Latest News

Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017

Την κορόιδεψαν για το «φτηνιάρικο» δαχτυλίδι των αρραβώνων της αλλά η απάντηση της στο facebook ήταν η καλύτερη.



Αυτό το νιόπαντρο ζευγάρι αποδεικνύει ότι δεν μπορείς να βάλεις τιμή στην αγάπη.


Στις 26 Νοεμβρίου, η Ariel Desiree McRae φωτογράφησε το δαχτυλίδι των αρραβώνων της και κοινοποίησε τη φωτογραφία στο facebook όταν ένας υπάλληλος κοσμηματοπωλείου έκανε αρνητικό σχόλιο για την χαμηλή τιμή του. Το δαχτυλίδι στοίχιζε μόλις 130 δολάρια, αλλά για την νεαρή κοπέλα ήταν αδιαμφισβήτητα το δικό της δαχτυλίδι αρραβώνων, από τον άντρα που αγαπούσε και δεν θα άφηνε κανέναν να τον προσβάλλει.



Η 22χρονη κοπέλα και μέλλουσα δασκάλα, έγραψε στην κοινοποίησή της στο facebook…

“Ο άντρας μου δεν έχει πολλά λεφτά, κανένας από τους δυο μας δεν έχει. Εξοικονομούμε με τα χίλια ζόρια για να πληρώσουμε λογαριασμούς και για φαγητό, αλλά μετά από 2 χρόνια σχέσης, αποφασίσαμε ότι δεν γινόταν να περιμένουμε άλλο. Δεν σκέφτηκα καν για δαχτυλίδια, απλά ήθελα να παντρευτώ τον καλύτερό μου φίλο, αλλά αυτός δεν ήθελε να γίνει έτσι. Εξοικονόμησε κάποια λεφτά για να αγοράσει δύο ίδια δαχτυλίδια από το Pandora. Ήταν ασήμι και το βλέπετε στο δεξί μου χέρι και το έχω ερωτευθεί. Ενώ όμως αγοράζαμε τα δαχτυλίδια, μια γυναίκα που εργαζόταν εκεί ήρθε και είπε “Το πιστεύετε ότι πολλοί αγοράζουν αυτά τα δαχτυλίδια για δαχτυλίδι αρραβώνων. Πόσο αξιολύπητο.” Όταν το είπε αυτό, είδα τον άντρα μου να χλωμιάζει. Ήδη ένιωθε άσχημα που δεν μπορούσε να μου πάρει εκείνο το σετ που είχα βάλει στο μάτι και φιγουράριζε στη σελίδα μου στο pinterest. Ένιωθε ήδη ότι είχε αποτύχει, όταν με ρωτούσε ξανά και ξανά αν είμαι σίγουρα ικανοποιημένη με αυτά. Αναστατωνόταν πολύ με την ιδέα ότι δεν θα με έκανε αρκετά χαρούμενη ή ότι δεν θα ήθελα να τον παντρευτώ επειδή τα δαχτυλίδια δεν ήταν αρκετά ακριβά ή αρκετά εκθαμβωτικά. Η παλιά Ariel θα έβριζε εκείνη τη γυναίκα. Η πιο ώριμη όμως της είπε: δεν μετράει το δαχτυλίδι, αλλά η αγάπη με την οποία το αγοράζεις. Πληρώσαμε τα δαχτυλίδια και φύγαμε.

Θα παντρευόμουν αυτόν τον άντρα ακόμα κι αν μου έπαιρνε ένα δαχτυλίδι από μηχάνημα με κέρμα. Πότε φτάσαμε εδώ σαν λαός, ώστε να πιστεύουμε ότι ο μόνος τρόπος να αγαπήσει μια γυναίκα έναν άντρα είναι αν της πάρει ένα δαχτυλίδι που κοστίζει 3,000 δολάρια και δηλώσει δημόσια την αγάπη του δείχνοντας σε όλους του εκθαμβωτικό δαχτυλίδι; Σίγουρα αυτά όλα είναι ωραία, αλλά γιατί τα υλικά αγαθά να συσχετίζονται με την αγάπη;

Ο άντρας μου πίστευε ότι αυτό το δαχτυλίδι θα με έκανε να τον αγαπάω λιγότερο ή να μην θέλω να τον παντρευτώ. Κι όμως, να ‘μαστε εδώ, παντρεμένοι, με το δαχτυλίδι μας, με τον έρωτα της ζωής μου δίπλα μου, πιο ευτυχισμένη από ποτέ.”

Ο Quinn McRae, ήθελε οπωσδήποτε να πάρει ένα ακριβό δαχτυλίδι για την εκλεκτή της καρδιάς του, αλλά εκείνη ήθελε απλά να παντρευτεί τον καλύτερο φίλο της. Έτσι πήραν ένα δαχτυλίδι από ασήμι και ζιρκόνια από το Pandora Jewelry.



Η κοπέλα δηλώνει ευτυχισμένη πως δεν πρόκειται ποτέ να αντικαταστήσει το δαχτυλίδι που της πήρε ο άντρας της και εξομολογείται σχετικά με αυτόν: “Λατρεύω ότι πάντα βλέπει τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Είναι πολύ αστείος. Είναι ένας από τους λόγους που τον ερωτεύτηκα.”

Η κοπέλα επίσης δηλώνει για την υπάλληλο που τους προσέβαλε ότι μάλλον δεν το έκανε εκ προθέσεως, αλλά πιθανότατα δεν είχε καταλάβει ότι αυτό το δαχτυλίδι που θα αγόραζαν ήταν το δαχτυλίδι του γάμου τους.


Η Ariel και ο Quinn θα περάσουν τον μήνα του μέλιτος στην Montana κάποια στιγμή την επόμενη χρονιά.

“Με έχει εμπνεύσει πολύ το γεγονός πως με ένα ποστ κατάφερα να πείσω ανθρώπους να παντρευτούν ακόμα και αν δεν έχουν λεφτά για ένα δαχτυλίδι. Τους βοήθησαν να δουν την ουσία, που δεν είναι άλλη από την αγάπη.”

Η Ariel, ελπίζει να καταφέρει να υιοθετήσει τουλάχιστον 2 παιδιά με τον άντρα της όταν θα είναι η κατάλληλη στιγμή. Και προσθέτει “Οι άνθρωποι δεν θα έπρεπε να χρεώνονται για την αγάπη. Η αγάπη είναι που έχει σημασία. Μπορείς να παντρευτείς και χωρίς δαχτυλίδι. Είναι απλά κάτι υλικό.”

loading...
« PREV
NEXT »