Latest News

Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017

Δεν σε θέλει αυτός μία…

…Δεν τον εσύ θέλεις δέκα! Έτσι πάει! Γιατί όμως είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβουμε; Γιατί επιμένουμε να στέλνουμε μηνύματα και να περιμένουμε απάντηση από κάποιον που – ρε παιδί μου – δεν μας θέλει;
 Τι σόι κόλλημα είναι αυτό; Γιατί δεν μπορεί η καρδιά να καταλάβει το συμφέρον της, επιτέλους; Και τελικά, υπάρχει τρόπος να πας παρακάτω ακόμα κι αν «αυτός» σου φαίνεται τέλειος; Σιγά μη και δεν υπάρχει! Αν δεν σε θέλει, κακό του κεφαλιού του!

Ο έρωτας δεν αντέχει στην κριτική
Όλοι οι ψυχολόγοι το λένε, ότι ο έρωτας κανονικά είναι παράλογο συναίσθημα που μοιάζει να λειτουργεί ενάντια στο συμφέρον σου. και αυτό είναι σωστό, ο έρωτας σκοπεύει να σε ενώσει με έναν τύπο με σκοπό τα παιδιά, όχι την δική σου την ευτυχία . Είναι εξελικτική παγίδα που δεν ενδιαφέρεται καθόλου αν εσύ θα γίνεις κομμάτια, η δουλειά των γονιδίων να γίνεται και των απογόνων. Σου φαίνεται παράλογο; Κι όμως είναι πέρα για πέρα αλήθεια .
Και τι μας λέει αυτό τώρα, πού μας κάνει καλό; Είναι απλό. Είσαι ερωτευμένη γιατί αρνείσαι πεισματικά να κάνεις κριτική στον κύριο Δύσκολο. Κλείνεις τα μάτια στα στραβά που έχει – και έχει, χίλια τα εκατό – τον εξωραΐζεις, τον έχεις κάνει θεό. Αλλά δεν είναι. Ξέρεις πότε θα το μάθαινες αυτό, ότι είναι κοινότατος άντρας και μάλιστα με πολλά ελαττώματα; Αν μένατε μαζί κανένα τριάρι χρόνια, θα έβλεπες πια, αφού θα είχαν αρχίσει να διαλύονται τα μάγια του έρωτα και της χημείας των γονιδίων, ότι τρώει άτσαλα, ότι ξενοκοιτάει, ότι έχει βάρβαρους τρόπους, ότι, χίλια ότι. Δες τα από τώρα! Γίνεται! Απλά άνοιξε τα μάτια σου και δες τον όπως είναι, ένα κοινότατο αρσενικό που επιπλέον είναι και ψηλομύτης.
Μην μιλάς για αυτόν, ρίξε χι
Κάθε φορά που είσαι με τις κολλητές σου, ενώ έχεις υποσχεθεί ότι δεν θα τον φέρεις ξανά στην κουβέντα, όλο και κάτι γίνεται και αθετείς τον λόγο σου. κακώς, κάκιστα. Ρίξε ένα μεγαλειώδες χι, κι αν κάποια φίλη σου τον αναφέρει, κόψε την κουβέντα. Όπως ίσως γνωρίζεις οι άνθρωποι έχουν βραχεία μνήμη που μπουκώνει εύκολα. Αν δεν τον επαναφέρεις κάθε τρεις και λίγο στην μνήμη σου μέσω της κουβέντας θα καταχωνιαστεί πολύ πιο εύκολα η εικόνα του στα κάτω – κάτω μπουντρούμια του μυαλού σου. Και θα μείνει εκεί, γιατί δεν του αξίζει και τίποτα παραπάνω.
Επειγόντως νύχι – μαλλί – ντύσιμο
Φτιάξου κούκλα, όπως είσαι δηλαδή στην πραγματικότητα. Όχι για να σε δει τυχαία και να δει τι έχασε, ποιος νοιάζεται τι έχασε αυτός. Για σένα, για τον εαυτό σου φτιάξου. Και για τον επόμενο, φυσικά, που θα αξίζει να σε έχει δίπλα του. Δεν θα μείνεις με την παντόφλα να περιμένεις μήπως στείλει. Στείλε τον αδιάβαστο.
Όλοι στην υπηρεσία του εγωισμού σου
Ποιος σε φλερτάρει με τρέλα και ποτέ δεν του δίνεις ελπίδα; Δώσε του τώρα! Φλέρταρε τρελά και κάνε παιχνίδι, ακόμα κι αν το ξέρεις ότι δεν θα προχωρήσεις τελικά με κανέναν. Είναι έντιμο αυτό; Οπωσδήποτε όχι! Γιατί να το κάνεις τότε; Για να τονώσεις τον εγωισμό σου, φυσικά. Το έχουν κάνει κι άλλοι με εσένα, δανεικά είναι αυτά, δεν πειράζει.
