Latest News

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

Απατημένος σύζυγος έκανε στην άπιστη γυναίκα του ένα πάρτυ γενεθλίων που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Κάθε σχέση είναι διαφορετική και ο καθένας δεν αντιμετωπίζει τα ζητήματα του με τον ίδιο τρόπο. Αντί να καθίσουν και να συζητήσουν για το που πηγαίνει η σχέση τους, μερικοί επιλέγουν να την αγνοήσουν, με την ελπίδα ότι τα πράγματα θα επιλυθούν από μόνα τους.

Ενώ προσπαθείς να κρατήσεις την κατάσταση συγκρατημένη, με τον καιρό θα αναγκαστείς τελικά να αντιμετωπίσεις αυτό που θα βγει στην επιφάνεια. Και τις περισσότερες φορές, αυτό δεν είναι αρκετό. Όταν το ταίρι σου σε απατήσει, πονάει. Ένα τσουβάλι συναισθημάτων που δεν ήξερες ότι είχες κατά κάποιο τρόπο, εμφανίζονται. Μεταξύ αυτών είναι η ανάγκη για εκδίκηση.

Ένα ζευγάρι είχε ένα ευτυχισμένο γάμο αλλά δυστυχώς μόνο για λίγο. Έδειχναν πως ήταν το τέλειο ζευγάρι.


Πολύ σύντομα, η γυναίκα όλο και περισσότερο άρχιζε να απομακρύνεται από τον άντρα της . Ήταν συνέχεια στο τηλέφωνο, με πολλά χαχανητά και συνεχώς με ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό της. Όταν την ρωτούσε με ποιόν μιλάει τόσες ώρες, εκείνη πάντα έλεγε πως ήταν η μητέρα της.


Άρχισε να πηγαίνει συχνά στο super market για να πάρει γάλα, ψωμί, ή οτιδήποτε άλλο νόμιζε πως έλειπε από τα ντουλάπια της. Αλλά αυτή η 15λεπτη συνηθισμένη βόλτα στα ψώνια μετατράπηκε σε πολλές ώρες απουσίας.


Έλεγε επίσης στον άντρα της, πως εργαζόταν πολλές ώρες, αλλά όταν εκείνος την καλούσε στο χώρο εργασίας της, οι συνάδελφοι της έλεγαν πως είχε φύγει ώρες νωρίτερα. Όταν εκείνος την ρωτούσε, αυτή χλεύαζε και έλεγε πως ήταν “φάρσες του γραφείου.”


Δεν χρειάστηκε να την κατασκοπεύσει, ήταν προφανές ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.


Όταν έφτασαν τα γενέθλιά της μια μέρα πριν ο ίδιος προσφέρθηκε να την πάρει κάπου ρομαντικά, αλλά εκείνη αρνήθηκε. Είπε ότι δεν είχε τη διάθεση να γιορτάσει με την δικαιολογία ότι στεναχωρήθηκε που μεγάλωσε άλλο ένα χρόνο. Ήθελε να μείνει σπίτι και τον προέτρεψε να πάει ένα ταξίδι με τους φίλους του. Αλλά εκείνος είχε βρει ήδη ένα μπουκάλι σαμπάνια στο ντουλάπι του κομοδίνου της…


Εκείνη την στιγμή σκέφτηκε το τέλειο σχέδιο. Κάλεσε την οικογένεια τους και τους φίλους τους για να τους πει ότι της ετοίμαζε ένα πάρτι έκπληξη.


Την ημέρα των γενεθλίων της, νωρίς το πρωί, εκείνη νόμιζε ότι είχε φύγει ο άντρας της με τους φίλους του για να πάει εκδρομή, όμως εκείνος ήταν απασχολημένος γιατί έπρεπε να πάρει τηλέφωνο τον κάθε προσκεκλημένο για να της ετοιμάσουν την έκπληξη. Η μητέρα του πήρε την τούρτα, η αδελφή του έφερε τα μπαλόνια, και όλοι ήταν έτοιμοι για να αρχίσει το πάρτι.


Αυτός ξεκλείδωσε την πόρτα του σπιτιού τους, όσο το δυνατόν πιο αθόρυβα γινόταν και πήγαν όλοι μαζί επάνω στην κρεβατοκάμαρα μιας και εκείνη δεν βρισκόταν ούτε στο σαλόνι ούτε στην κουζίνα. Όταν άνοιξαν όλοι την πόρτα για να της κάνουν την έκπληξη, εκείνη ήταν στο κρεβάτι με τον εραστή της.

Η μητέρα της ούρλιαζε, εκείνη έκλαιγε, και το χάος δεν άργησε να έρθει. Όσο για το σύζυγό της… Ήταν πολύ περήφανος που έκανε ένα αξέχαστο πάρτι έκπληξη!


διαφορετικό Πηγή: www.diaforetiko.gr
loading...
« PREV
NEXT »