Latest News

Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017

Πηγαίνεις μόνη και φεύγεις ζευγάρι. Η Ειρήνη διοργανώνει τα πάρτι για τα οποία μιλάει όλη η ΑΘήνα

H Eιρήνη πολυγραφότατη και πολυπράγμων γύρω από το θέμα σ3ξ, έχει απαντήσει, στο παρελθόν, μέσα από τις στήλες της στα μίντια, αλλά και από την τηλεόραση σε ερωτήματα όπως «πώς γίνεσαι πλανεύτρα;», «πώς γίνεσαι player;», «έχει το φλερτ κανόνες και η κατάκτηση στρατηγική;». Σήμερα, δημιουργεί το φόντο για να γίνουν πράξη όλα εκείνα που τόσο καιρό δίδασκε. Η αριστοτέχνης του είδους δίνει, πρώτη, το παράδειγμα: «Φλερτάρω φουλ. Το φλερτ είναι και στάση ζωής. Γίνεται και για κοινωνικούς λόγους, όχι μόνο για ερωτικούς. Όταν είσαι κοινωνικός άνθρωπος και αγαπάς την ζωή και τους ανθρώπους, εννοείται ότι φλερτάρεις φουλ».
«Σε αυτές τις βραδιές ξεπερνούνται τα άγχη και οι ντροπές, αφού όλοι βρίσκονται εκεί για να γνωριστούν, να επικοινωνήσουν, να αλλάξουν απόψεις και να φλερτάρουν» λέει η Ειρήνη Χειρδάρη.

-Ποια είναι η φιλοσοφία των πάρτι Singles' Night Out; 
«Χωρίς αμφιβολία γίνεται όλο και πιο δύσκολο να βρούμε τον ιδανικό σύντροφο. Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να γνωρίσουμε κάποιον όταν ακόμη και στα μπαρ έχει χαθεί η έννοια του φλερτ; Έτσι φτιάξαμε τα Singles’ night Out. Fun βραδιές που περιλαμβάνουν dinner στα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας και πολλές εκπλήξεις. Όλοι γινόμαστε μια μεγάλη χαλαρή παρέα, δοκιμάζουμε νέες γεύσεις, παίζουμε, διασκεδάζουμε και γνωρίζουμε ελεύθερα και διαθέσιμα άτομα του άλλου φύλου, αυξάνοντας τις πιθανότητες να γνωρίσουμε τον ιδανικό σύντροφο. Γιατί το πρόβλημα με το φλερτ στην Αθήνα δεν είναι ότι δεν υπάρχουν όμορφα ή ελκυστικά άτομα στην πόλη. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρουμε πού να τα βρούμε. Συμμετέχοντας στα Singles’ night Out του Sexelixis δε χρειάζεται πλέον να αναλώνεσαι σε αμήχανες καταστάσεις και αδέξιες συναντήσεις γιατί βρίσκεσαι σε ένα χώρο με singles που ψάχνουν ακριβώς ό,τι ψάχνεις κι εσύ. Είσαι προστατευμένη/ος, ανάμεσα σε μια ομάδα ανθρώπων που έχουν επιλεχθεί για να συμμετέσχουν σ' αυτές τις βραδιές. Άτομα συνειδητοποιημένα, που βρίσκονται σε δρόμους προσωπικής ανάπτυξης και επιθυμούν τη δημιουργία σχέσης. Σε αυτές τις βραδιές ξεπερνούνται τα άγχη και οι ντροπές, αφού όλοι βρίσκονται εκεί για να γνωριστούν, να επικοινωνήσουν, να αλλάξουν απόψεις και να φλερτάρουν».

