Latest News

Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016

Πώς να κρατήσεις έναν άντρα – Τι να κάνεις.

Θέλεις την μυστική συνταγή που θα σου δείξει πώς να κρατήσεις έναν άντρα; Τα καλά υλικά θα σε βοηθήσουν να κάνεις μία καλή αρχή! Έχουμε δει περιπτώσεις που με πονηριά αλλά και ψέματα κάποιες γυναίκες έχουν προσπαθήσει να κρατήσουν έναν άντρα για όσο γίνεται περισσότερο. Δεν είναι, όμως, αυτή η λύση για να κάνουμε μία υγιή και όμορφη σχέση. Η μυστική συνταγή έχει να κάνει με τον τρόπο που θα τον βοηθήσουμε να καταλάβει πως δεν μπορεί χωρίς εμάς!


 Γνωρίζουμε πολύ καλά πως δεν είναι δύσκολο να βρεις έναν άντρα αλλά να τον κρατήσεις και μάλιστα όταν το πάθος και ο έρωτας αρχίσουν να χαλαρώνουν. Δεν θέλουμε να μένει μαζί μας απλά από συνήθεια αλλά θέλουμε να μην παίρνει τα μάτια του από επάνω μας. Να ορίζουμε το μυαλό και την ψυχή του! Πώς να κρατήσεις έναν άντρα χωρίς να σου προκαλεί ανασφάλεια ο χρόνος που περνάει;

Κυρίως σε μακροχρόνιες σχέσεις, περισσότερο οι γυναίκες, παρατηρούμε κάποιες αλλαγές που μας βάζουν σε σκέψεις. Μήπως βαρέθηκε; Μήπως δεν του αρέσω πια; Μήπως βρήκε άλλη; Γιατί δεν είναι όπως στην αρχή; Λένε πως σε μία σχέση η γυναίκα έχει το καρπούζι αλλά και το μαχαίρι! Καλώς ή κακώς έχει αποδειχθεί πως είναι στο χέρι μας να τον κρατήσουμε και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερο κόπο αλλά με τρόπο. Υπάρχουν κάποια μικρά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε εμείς οι γυναίκες που όμως τόσο σημαντικά για έναν άντρα. Αν, λοιπόν, αναρωτιέσαι κι εσύ «πώς να κρατήσεις έναν άντρα», δες παρακάτω μερικές χρήσιμες συμβουλές που θα σου λύσουν τις απορίες.

Πώς να κρατήσεις έναν άντρα – Λάθη των γυναικών

Μερικές φορές οι γυναίκες κάνουμε συγκεκριμένα λάθη μέσα στην σχέση μας που οι άντρες όχι μόνο δεν μπορούν να καταλάβουν τον λόγο που συμβαίνουν αλλά απομακρύνονται ολοένα και περισσότερο από εμάς. Αν θέλουμε να κρατήσουμε έναν άντρα, καλό είναι να αποφεύγουμε κάποια λάθη που θα κουράσουν τον σύντροφό μας. Είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε την αυτοκριτική μας!

1)Παραμελούμε τον εαυτό μας

Δεν είναι καθόλου δύσκολο να χαθούμε μέσα στην συνήθεια και να ξεχάσουμε λίγο πως ένας άντρας δίνει αρκετή σημασία στην εικόνα μιας γυναίκας. Δεν χρειάζεται να στέκεστε από το πρωί ως το βράδυ στον καθρέφτη αλλά δεν χρειάζεται και να ξεχάσετε να περάσετε από μπροστά. Έχει παρατηρηθεί πως πολλές φορές, έπειτα από ένα διάστημα σε σχέση, σταματάμε να δίνουμε τόση σημασία στην εμφάνισή μας. Ίσως γιατί θεωρούμε πως τον έχουμε κατακτήσει; Για να κρατήσουμε, όμως, ένα άντρα αλλά και για να έχουμε την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμαστε, η περιποίησή μας είναι απαραίτητη. Φορέστε κάτι ανάλαφρο και άνετο μέσα στο σπίτι αλλά όχι ασουλούπωτο. Δεν χρειάζεται να είμαστε βαμμένες συνέχεια αλλά φοράμε την ενυδατική μας και ίσως λίγη μάσκαρα για υπέροχο βλέμμα. Δεν χρειάζεται να έχουμε το άψογο χτένισμα αλλά διατηρήστε στο σπίτι το επιμελώς ατημέλητο στυλ που είναι και σέξυ!

2)Γκρινιάζουμε συνέχεια

Μήπως το έχετε παρακάνει με την γκρίνια όταν τα πράγματα δεν έρχονται όπως περιμένατε; Οι άντρες μας κατηγορούν για κρεβατομουρμούρα και κάποιες φορές δεν έχουν άδικο. Το κακό είναι πως δεν περιοριζόμαστε μόνο στο κρεβάτι αλλά και στο τραπέζι και στον καναπέ και παντού. Η γκρίνια είναι κάτι που φθείρει το ζευγάρι και το απομακρύνει. Αποφύγετε τουλάχιστον την γκρίνια σε ώρες χαλάρωσης!

