Latest News

Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016

Απεγνωσμένη Γυναίκα απήγαγε ένα Μωρό. 17 χρόνια μετά, οι Γονείς της μαθαίνουν την Σοκαριστική Αλήθεια!

H Celeste Nurse από την Νότια Αφρική δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη. Μόλις 3 μέρες πριν είχε γεννήσει την κόρη της, Zephany. Τα πήγαιναν μια χαρά και θα έμεναν για μερικές μέρες στο νοσοκομείο για να βεβαιωθούν ότι και οι δύο ήταν καλά πριν επιστρέψουν σπίτι σαν οικογένεια.


Ο άντρας της Celeste είχε πάει στο νοσοκομείο για επίσκεψη και γυρνούσε σπίτι. Η Zephany κοιμόταν στο πλευρό της μητέρας της.


Αργότερα το ίδιο βράδυ, μια νοσοκόμα ήρθε να ελέγξει την Celeste και την κόρη της. Όλα φαίνονταν μια χαρά, έτσι η Celeste αποκοιμήθηκε εξαντλημένη. Δεν ήξερε όμως ότι εκείνο θα ήταν το τελευταίο βράδυ που θα περνούσε με την Zephany.

Όταν ξύπνησε, η Celeste κοίταξε γύρω και παρατήρησε ότι η κόρη της έλειπε. Αμέσως κάλεσε την νοσοκόμα. Στην αρχή νόμιζε ότι κάποιος από το νοσοκομείο την είχε απλά πάρει για να αλλάξει την πάνα της ή να της κάνει εξετάσεις, αλλά όταν η νοσοκόμα μπήκε στο δωμάτιο, η έκφραση της τα έλεγε όλα. Κάτι πήγαινε στραβά.Κατάλαβαν γρήγορα ότι κάποιος είχε απαγάγει το νεογέννητο μωρό της Celeste. Η “νοσοκόμα” που είχε έρθει να ελέγξει την μητέρα και το παιδί πριν αποκοιμηθεί η Celeste δεν ήταν στην πραγματικότητα νοσοκόμα!

Οι αρχές ενημερώθηκαν και ξεκίνησε η έρευνα για το μωρό. Πέρασαν μέρες, εβδομάδες, μήνες. Τελικά οι ελπίδες του ζευγαριού άρχισαν να σβήνουν. “Σαν μητέρα, αυτό μου ραγίζει την καρδιά. Είναι καλά; Την κακοποιούν; Είναι ακόμα ζωντανή;”, αναρωτιόταν η Celeste καθημερινά.

Τελικά το ζευγάρι κατάλαβε σε κάποια φάση ότι έπρεπε να συνεχίσουν την ζωή τους.


Στα επόμενα χρόνια, η Celeste και ο Mourne έκαναν άλλα 3 παιδιά, δύο κορίτσια και ένα αγόρι. Αλλά δεν ξέχασαν ποτέ την Zephany και δεν σταμάτησαν ποτέ να ελπίζουν ότι μια μέρα θα ξαναβρίσκονταν. Η οικογένεια γιόρταζε κάθε χρόνο τα γενέθλια του χαμένου μωρού. Και κάθε χρόνο δημοσίευαν μια ανακοίνωση στην τοπική εφημερίδα με την ελπίδα να βρεθεί.

Αλλά τα χρόνια περνούσαν και δεν γινόταν τίποτα.


Τελικά κάτι συνέβη. Η 13χρονη κόρη της Celeste και του Mourne, Cassidy, γύρισε σπίτι από το σχολείο μια μέρα με πολύ παράξενα νέα. Η Celeste και ο Mourne περίμεναν μια παράξενη ιστορία για κάποιο συνηθισμένο εφηβικό πρόβλημα, αλλά αυτό που άκουσαν τράβηξε την προσοχή τους.


Η Cassidy ήταν σίγουρη ότι είχε δει ένα κορίτσι το οποίο της έμοιαζε πάρα πολύ. Για πρώτη φορά εδώ και καιρό υπήρχε μια ακτίνα ελπίδας. Κι αν ήταν εκείνη;

Όταν συνάντησαν το κορίτσι που τους είχε πει η Cassidy, η Celeste και ο Mourne σοκαρίστηκαν. Δεν υπήρχε αμφιβολία στο μυαλό της Celeste ότι το νεαρό κορίτσι ήταν η Zephany. Αμέσως πήρε την αστυνομία και έγινε εξέταση DNA. Το ζευγάρι περίμενε αγχωμένο για τα αποτελέσματα και τελικά έμαθαν: το κορίτσι ήταν η κόρη τους! Είχαν βρει την Zephany!