-Πώς πήγαν τα δύο πρώτα πάρτι; 
«Το πρώτο που έγινε σε εστιατόριο, πήγε τέλεια, πολύ επιτυχημένο, όλοι μας έδωσαν συγχαρητήρια, πέρασα πάρα πολύ καλά. Στο δεύτερο, που το διοργανώσαμε στη discoteque Cinderella, για να γίνεται το speed dating παιχνίδι πάνω σε μπλουζ χορούς, παρότι είχε μεγαλύτερη επιτυχία από προσέλευση κόσμου, αντιμετωπίσαμε κάτι που δεν το είχαμε υπολογίσει καλά: ντρέπονται να χορεύουν. Φάνηκε ξεκάθαρα. Μάλιστα μας το έλεγαν, προτιμούν κάτι πιο ήσυχο, παρά να εκτίθονται σε πίστα. Άρα το Valentines singles’ night out που θα γίνει στις 11 Φεβρουαρίου, επιστρέφει σε εστιατόριο, στο Otto στην πλατεία Αγίας Ειρήνης τώρα (πληροφορίες για το τί θα περιέχει η βραδιά στο www.s3xelixis.gr και κατοχύρωση θέσης στο chrysa@s3xelixis.gr) όλα τα παιχνίδια γνωριμιών εκεί θα γίνονται πάλι καθιστοί σε τραπέζια».
«Το Valentines singles’ night out που θα γίνει στις 11 Φεβρουαρίου, επιστρέφει σε εστιατόριο, στο Otto στην πλατεία Αγίας Ειρήνης τώρα (πληροφορίες για το τί θα περιέχει η βραδιά στο www.sexelixis.gr και κατοχύρωση θέσης στο chrysa@sexelixis.gr) όλα τα παιχνίδια γνωριμιών εκεί θα γίνονται πάλι καθιστοί σε τραπέζια».

-Έχεις κάποιο αστείο ή ξεχωριστό περιστατικό να θυμηθείς; 
«Σε ένα από τα παιχνίδια που παίζαμε, κατά το οποίο όλοι παίρνουν κάρτες διασήμων ζευγαριών και προσπαθούν να βρουν το ταίρι τους, αυτόν δηλαδή που έχει την κάρτα που αντιστοιχεί στο ζευγάρι, σε μια κυρία έτυχε η κάρτα Τζάκι Ο. Αγχώθηκε ξαφνικά πολύ, γιατί δεν ήξερε αν έψαχνε τον Αριστοτέλη Ωνάση ή τον Τζον Κένεντι, είχε μπερδευτεί, πήγαινε πάνω κάτω και διασκεδάζοντας με το μπέρδεμα και ρωτούσε τι θα κάνει αν έρθει η Κάλλας! Σε κάποια φάση το πρώτο Singles’ Night Out πήγε να καταλήξει σε ποιητική βραδιά γιατί ένας διανοούμενος βρήκε έτοιμο κοινό για να διαβάσει τα ποιήματά του. Είχε περάσει κάποτε μια δύσκολη περίοδο που είχε 26 μήνες να κάνει σεξ, απ΄ότι μας είπε, προφανώς τον βάρεσαν οι ορμόνες στο κεφάλι και κάθισε κι έγραψε ποιήματα για την αγαμία και τί περνούσε προσπαθώντας να της βάλει ένα τέλος, αλλά «λύση δεν θα΄βρεις πουθενά/ κακομοιριά σε κυνηγά!». Πεθάναμε όλοι από τα γέλια». 

-Θυμούνται οι Αθηναίοι το φλερτ καθόλου ή το έχουν θυσιάσει στα chat των σόσιαλ; -Ήρθαν περισσότερες γυναίκες ή άντρες; 
«Στο πρώτο οι γυναίκες που ήθελαν να έρθουν δεν χωρούσαν, ήταν ακριβώς διπλάσιες από τους άντρες! Φυσικά κόπηκαν οι μισές, πρέπει να είναι ίσος αριθμός αντρών και γυναικών. Φοβηθήκαμε ότι θα το έχουμε αυτό πρόβλημα γενικά στο μέλλον, ξέρουμε ότι η Αθήνα είναι μια πόλη με πολύ περισσότερες γυναίκες από άντρες. Οπότε για να δώσουμε μια λύση, μιλήσαμε κατευθείαν με το πιο μεγάλο dating club του Μιλάνου, είναι η πόλη της Ευρώπης που έχει ακριβώς το αντίθετο πρόβλημα, πολύ περισσότερους άντρες από γυναίκες. Ξέρουμε ότι στις δικές τους βραδιές κόβονται οι μισοί άντρες, κι αρχίσαμε να μιλάμε για συνεργασία, μεταξύ Ελλήνων και Ιταλών, είναι άλλωστε εύκολοι οι γάμοι μεταξύ τους, κοντινές κουλτούρες. Τελικά όμως, ανατράπηκε αυτό, στο δεύτερο Singles Night Out είχαμε σχεδόν ίσους άντρες που ήθελαν να συμμετέχουν, και τώρα στο τρίτο το ίδιο, ανεβαίνει σταθερά ο αριθμός τον αντρών. Εγώ έτσι κι αλλιώς είμαι πάντα υπέρ των μεικτών γάμων και σχέσεων, τους θεωρώ πιο εύκολους». 