3)Θέλουμε να σκέφτεται όπως εμείς

Μην περιμένετε ένας άντρας να σκεφτεί ακριβώς όπως μία γυναίκα. Πολλοί καβγάδες στα ζευγάρια ξεκινούν γιατί οι άντρες δεν είναι τόσο τυπικοί σε κάποια θέματα όπως στο να θυμούνται πάντα ημερομηνίες! Επίσης κάνουν εκπλήξεις περισσότερο στην αρχή παρά στην πορεία μίας σχέσης. Έτσι μπορείτε απλά να του θυμίζετε με τρόπο τις ημερομηνίες και να αναλάβετε τις εκπλήξεις. Πού θα πάει θα ταρακουνηθεί και θα καταλάβει πως πρέπει κι αυτός να κάνει κάτι!

4)Θέλουμε να τον απομακρύνουμε από τον κολλητό του

Οι άντρες θεωρούν πως κάνοντας μία σχέση θα πρέπει να ξεχάσουν τον κολλητό τους και όχι άδικα. Συχνά οι γυναίκες δημιουργούμε στο μυαλό μας έναν ανταγωνισμό με τον φίλο τους ή πιστεύουμε πως είναι κακή επιρροή ειδικά αν ο φίλος είναι μόνος! Έτσι γνωρίστε τον πρώτα, βγάλτε τα συμπεράσματά σας και όντως είναι απειλή για την σχέση σας δείξτε το στον σύντροφό σας χωρίς να κατηγορείται τον φίλο του ανοιχτά.

5)Ζηλεύουμε υπερβολικά

Η υπερβολική ζήλια κουράζει, φθείρει και τέλος διαλύει τις σχέσεις! Πού πήγες; Τι έκανες; Γιατί δεν σήκωνες το τηλέφωνο; Πολλές ερωτήσεις και ουσιαστικά δεν καταφέρνουμε τίποτα. Αν σας δίνει δικαιώματα ψάξτε το χωρίς να το καταλάβει! Διαφορετικά, πριν δημιουργήσουμε καταστάσεις ας αναρωτηθούμε τι είναι αυτό που πραγματικά μας δημιουργεί ανασφάλεια.

Πώς να κρατήσεις έναν άντρα – Συνταγή από τα παλιά

Όπως φαίνεται οι γυναίκες πάντα απορούσαν «πώς να κρατήσεις έναν άντρα»! Μπορεί να σνομπάραμε λίγο τις συμβουλές της γιαγιάς αλλά τελικά αποδεικνύεται πως μερικά πράγματα μένουν αναλλοίωτα στον χρόνο, ακριβώς όπως και οι άντρες! Ας ρίξουμε μια ματιά παρακάτω και θα συνειδητοποιήσουμε πως πάντα ήθελαν, θέλουν και θα θέλουν τα ίδια πράγματα.

1)Περιποιημένες και μέσα στο σπίτι

Είμαστε γυναίκες και μας αρέσει να νιώθουμε όμορφα με τον εαυτό μας από το πρωί ως το βράδυ. Η καλή σας διάθεση θα σας κάνει να εκπέμπετε λάμψη και ομορφιά που δεν μπορεί να του περάσει απαρατήρητη!

2)Χαμογελαστές όταν γυρνάει κουρασμένος

Για να κρατήσεις έναν άντρα πρέπει να τον κάνει να θέλει να γυρίσει σπίτι. Να είναι σίγουρος πως μόνο εκεί μαζί σας μπορεί να νιώσει ήρεμος και να χαλαρώσει μετά από μία κουραστική μέρα. Υποδεχθείτε τον με ένα χαμόγελο και μην συνηθίζετε να τον «παίρνετε από τα μούτρα» μόλις μπει μέσα. Όλες οι συζητήσεις έχουν την ώρα τους και τον τρόπο τους!

3)Από κοντά τους φίλους του

Αποδεχτείτε τον κύκλο του και συνειδητοποιήστε πως ζούσε και πριν σας γνωρίσει. Πρέπει να καταλάβει πως ο σκοπός σας δεν είναι να τον αποξενώσετε από όλους και από όλα. Διαφορετικά, ο πανικός που θα του δημιουργηθεί φτάνει για να φέρει τα πρώτα σύννεφα.

4)Ξεκινήστε την μέρα μαζί

Ακόμα και αν δεν είχατε συνηθίσει μέχρι τώρα να ξυπνάτε νωρίς, καλό είναι να αναθεωρήσετε λίγο τις απόψεις σας. Ξεκινήστε την μέρα μαζί πίνοντας τον καφέ σας και παίρνοντας το πρωινό σας. Δείξτε του πως πάντα είστε εκεί για αυτόν.

5)Φροντίστε το γεύμα


Δεν χρειάζεται να γίνεται η καλύτερη σεφ, αρκεί να του δείξετε πως θέλετε και προσπαθείτε να φροντίσετε το καθημερινό σας γεύμα! Όσα χρόνια και αν περάσουν οι άντρες δεν θα σταματήσουν να δίνουν ιδιαίτερη σημασία σε αυτό που λέμε «ο έρωτας περνάει από το στομάχι»!

dynamikhgynaika
loading...
« PREV
NEXT »