει το ίδιο και με το παραπάνω. Σε περίπτωση, ωστόσο, που δε διακρίνει την προσπάθειά σου και κοιτάξει άλλη γυναίκα, θα είναι τουλάχιστον ανόητος…


Αυτοί ήταν οι πιο βασικοί 4 τρόποι που είχαμε εμείς να σου δώσουμε σχετικά με το πώς να μη σε κερατώσει ο σύντροφός σου. Είναι στο χέρι σου να τα εφαρμόσεις συνεπώς!
dynamikhgynaika
loading...
« PREV
NEXT »