Latest News

Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017

7 Λάθη που ΟΛΕΣ κάνουμε στην Εμφάνισή μας γιατί Νομίζουμε ότι έτσι θα Αρέσουμε στους Άντρες. Δείτε ΤΙ βρίσκουν Ελκυστικό!

Είναι γεγονός ότι οι γυναίκες δυσκολεύονται να αποκτήσουν μια ευτυχισμένη και αρμονική σχέση με έναν άνδρα. Ο λόγος για αυτό είναι κάποια στερεότυπα που έχουν εδραιωθεί στο μυαλό μας και διαμορφώνουν τις ενέργειές μας.

Προσπαθήσαμε να κατανοήσουμε τα τυπικά σφάλματα που προσελκύουν τους άνδρες στις γυναίκες και σας τα παρουσιάζουμε.

Προκλητικά ρούχαLoading...


Συχνά, οι γυναίκες θέλοντας να προσελκύσουν την προσοχή των αντρών φοράνε προκλητικά ρούχα, που τονίζουν έντονα τη θηλυκότητα τους, ώστε να γίνουν πιο ελκυστικές στα μάτια των ανδρών.

Στην πραγματικότητα: αν δεν θέλετε μόνο να προσελκύσετε την προσοχή, αλλά και να γνωρίσετε τον άνδρα των ονείρων σας, μειώστε την σεξουαλικότητα σας, τονίστε την κομψότητα και την απαλή θηλυκότητα. Αν φορέσετε μια κοντή φούστα, σίγουρα θα προκαλέσετε σεξουαλική επιθυμία, αλλά κανείς δε θα θέλει να αναλάβει τη φροντίδα και την προστασία σας.

Εμφάνιση μοντέλου


Εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο κάνουν εξαντλητικές δίαιτες και κάνουν ακόμα και πλαστικές εγχειρήσεις για να βελτιώσουν την εξωτερική τους εμφάνιση. Στον αγώνα για το ιδανικό και το τέλειο, μερικές φορές χάνουμε τη λογική μας, προσπαθώντας να αντιγράψουμε τις αναλογίες κάποιου άλλου, να αποκτήσουμε το ίδιο χτένισμα, το σχήμα της μύτης … και στο τέλος καταλήγουμε να χάσουμε την ατομικότητά μας.

Στην πραγματικότητα: μια ωραία εμφάνιση σε μια γυναίκα φυσικά είναι το πρώτο πράγμα που προσελκύει τους άνδρες. Τους αρέσουν τα περιποιημένα μαλλιά, το λαμπερό και υγιές δέρμα, να ντύνονται με γούστο, να έχουν γυμνασμένο σώμα…Με άλλα λόγια, ένας άνδρας θέλει μια γυναίκα που εκτιμάει την ομορφιά της, σέβεται τον εαυτό της και ξέρει πως να αναδείξει τα δυνατά της χαρακτηριστικά, χωρίς να αντιγράφει άλλα πρότυπα.

Ισχυρή εξάρτηση από τους άνδρες ή έντονη ανεξαρτησία


Μερικές φορές οι γυναίκες έχουν την εντύπωση ότι όποιος άντρας μπαίνει στη ζωή τους, θα πρέπει να τις στηρίζει οικονομικά, θα πρέπει να παίρνει αποφάσεις για χάρη τους και να τις στηρίζει σε κάθε τους εγχείρημα. Μπορεί όμως να συμβεί και το άκρως αντίθετο: μερικές γυναίκες θεωρούν ότι είναι τελείως ανεξάρτητες, και δε χρειάζονται παρά μόνο τον εαυτό τους.

Στην πραγματικότητα: για ευτυχισμένη και αρμονική σχέση είναι σημαντικό το ζευγάρι να εμπιστεύεται και να βοηθάει ο ένας τον άλλο, δεν πρέπει να φοβάται να δεχτεί την στήριξη. Οι άνδρες, βέβαια, θέλουν να προστατεύουν τους αγαπημένους τους και οι γυναίκες θα πρέπει να εξακολουθούν να έχουν τη δική τους προσωπική γνώμη, ευφυΐα και ανεξαρτησία σε λογικά πλαίσια.

Δέσμευση


Αυτό είναι ίσως ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη των γυναικών που ξεκινάνε μια νέα σχέση: ξεχνούν εντελώς τη δική τους ζωή, αφιερώνονται στο σύντροφό τους, πιστεύοντας ότι μια τέτοια αφοσίωση προσελκύει τους άνδρες στις γυναίκες. Ακυρώνουν το πρόγραμμά τους ή άλλες ασχολίες, χάνουν τους φίλους τους, και όλη η προσοχή δίνεται στον άντρα.

Στην πραγματικότητα: οι άντρες ελκύονται από γυναίκες, που είναι ανεξάρτητες, έχουν ασχολίες, χόμπι και κοινωνική ζωή, και δεν σταματούν την προηγούμενη ζωή τους όταν βρουν ένα νέο σύντροφο.

Πειρασμός στο σeξ


Ένας πολύ κοινός μύθος είναι ότι οι γυναίκες πρέπει να είναι απελευθερωμένες θεές του σeξ με πλούσια εμπειρία.

Στην πραγματικότητα: η σεξουαλική αρμονία σε μια σχέση είναι πολύ σημαντική, αλλά ένας άντρας θα εκτιμήσει περισσότερο μια γυναίκα με την οποία θα έχουν σεξουαλική συμβατότητα, θα υπάρχει τρυφερότητα, θα λαμβάνουν και οι δύο ευχαρίστηση από το σεξ. Τα υπόλοιπα είναι το αλατοπίπερο της σχέσης.

Χαζοχαρούμενη συμπεριφορά


Μερικές γυναίκες πιστεύουν ότι στους άνδρες δεν αρέσουν οι έξυπνες γυναίκες. Έτσι, προσπαθώντας να εντυπωσιάσουν έναν άνδρα, συμπεριφέρονται αφύσικα, προσποιούνται ότι δεν είναι τόσο έξυπνες, ότι είναι αδέξιες και όχι σοβαρές.

Στην πραγματικότητα: μερικές μελέτες που διεξήχθησαν στο California State University, δείχνουν ότι οι άντρες ελκύονται από τέτοιες γυναίκες για έναν απλό λόγο: είναι πιο προσιτές από σεξουαλική άποψη. Όσοι ψάχνουν για μια καλή, μακροχρόνια σχέση, τους ενδιαφέρουν πιο σοβαρές και έξυπνες γυναίκες.

Πολύ έντονο μακιγιάζ


Πολλές γυναίκες νιώθουν περισσότερη αυτοπεποίθηση, όταν έχουν πιο έντονο μακιγιάζ και θεωρούν ότι έτσι θα είναι πιο ελκυστικές στα μάτια των ανδρών.

Στην πραγματικότητα: σε μια μελέτη, όπου συμμετείχαν άντρες και γυναίκες, τους δόθηκαν φωτογραφίες γυναικών με διαφορετικό μακιγιάζ και τους ζήτησαν να βαθμολογήσουν την εμφάνισή τους. Ως αποτέλεσμα, οι περισσότεροι άνδρες και γυναίκες συμφώνησαν ότι οι γυναίκες με ελάχιστο μακιγιάζ ήταν πιο ελκυστικές.

Πηγή: fumara.gr |
loading...
« PREV
NEXT »