Μετά από 17 χρόνια πόνου, είχε φτάσει η μέρα που ονειρεύονταν. Η οικογένεια τους ήταν ολοκληρωμένη ξανά. Ή έτσι νόμιζαν…


Η Zephany είχε μεγαλώσει μερικά χιλιόμετρα μόλις μακριά από τους βιολογικούς της γονείς. Την είχε μεγαλώσει η γυναίκα που την είχε κλέψει από το νοσοκομείο. Απελπισμένη μετά από μια αποβολή, η γυναίκα είχε απλά πάρει την Zephany σπίτι λες και ήταν δικό της παιδί. Ακόμα και ο άντρας της γυναίκας δεν είχε ιδέα ότι η Zephany δεν ήταν παιδί τους.

Παρά τις ασυνήθιστες συνθήκες, η Zephany είχε μια ευτυχισμένη παιδική ηλικία και δεν είχε πρόθεση να γυρίσει την πλάτη στους γονείς που την μεγάλωσαν. Αλλά τώρα ήταν παγιδευμένη ανάμεσα σε δύο κόσμους: στον κόσμο όπου είχε περάσει ολόκληρη την ζωή της και στον κόσμο όπου θα έπρεπε να βρίσκεται.


Για κάμποσο καιρό η οικογένεια Nurse προσπαθούσε να έρθει κοντά με την Zephany, αλλά σύντομα ανακάλυψαν ότι το κοριτσάκι δεν ήταν όπως ήλπιζαν. Ήταν δύσκολο να επικοινωνήσουν μαζί της. Η έφηβη απομακρύνθηκε από τους βιολογικούς της γονείς και επέστρεψε σε αυτούς που την είχαν μεγαλώσει για πάνω από 17 χρόνια.

“Την έκλεψε μια φορά και τώρα νιώθω λες και την κλέβει ξανά. Υπήρχε μια σύνδεση, αλλά δεν δεθήκαμε, δεν μας δόθηκε ο χώρος ή ο χρόνος γι’αυτό”, είπε ο Mourne.

Σήμερα η Zephany, η οποία ζει ακόμα με την ταυτότητα που της έδωσαν οι “θετοί” της γονείς, αρνείται να δει την Celeste, τον Mourne, τον αδερφό ή τις αδερφές της. Αλλά η γυναίκα που την απήγαγε πλέον εκτίει την ποινή της στην φυλακή.

“Ελπίζω ότι αυτή η γυναίκα θα βγει από την εικόνα τώρα που είναι πίσω από τα κάγκελα και αυτό θα βοηθήσει την κατάσταση. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο τώρα. Μπορώ μόνο να ελπίζω ότι θα επιλέξει να επιστρέψει μια μέρα”, εξηγεί ο Mourne.

Μπορείτε να δείτε την τραγική τους ιστορία στο βίντεο:Αφότου βγήκε αυτή η αναφορά στην δημοσιότητα, τα πράγματα χειροτέρεψαν για την Celeste και τον Mourne, οι οποίοι χώρισαν. Το άγχος της τραγωδίας ήταν πολύ για εκείνους. Ακόμα και αν η Zephany επιστρέψει, δεν θα έχουν ποτέ την μεγάλη, ευτυχισμένη οικογένεια που πάντα ονειρεύονταν.

Αν και δεν είναι πλέον μαζί, τουλάχιστον μπορούν να ηρεμίσουν ξέροντας ότι το κοριτσάκι τους είναι ζωντανό και υγιές. Και η ζωή συνεχίζεται: μια μέρα ίσως το χαμένο τους παιδί να δει την οπτική τους και να δεχτεί την αγάπη τους. Και ίσως εκείνοι να καταφέρουν να την καταλάβουν.

Ελπίζουμε μια μέρα να αποκτήσουν τον δεσμό που ονειρεύονται.πηγή : fanpage
loading...
« PREV
NEXT »