Latest News

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

Η γυναίκα η ερωτευμένη θα λατρέψει το χιούμορ σου.

Ο έρωτας είναι ως γνωστόν ένα απ’ τα ωραιότερα συναισθήματα. Αλλάζει τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα, φωτίζει και τις πιο σκούρες στιγμές της ημέρας σου, σε ανανεώνει και το καλύτερο είναι πως όλα αυτά φαίνονται! 


Τώρα αν εσύ, φίλε αναγνώστη, δεν έχεις πάρει χαμπάρι αν η κοπέλα που ποθείς σε θέλει, άκου καλά αυτό που θα σου πω. Όταν μια γυναίκα γελάει ακόμη και με τα πιο χαζά σου αστεία είναι ερωτευμένη. Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Το βασικό σου όπλο είναι το χιούμορ σου, αρκεί να το εκμεταλλευτείς σωστά κι αυτομάτως θα κλέψεις την καρδιά της. Αποτελέσματα εγγυημένα.Ας ξεκινήσουμε, ξεκαθαρίζοντας όμως κάτι. Άλλο η καφρίλα, άλλο ο αυτοσαρκασμός, άλλο το ανέκδοτο, άλλο η εξυπνάδα. Μην πάρεις με τη σειρά όλα τα ανέκδοτα που ξέρεις με τον Τοτό κι αρχίζεις να τα ξεφουρνίζεις περιμένοντας να την κάνεις να γελάσει για να αποδειχθεί σωστή η θεωρία μας. Σημασία έχει να πετάς τις σωστές ατάκες εκεί που πρέπει. 

Να μη φοβάσαι να τσαλακωθείς, να ειρωνευτείς, αλλά και να της δείξεις κάτι που εσύ ο ίδιος θεωρείς αστείο. Αν της αρέσει πραγματικά και δε γελάσει από ευγένεια θα το καταλάβεις, γιατί δε θ’ αλλάξει θέμα, αλλά θα το συνεχίζει μάλιστα χαχανίζοντας γεμάτη ευχαρίστηση.

Βέβαια, υπάρχει κι άλλη περίπτωση που ό,τι και να πεις η άλλη θα γελάει σαν κουρδισμένη. Δεν είναι ότι τη νοιάζουν οι ιστορίες σου απ’ το στρατό, τότε που καθαρίζατε το βουνό με τις πατάτες ή τότε που ξεμείνατε από βενζίνη στη μέση του πουθενά. Τη νοιάζει που το λες εσύ κι εκείνη είναι φουλ καψούρα μαζί σου. Γιατί όσο εσύ θα μιλάς, αυτή θα σε κοιτάει στα μάτια, θα έχει κοκκινίσει απ’ την αναμονή και θα φροντίσει να γελάσει πιο πολύ και πιο δυνατά απ’ όλους για να την ξεχωρίσεις.

Σίγουρα έχεις ξεχωρίσει μέσα στις παρέες που έχεις κάνει κατά καιρούς πως πάντα θα υπάρχει μια κοπέλα που θα σε ακούει με μεγαλύτερη προσοχή και προσήλωση και θα συμπάσχει με κάθε περιπέτεια που διηγείσαι. Όχι, δεν είναι χαζοχαρούμενη ούτε απλά ευγενική, ενώ όλοι οι άλλοι σε γράφουν, απλά σε γουστάρει κι είναι ο τρόπος της να σε πλησιάσει. Πάμε μια ακόμη φορά για να το εμπεδώσουμε. Όταν μια κοπέλα γελάει με τις σαχλαμάρες σου σε γουστάρει. Τόσο απλά, τόσο ξεκάθαρα.

Οι γυναίκες εκτιμούμε το χιούμορ, ειδικά όταν είναι εύστοχο και καλόγουστο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως το χιούμορ είναι αποδεδειγμένα δείκτης ευφυΐας. Αυτομάτως ένας άνδρας με χιούμορ φαντάζει πιο πνευματώδης, προσιτός και γοητευτικός στα μάτια μας. Πρέπει να προσέχει όμως κανείς να μην το παρακάνει δείχνοντας πως θέλει να ‘ναι το επίκεντρο της κουβέντας, γιατί τότε αντί να καμουφλάρει κάποιες ατέλειές του πίσω απ’ την ευφράδεια λόγου του, μάλλον καταλήγει να τις υπερτονίζει.

Το χιούμορ είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος επικοινωνίας. Άμεσο και χαλαρό μπορεί να φέρει τους ανθρώπους πιο κοντά και τι καλύτερο από δύο ανθρώπους που εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος. Μέσα στην πλάκα μπορείς να πεις τα πιο σοβαρά πράγματα και να γίνουν αισθητά. Οι ατάκες έχουν τεράστια δύναμη. Για να το κάνεις να λειτουργήσει όλο αυτό, αρκεί να είσαι παρατηρητικός και να αδράξεις την ευκαιρία χρησιμοποιώντας τον αυθορμητισμό σου. Αν γελάσει με την καρδιά της και σε σπρώξει, τότε είναι δική σου, φίλε μου. Μην αναρωτιέσαι άλλο, δεν είναι πολύ όμορφη τώρα που γελάει; Άρπαξέ τη και φίλα τη.

Γράφει η Αγγελική Παπαευσταθίου

loading...
« PREV
NEXT »