Άνδρας με σπάνια μορφή καρκίνου ξυπνά από κώμα και κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Αυτό το αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια ταπεινή τελετή, και η αθωότητά τους φώτισε και ζέστανε τις καρδιές της οικογένειας και των φίλων τους.Όχι πια λίπος. Αποκτήστε το αδύνατο σώμα που ονειρεύεστε. Δείτε πως !

Ο 18χρονος Swift Myers, παλεύει για χρόνια με το σάρκωμα του Ewings, έναν σπάνιο τύπο καρκίνου των οστών. Τον Ιούλιο του 2016, η κατάσταση του Swift επιδεινώθηκε. Μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων στο St. Francis στην Tulsa της Oklahoma και στη συνέχεια, έπεσε σε κώμα για 10 ημέρες.

Όταν ο Swift ξύπνησε από το κώμα, η πρώτη του σκέψη ήταν να παντρευτεί την επί δύο χρόνια κοπέλα του. Έτσι, όταν ρώτησε την κοπέλα του, την Abbi, αν ήθελε να τον παντρευτεί, εκείνη είπε “ναι”.


Loading... loading...


Μία καθηγήτριά τους, η Kendra Roulet, δήλωσε στο Inside Edition: “Δεν έχει σταματήσει να χαμογελάει από τότε. Είχαν μιλήσει και πριν για γάμο, πιο πολύ μεταξύ σοβαρού κι αστείου, αλλά όταν ξύπνησε από το κώμα, της είπε, «θέλω να σε παντρευτώ».Δύο ημέρες αργότερα παντρεύτηκαν και γιόρτασαν το γάμο τους με τη βοήθεια της κοινότητας και του νοσοκομειακού προσωπικού. Η Abbi ήταν μια γλυκιά κι όμορφη νύφη και τα μάτια του Swift έλαμπαν από χαρά.Ήταν πλέον ένας ευτυχισμένος άνθρωπος!


Καταπολέμησε το Λίπος με το νέο Επαναστατικό Προϊόν Διατροφής!

Δείτε την ιστορία τους στο παρακάτω βίντεο: