Latest News

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Αναμειγνύει δύο υλικά και τα βάζει στα μαλλιά της.. Το αποτέλεσμα είναι συναρπαστικό..

Όλες οι γυναίκες επιθυμούμε να έχουμε τέλεια δυνατά μαλλιά με όγκο αλλά, πολλές φορές αυτό δεν είναι δυνατό. Τα μαλλιά φθείρονται καθημερινά, τόσο από τις ακτίνες του ηλίου και τις τοξίνες όσο και από τους περιβαντολλογικούς παράγοντες.

Υπάρχουν πλέον όμως πολλά προϊόντα στην αγορά τα οποία, προστατεύουν τα μαλλιά μας και τους δίνουν την λάμψη και τον όγκο που επιθυμούμε. Ωστόσο, αυτά τα προϊόντα έχουν μέσα χημικές ουσίες. Ωστόσο, το αποτέλεσμα, αυτό που σας δίνουν αυτά τα προϊόντα μπορείτε να το επιτύχετε και με φυσικούς τρόπους, οι οποίοι μόνο καλό μπορούν να σας κάνουν.

Στις φυσικές επιλογές, περιλαμβάνεται τόσο η μπύρα όσο και η μπανάνα, τα οποία μπορούν να σας δώσουν φανταστικά αποτελέσματα από την πρώτη επιλογή.

Ωστόσο, το αποτέλεσμα, αυτό που σας δίνουν αυτά τα προϊόντα μπορείτε να το επιτύχετε και με φυσικούς τρόπους, οι οποίοι μόνο καλό μπορούν να σας κάνουν.
Δείτε ακόμη: Χάστε πόντους από τη μέση με τη βοήθεια της μπανάνας

Ο συνδυασμός μπανάνας και μπύρας θα σας δώσει τα υγιή μαλλιά που επιθυμείτε

Ο συνδυασμός μπανάνας και μπύρας βοηθά τα κατεστραμμένα μαλλιά να αποκτήσουν τη λάμψη και την απαλότητα που τους λείπει.

Και τα δύο συστατικά είναι γεμάτα θρεπτικές ουσίες και ιδιότητες που καταπολεμούν την τριχόπτωση, μειώνουν την υπερβολική παραγωγή σμήγματος και αποκαθιστούν τις ζημιές στην τρίχα.

Με τα 2 υλικά αυτά μπορείτε να φτιάξετε μια φανταστική μαλακτική μάσκα που είναι ιδανική για τη μείωση της ξηρότητας και την εξασφάλιση μιας ανανεωμένης εμφάνισης στα μαλλιά σας.

Τα ωφέλη της μπανάνας


Η μπανάνα είναι ένα γλυκό φρούτο που μπορείτε να βρείτε στα μανάβικα όλο το χρόνο σε πολύ χαμηλή τιμή. Τα οφέλη της για τα μαλλιά μπορούν να αποδοθούν στην περιεκτικότητά της σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικές ουσίες, που καταπολεμούν τις αρνητικές επιδράσεις των ελεύθερων ριζών μεσοπρόθεσμα.

Στη μπανάνα περιέχεται ένα σύμπλεγμα βιταμινών A, B, C και Ε, το οποίο αναζωογονεί τα μαλλιά και διεγείρει την αποκατάσταση των θυλάκων της τρίχας και του τριχωτού της κεφαλής.

Περιέχει επίσης άφθονη ποσότητα ασβεστίου, ψευδαργύρου, σιδήρου και καλίου, κάτι που συνδέεται με τη μείωση της ξηρότητας και την καταπολέμηση της τριχόπτωσης.

Αν χρησιμοποιείτε τακτικά μπανάνες τότε θα ενισχύσετε τη φυσική υγρασία των μαλλιών σας και δεν θα επηρεάσετε την παραγωγή σμήγματος από το τριχωτό της κεφαλής.

Τα ωφέλη της μπύρας


Η μπύρα μπορεί να συμβάλει και αυτή στην αποκατάσταση των καταστραμμένων μαλλιών καθώς περιέχει βύνη, της οποίας οι ιδιότητες θρεύουν τα μαλλιά.

Αυτό είναι δυνατό χάρη στη διαδικασία της ζύμωσης, στα πλαίσια της οποίας συγκεντρώνονται μεγάλες ποσότητες απαραίτητων θρεπτικών ουσιών που μπορούν να δυναμώσουν τους θύλακες των τριχών και να επιβραδύνουν τη διαδικασία της τριχόπτωσης.

Η βλάβη που οφείλεται στη χρήση χημικών συστατικών, στη θερμότητα και στην ηλιακή ακτινοβολία αντισταθμίζεται λόγω του συμπλέγματος Β και των αντιοξειδωτικών ουσιών του.

Δείτε ακόμη:Απίστευτα κόλπα για να δώσετε στα μαλλιά σας το χαμένο τους όγκο!

Επιπλέον τα φυσικά σάκχαρα στη μπύρα αποκαθιστούν τη λάμψη και την απαλότητα των μαλλιών χωρίς να προκαλούν μεταβολές στο pH του τριχωτού της κεφαλής.

Μέσα από τις πολλές θρεπτικές ουσίες της μπύρας μπορούμε να ξεχωρίσουμε τις εξής:

Αυτές οι θρεπτικές ουσίες συμβάλουν στην ανανεωμένη όψη των μαλλιών δίνοντας τους δύναμη και υγεία.

Πως φτιάχνουμε την μάσκα για τα κατεστραμμένα μαλλιά με μπανάνα και μπύρα;

Αυτή η φυσική μάσκα συνιστάται για όσους έχουν μακριά μαλλιά που είναι επίσης λεπτά και σκουρόχρωμα, ειδικά αν αντιμετωπίζουν προβλήματα τριχόπτωσης.

Σε αντίθεση με τα προϊόντα του εμποροίου η μάσκα αυτή δεν περιέχει τοξίνες, είναι απαλλαγμένη από επιθετικές χημικές ουσίες και τα θρεπτικά συστατικά της απορροφώνται εύκολα από το τριχωτό της κεφαλής.

Υλικά που θα χρειαστείτε:

Προετοιμασία:

Πως την εφαρμόζετε;

Πηγή: www.diaforetiko.gr
loading...
« PREV
NEXT »