Latest News

Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2017

ΤΡΑΓΙΚΟ: 9χρονο αγόρι έχασε τη ζωή του ανήμερα Χριστούγεννα εξαιτίας ενός μεθυσμένου οδηγού.

O γιος ενός πάστορα χτυπήθηκε από φορτηγό ανήμερα τα Χριστούγεννα και βρήκε τραγικό θάνατο μπροστά στον αδερφό του. Ο 9χρονος Josiah Sisson βρισκόταν στην γωνία κοντά στο σπίτι του και κοίταζε τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια με τον μεγαλύτερο αδερφό του σε έναν ήσυχο δρόμο στο Springwood, νότια του Brisbane, όταν ένα φορτηγό φέρεται να βγήκε από τον δρόμο και τον πάτησε.


Το αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο παίδων Lady Cilento σε σοβαρή κατάσταση και πέθανε την Τρίτη το βράδυ. Εκπρόσωπος του νοσοκομείου είπε ότι η οικογένεια του Josiah πήρε την τραγική απόφαση να τον αποσυνδέσει από τα μηχανήματα υποστήριξης ζωής την Τρίτη.

Ο πάστορας Peter Field, φίλος της οικογένειας, έκανε μια σύντομη δήλωση το απόγευμα με την οποία επιβεβαίωσε τον θάνατο του αγοριού. “Η οικογένεια του Josiah πιστεύει στην δύναμη της συγχώρεσης και τώρα το επεξεργάζονται και προσπαθούν να προχωρήσουν.”

“Έχουν ακόμα έναν μικρό γιο και, όπως φαντάζεστε, προσπαθούν όλοι να συνηθίσουν την απώλεια του αγοριού, αφού κανείς δεν περίμενε ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο ανήμερα τα Χριστούγεννα.” “Θέλουν να ευχαριστήσουν ιδιαίτερα το νοσοκομείο παίδων Lady Cilento που έκανε εξαιρετική δουλειά… οι υπηρεσίες και η φροντίδα που παρείχαν ήταν άψογες.”

Η οικογένεια ζήτησε να σεβαστούν την ιδιωτικότητα τους καθώς προσπαθούν να συνηθίσουν την απώλεια του Josiah. Κόσμος συγκεντρώθηκε στον δρόμο που συνέβη το τραγικό δυστύχημα την Τρίτη το βράδυ, μαζί με φίλους του φερόμενου ως μεθυσμένου οδηγού, Adrian Murray. Οι φίλοι του Murray φάνηκαν να απολογούνται ενώ ο κόσμος έκλαιγε και αγκαλιαζόταν.


Οι μάρτυρες της σκηνής ανήμερα των Χριστουγέννων είπαν ότι η μητέρα του αγοριού κατέρρευσε μόλις είδε τον γιο του, ενώ ο πατέρας του του μιλούσε για να αποσπάσει την προσοχή του από τα τραύματα πριν τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Οι γείτονες βγήκαν έξω όταν άκουσαν τον μεγαλύτερο αδερφό του αγοριού να ουρλιάζει και του έκαναν τεχνητή αναπνοή καθώς η μητέρα και ο πατέρας κατέφθαναν στην σκηνή.

Οι μάρτυρες αναφέρουν ότι ο Adrian Murray προσπάθησε να γυρίσει το αυτοκίνητο, αλλά η μηχανή έσβησε και έμεινε στο σημείο να φωνάζει και να εύχεται να πέθαινε, καθώς το αγόρι αιμορραγούσε στον δρόμο. “Είναι πολύ τραγικό… η μητέρα έφτασε μέσα σε λίγα λεπτά και είδε τον γιο της στον δρόμο. Είναι τραυματικό”, είπε ένας πάστορας από την ενορία του αγοριού.

“Τα παιδιά είχαν απλά βγει για να δουν τα φωτάκια. Δεν σκέφτεσαι ότι θα συμβεί κάτι άσχημο σαν αυτό. Βρίσκονταν απλά στον δρόμο, δεν είναι καν δρόμος ταχείας κυκλοφορίας.”
Φωτογραφίες από το σημείο του “μακελειού” δείχνουν πετσέτες γεμάτες αίματα παρατημένες στον δρόμο μπροστά από ένα πράσινο παρκαρισμένο αυτοκίνητο το οποίο χτυπήθηκε από το ατύχημα. “Η μητέρα έκανε εμετό στον κήπο μας και ο πατέρας απλά συνέχισε να μιλάει στον γιο του. Η μητέρα είχε πάθει υστερία”, είπε η Lin Stiles, γειτόνισσα.

Η Stiles – της οποίας το σπίτι καταστράφηκε από το ατύχημα – είπε ότι το αγόρι δεν φαινόταν καλά και ότι αιμορραγούσε άσχημα όταν οι νοσοκόμες που βρέθηκαν στο σημείο περιποιούνταν τα τραύματα του. “Αιμορραγούσε πολύ από το κεφάλι και από διάφορα άλλα μέλη του σώματος. Χρειάστηκε να σταματήσουν μία από τις αρτηρίες του για να μην αιμορραγεί από το πόδι”, είπε.
Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι ο οδηγός ήταν 3 φορές πάνω από το επιτρεπτό όριο κατανάλωσης αλκοόλ όταν παρεκτράπη και χτύπησε το αγόρι. Στην συνέχεια έπεσε πάνω σε έναν φράχτη, μια δεξαμενή νερού και τέλος πάνω σε ένα σπίτι.

Οι μάρτυρες ισχυρίζονται ότι λιποθύμησε μόλις συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί. Το αυτοκίνητο του Murray απομακρύνθηκε από την σκηνή και του αφαίρεσαν το δίπλωμα. Τον άφησαν ελεύθερο χωρίς κατηγορίες αφότου τον ανέκρινε η μονάδα τροχαίων την Δευτέρα.

Αλλά εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι οι αστυνομικοί αναμένουν ότι θα του αποδοθούν αρκετές κατηγορίες, ανάμεσα τους και για επικίνδυνη οδήγηση.


Εσείς ποια ποινή πιστεύετε ότι του αξίζει;


loading...
« PREV
NEXT »