…Δεν τον εσύ θέλεις δέκα! Έτσι πάει! Γιατί όμως είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβουμε; Γιατί επιμένουμε να στέλνουμε μηνύματα και να περιμένουμε απάντηση από κάποιον που – ρε παιδί μου – δεν μας θέλει; Τι σόι κόλλημα είναι αυτό; Γιατί δεν μπορεί η καρδιά να καταλάβει το συμφέρον της, επιτέλους; Και τελικά, υπάρχει τρόπος να πας παρακάτω ακόμα κι αν «αυτός» σου φαίνεται τέλειος; Σιγά μη και δεν υπάρχει! Αν δεν σε θέλει, κακό του κεφαλιού του! Ο έρωτας δεν αντέχει στην κριτική Όλοι οι ψυχολόγοι το λένε, ότι ο έρωτας κανονικά είναι παράλογο συναίσθημα που μοιάζει να λειτουργεί ενάντια στο συμφέρον σου. και αυτό είναι σωστό, ο έρωτας σκοπεύει να σε ενώσει με έναν τύπο με σκοπό τα παιδιά, όχι την δική σου την ευτυχία . Είναι εξελικτική παγίδα που δεν ενδιαφέρεται καθόλου αν εσύ θα γίνεις κομμάτια, η δουλειά των γονιδίων να γίνεται και των απογόνων. Σου φαίνεται παράλογο; Κι όμως είναι πέρα για πέρα αλήθεια . Και τι μας λέει αυτό τώρα, πού μας κάνει καλό; Είναι απλό. Είσαι ερωτευμένη γιατί αρνείσαι πεισματικά να κάνεις κριτική στον κύριο Δύσκολο. Κλείνεις τα μάτια στα στραβά που έχει – και έχει, χίλια τα εκατό – τον εξωραΐζεις, τον έχεις κάνει θεό. Αλλά δεν είναι. Ξέρεις πότε θα το μάθαινες αυτό, ότι είναι κοινότατος άντρας και μάλιστα με πολλά ελαττώματα; Αν μένατε μαζί κανένα τριάρι χρόνια, θα έβλεπες πια, αφού θα είχαν αρχίσει να διαλύονται τα μάγια του έρωτα και της χημείας των γονιδίων, ότι τρώει άτσαλα, ότι ξενοκοιτάει, ότι έχει βάρβαρους τρόπους, ότι, χίλια ότι. Δες τα από τώρα! Γίνεται! Απλά άνοιξε τα μάτια σου και δες τον όπως είναι, ένα κοινότατο αρσενικό που επιπλέον είναι και ψηλομύτης. Μην μιλάς για αυτόν, ρίξε χι Κάθε φορά που είσαι με τις κολλητές σου, ενώ έχεις υποσχεθεί ότι δεν θα τον φέρεις ξανά στην κουβέντα, όλο και κάτι γίνεται και αθετείς τον λόγο σου. κακώς, κάκιστα. Ρίξε ένα μεγαλειώδες χι, κι αν κάποια φίλη σου τον αναφέρει, κόψε την κουβέντα. Όπως ίσως γνωρίζεις οι άνθρωποι έχουν βραχεία μνήμη που μπουκώνει εύκολα. Αν δεν τον επαναφέρεις κάθε τρεις και λίγο στην μνήμη σου μέσω της κουβέντας θα καταχωνιαστεί πολύ πιο εύκολα η εικόνα του στα κάτω – κάτω μπουντρούμια του μυαλού σου. Και θα μείνει εκεί, γιατί δεν του αξίζει και τίποτα παραπάνω. Επειγόντως νύχι – μαλλί – ντύσιμο Φτιάξου κούκλα, όπως είσαι δηλαδή στην πραγματικότητα. Όχι για να σε δει τυχαία και να δει τι έχασε, ποιος νοιάζεται τι έχασε αυτός. Για σένα, για τον εαυτό σου φτιάξου. Και για τον επόμενο, φυσικά, που θα αξίζει να σε έχει δίπλα του. Δεν θα μείνεις με την παντόφλα να περιμένεις μήπως στείλει. Στείλε τον αδιάβαστο. Όλοι στην υπηρεσία του εγωισμού σου Ποιος σε φλερτάρει με τρέλα και ποτέ δεν του δίνεις ελπίδα; Δώσε του τώρα! Φλέρταρε τρελά και κάνε παιχνίδι, ακόμα κι αν το ξέρεις ότι δεν θα προχωρήσεις τελικά με κανέναν. Είναι έντιμο αυτό; Οπωσδήποτε όχι! Γιατί να το κάνεις τότε; Για να τονώσεις τον εγωισμό σου, φυσικά. Το έχουν κάνει κι άλλοι με εσένα, δανεικά είναι αυτά, δεν πειράζει.

yourstories

loading...
« PREV
NEXT »