-Οι άνθρωποι, τελικά, φεύγουν ζευγαρωμένοι; 
«Eννοείται, σχεδόν όλοι βρίσκουν matches. Εμάς μας δίνουν στο τέλος της βραδιάς όλοι τις σημειώσεις τους, όπου γράφουν ποιους θέλουν για φλερτ και ποιους για φιλία, κοιτάζουμε την επόμενη μέρα τα matches, τα ταιριάσματα, και πάντα επικοινωνούμε με τη γυναίκα, ότι κι ο τάδε την επέλεξε για φλερτ, αν μπορούμε να του δώσουμε το τηλέφωνό της. Κι έτσι ξεκινούν να βγαίνουν ραντεβού. Αλλά από εκεί και πέρα κινούμαστε διακριτικά, δεν παρακολουθούμε την εξέλιξη του φλερτ και της σχέσης, εκτός και αν κάποιος μας κάνει παράπονα για κάποιο άλλο μέλος και ζητήσει να φύγει από το κλαμπ, να μην προσκληθεί σε επόμενη singles night out βραδιά, γιατί για παράδειγμα ήταν αγενής και δεν απαντούσε σε όλα τα τηλέφωνά του παρότι του είχε κάνει match. Μας έτυχε αυτό. Θυμήθηκα ένα άλλο αστείο τώρα, έναν όμορφο άντρα που κατά τη διάρκεια του speed dating μιλούσε με μια σέξι κοπέλα που έβλεπες από όλη την γλώσσα του σώματός του πόσο του άρεσε, και όταν πέρασαν τα πέντε λεπτά και ήρθε η ώρα να αλλάξουν ζευγάρι, να μιλήσει εκείνος σε άλλη γυναίκα για πέντε λεπτά και στην θέση του μπροστά από την κοπέλα που του άρεσε να έρθει άλλος άντρας, δεν σηκώνονταν με τίποτα, δεν την άφηνε αυτή που είχε βρει με την καμία! Πήγα να του πω ότι έτσι είναι το παιχνίδι, πρέπει να αλλάξει θέση, αν έχουν match στα χαρτιά τους, θα τους ενημερώσουμε και θα αρχίσουν να βγαίνουν από την επόμενη μέρα, κι εκείνος δεν σηκώνονταν, της έλεγε απλά «άστα αυτά τώρα με τις σημειώσεις, μου δίνεις το τηλέφωνό σου κατευθείαν;» Αυτοί οι δύο τα έφτιαξαν εννοείται τελικά».

Κατά την ανάρτηση του πρώτου singles’ night out στα social media, τα σχόλια που έγραψαν αφορούσαν όλα το ίντερνετ, δηλαδή "επιτέλους, για όσους βαρέθηκαν να φλερτάρουν στο ίντερνετ και θέλουν ξανά να ζήσουν"

-Θυμούνται οι Αθηναίοι το φλερτ καθόλου ή το έχουν θυσιάσει στα chat των σόσιαλ; 

«Στα dating clubs και τα chat rooms των social media κατά κανόνα αναλωνόμαστε σε καταναγκαστικά σεξουαλικές σχέσεις ή δεχόμαστε σεξιστική προσέγγιση και βρώμικο φλερτ, ενώ την ίδια στιγμή υπάρχει πάντα το ρίσκο να εκτεθείς σε άτομα και καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν και σε σχέσεις που οδηγούνται σε αδιέξοδο. Θυμάμαι κατά την ανάρτηση του πρώτου singles’ night out στα social media, τα σχόλια που έγραψαν αφορούσαν όλα το ίντερνετ, δηλαδή "επιτέλους, για όσους βαρέθηκαν να φλερτάρουν στο ίντερνετ και θέλουν ξανά να ζήσουν". Και η αλήθεια είναι ότι με τη συνεργάτιδά μου Χρύσα Κακιώρη, αυτό αναρωτιόμασταν, θυμούνται άραγε όλοι αυτοί πώς φλερτάρεις στην κανονική ζωή; Ναι, η αλήθεια είναι ότι στην αρχή δυσκολεύονται οι περισσότεροι στην live προσέγγιση. Αλλά τελικά όλοι το βρίσκουν. Είναι σαν το ποδήλατο τελικά το φλερτ». 

-Εσύ φλερτάρεις; 
«Εννοείται, φουλ! Το φλερτ είναι και στάση ζωής. Γίνεται και για κοινωνικούς λόγους, όχι μόνο για ερωτικούς. Όταν είσαι κοινωνικός άνθρωπος και αγαπάς την ζωή και τους ανθρώπους, εννοείται ότι φλερτάρεις φουλ». 

loading...
« PREV
NEXT »