Latest News

Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2017

Ο άντρας της είπε πως την «κεράτωσε» επειδή ήταν υπέρβαρη, τότε εκείνη «μεταμορφώθηκε» και πήρε την καλύτερη εκδίκηση.

Η ημέρα που η Lisseth παντρεύτηκε τον Jose ήταν η καλύτερη μέρα στη ζωή της. Όμως, μετά από λίγα χρόνια, ο γάμος της έγινε ο χειρότερος εφιάλτης της. Όλα ξεκίνησαν όταν ήταν έγκυος στην κόρη τους.Η Lisseth άρχισε να παίρνει κιλά στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, τα οποία δεν έχασε μετά και ακόμα και αφού γέννησε, συνέχισε να αυξάνεται το βάρος της. Η αντίδραση του άντρα της ήταν να την κοροϊδεύει και να την κοιτάζει υποτιμητικά. Την αποκαλούσε συνεχώς χοντρή και η κοπέλα ένιωθε να καταρρακώνεται η αυτοπεποίθησή της.


“Προσπαθούσα να του δείξω στοργή στο κρεβάτι, αλλά άλλαζε πλευρό και κοιμόταν. Έκλαιγα μέχρι να με πάρει ο ύπνος.” δηλώνει η Lisseth.

Βρήκε διέξοδο στο φαγητό για να καλύψει το κενό που ένιωθε, αλλά αυτό που δεν ήξερε ήταν ότι ο σύζυγός της είχε ένα εξωσυζυγικό δεσμό. Αποφάσισε κάποια στιγμή να πάρει την μεγάλη απόφαση που θα της άλλαζε τη ζωή.


Οι κοροϊδίες από τον άντρα της συνεχίζονταν και δεν τον πτοούσε καν ότι επρόκειτο για τη μητέρα του παιδιού του. Το ότι είχε φτάσει να φοράει νούμερο 24, ήταν φαίνεται καλός λόγος για να μην της δείχνει πλέον την αγάπη του.


Ο Jose έκανε κι εκείνος κακή διατροφή, γεμάτη φαστ φουντ, αλλά ήταν τυχερός και δεν έπαιρνε τόσα κιλά όσα η γυναίκα του.


“Τον είχα πιάσει να με κοιτάζει με αηδία. Κάποιες φορές, ενώ έτρωγα στον καναπέ τον άκουγα να με λέει χοντρή. Καταλάβαινα ότι δεν είχα πλέον καμία σχέση με εκείνη τη λεπτή αλλά ζουμερή κοπέλα που είχε ερωτευθεί, αλλά δεν είχα το κουράγιο και την αυτοπεποίθηση να αρχίσω διατροφή” δηλώνει η κοπέλα.


Μια μέρα τον άκουσε να την αποκαλεί “ελέφαντα”.

“Ο Jose δεν μου έδειχνε καμία στοργή και μόνος φίλος μου ήταν πλέον το φαγητό. Τα λόγια του με πλήγωναν. Ήθελα μόνο να φάω, ήταν το μόνο που με έκανε χαρούμενη. Κατανάλωνα περίπου 4.000 θερμίδες την ημέρα.”

Λίγο αργότερα, ανακάλυψε ότι ο αγαπημένος της σύζυγος την απατούσε.


“Έπιασα το κινητό του και άρχισα να ψάχνω στα μηνύματα. Υπήρχαν εκατοντάδες μηνύματα από μια γυναίκα. Ένιωσα αηδιασμένη. Όταν μπήκε σπίτι εκείνη την ημέρα του είπα ότι τα είχα διαβάσει. Δεν το αρνήθηκε και μάλιστα με κατηγόρησε, είπε ότι έφταιγε το ότι είχα παχύνει κι ότι θα ήμουν άσχημη για πάντα. Ένιωσα κατεστραμμένη, αλλά πήρα την μεγάλη απόφαση. Δεν θα τον άφηνα να με ξαναπληγώσει.”

Η κοπέλα συμπλήρωσε την αίτηση διαζυγίου και άρχισε να μεταμορφώνεται.


Ένας γιατρός της είπε ότι έπρεπε να κάνει εγχείριση δαχτυλιδιού στο στομάχι, αλλά εκείνη δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να προχωρήσει σε κάτι τέτοιο. Αντίθετα, αποφάσισε να αλλάξει τις διατροφικές της συνήθειες και τον τρόπο ζωής της.

“Άρχισα να χάνω κιλά και ένιωσα τέλεια όταν είδα ότι όλα τα παλιά ρούχα μου μου έπεφταν. Έπρεπε να αγοράσω άλλα.”

Μια μέρα ο Jose ήρθε να πάρει την κόρη τους και είδε την πρώην γυναίκα του σοκαρισμένος.

“Έπαιρνε την κόρη μας τη Lissmar κάθε Σαββατοκύριακο και με κοιτούσε καλά καλά. Μια Παρασκευή μου είπε ότι δείχνω πολύ σέξυ. Του έκλεισα την πόρτα. Δεν υπήρχε περίπτωση να τον ξαναβάλω στη ζωή μου. Είμαι πλέον ένα πρότυπο για την κόρη μου και τον διέψευσα.”


Τώρα ο Jose παραδέχεται ότι τα έκανε θάλασσα και φέρθηκε απαίσια στην πρώην γυναίκα του.

“Ένας από τους λόγους που χωρίσαμε είναι ότι είχε παχύνει. Γι’αυτό και την απάτησα. Μετανιώνω για αυτό που έκανα.” δήλωσε μετανιωμένος. Αργά, Jose, πολύ αργά…loading...
« PREV
NEXT »