Latest News

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016

Τα καλύτερα μεθύσια γίνονται με τους κολλητούς.

Όχι μωρέ, δε θα πιούμε πολύ. Να, ένα ποτάκι χαλαρά και μετά σπίτι. Ας γελάσω! Πόσες φορές έχουμε πει αυτή τη φράση και πόσες φορές σερνόμασταν τελικά να ανέβουμε ξημερώματα τα σκαλιά του σπιτιού; Σήμερα λοιπόν θα μιλήσουμε για τους απανταχού λάτρεις του αλκοόλ, που αν κρίνουμε από τη συμμετοχή σας στο poll της εβδομάδας που πέρασε τα μεθύσια στο βιογραφικό σας τα έχουμε δεδομένα. Μένει να βρούμε ποιο ήταν το καλύτερο. Σε τι φάση βρισκόμασταν πριν βρεθούμε σε κατάσταση μέθης και κυρίως ποιος μας γέμιζε το ποτήρι.


Από την τρίτη θέση με ποσοστό 5,3% σας βλέπουμε να μην αποχωρίζεστε τον έρωτά σας ούτε μεθυσμένοι. Με το ταίρι σας δηλώνετε πως έχετε κάνει το καλύτερο μεθύσι σας κι εμείς σας φανταζόμαστε ανάμεσα σε αναμμένα κεριά, με όμορφες μουσικές, μασάζ και πολύ έρωτα. Φυσικά το κρασί ή όποιο άλλο ποτό προτιμάτε ρέει άφθονο και τα γλυκόλογα πάνε κι έρχονται. Οκ, ζηλέψαμε λίγο, το ομολογώ! Όταν είμαστε με το ταίρι μας τείνουμε να είμαστε πιο συγκρατημένοι όσον αφορά το αλκοόλ, αλλά υπάρχετε κι εσείς, τα πιο τολμηρά ζευγάρια που μοιράζεστε ακόμη και το μεθυσμένο σας εαυτό μαζί του.

Από τη δεύτερη θέση με ποσοστό 10,2% σας βλέπουμε να το γεμίζετε μόνοι σας το ποτήρι. Ξανά και ξανά. Γνώριμο το σκηνικό. Θα βάλω λες ένα κρασάκι να χαλαρώσω και να μη σκέφτομαι τα ντέρτια μου. Μεγάλη παγίδα φίλοι μου. Το ένα δε μένει ποτέ ένα κι αντί να ξεχάσεις τα ντέρτια σου καταλήγεις να τα θυμάσαι με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια. Σε κάτι τέτοιες καταστάσεις κι ενώ είσαι ακόμη στα καλά σου, απενεργοποίησε και κρύψε κινητά και σταθερά. Γιατί όσο να πεις ένα μεθυσμένο μήνυμα θα το στείλεις. Ένα παράπονο σ’ αυτόν που σε απογοήτευσε θα το βγάλεις. Συνήθως σε ακατάλληλη ώρα και χωρίς να καταλαβαίνει ο άλλος πώς σου ήρθε στα καλά του καθουμένου. Μέχρι να καταλάβει ότι έχει πιει όλο το Βόσπορο, μετά όλα εξηγούνται.

Στην πρώτη θέση στέκονται μεγαλεπήβολα, με το εκπληκτικά υψηλό ποσοστό της τάξεως του 84,4% τα μεθύσια με τους κολλητούς. Λογικό μιας και είναι γνωστό πως οι φίλοι μας έχουν την ωραία συνήθεια να μας παρασύρουν σε κάθε λογής βλακεία. Αυτός είναι ο ρόλος τους άλλωστε. Ο ένας θα παρασύρει τον άλλο και το «ένα τελευταίο» θα ακουστεί από πολλά στόματα. Αλλά κι ένας μόνο κολλητός είναι αρκετός για να γίνει η ζημιά, μη νομίζετε.

Όλα τα ντέρτια μας και τους καημούς μας, αλλά και τις χαρές μας όπως και τις επιτυχίες μας μαζί τους θα τρέξουμε να τα μοιραστούμε. Άντε στην υγειά μας, άντε άσπρο πάτο, άντε να ξεσουρώσεις μετά! Και το αλκοόλ να κολλάει παντού. Βρήκες γκόμενο -πάμε φιλαράκι για ποτάκι, να σου τα πω. Σε παράτησε ο γκόμενος -πάμε να τα πιούμε φιλαράκι, έχω ντέρτια. Και κάπως έτσι καταλήγετε σκνίπα κι έχετε να θυμάστε στιγμές.

Λένε πως το αλκοόλ σε επηρεάζει ανάλογα με τη διάθεσή σου. Αν είσαι στα κάτω σου και μεθύσεις τα βλέπεις όλα μαύρα και θεοσκότεινα. Θα χαλαστείς και θα βγάλεις τον καημό που κρύβεις καλά όντας νηφάλιος. Αντιθέτως αν είσαι στις χαρές σου, θα σου φαίνονται όλα ακόμη πιο όμορφα. Θα γελάσεις με το παραμικρό, θα ζήσεις στιγμές έκστασης κι ευτυχίας, αρκεί βέβαια να μην το παρακάνεις και σε μαζεύουν. Γενικά το αλκοόλ τείνει να πολλαπλασιάζει το συναίσθημα και να βγάζει προς τα έξω τον αληθινό μας εαυτό. Επειδή λοιπόν κάθε δράση έχει και την αντίδρασή της, μετά το τρίτο «άσπρο πάτο» σας θέλω προετοιμασμένους ν’ αντιμετωπίσετε και τις συνέπειες.
Συντάκτης: Κωνσταντίνα Γρημάνη
Επιμέλεια κειμένου: Αναστασία Νάννου


pillowfights
loading...
« PREV
NEXT »