Latest News

Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017

Ιάπωνες κάνουν σχέσεις και ερωτεύονται κούκλες του σ3ξ αντί για πραγματικές γυναίκες!!

Περίπου 2.000 από τις κούκλες, που μοιάζουν υπερβολικά με πραγματικό άνθρωπο, και των οποίων το κόστος ξεκινάει από τα 6.000 δολάρια με ρυθμιζόμενα δάχτυλα, αποσπώμενο κεφάλι και γεννητικά όργανα, πωλούνται κάθε χρόνο στην Ιαπωνία.


Όταν η σπίθα έσβησε στο γάμο του Masayuki Ozaki, βρήκε μια ασυνήθιστη σύντροφο για να γεμίσει το κενό. Μια κούκλα του σεξ από σιλικόνη, στην οποία μάλιστα έδωσε όρκους πίστης και αγάπης.

Το ομοίωμα σε φυσικό μέγεθος, που ονομάζεται Mayu, μοιράζεται το κρεβάτι του, κάτω από την ίδια, μάλιστα, στέγη με τη σύζυγό του και την έφηβη κόρη του στο Τόκιο, μια αλλαγή που προκάλεσε οργισμένη αντίδραση πριν τελικά κηρυχθεί μία περίεργη, ευαίσθητη εκεχειρία.


«Από όταν η γυναίκα μου γέννησε, σταματήσαμε το σεξ και ένιωσα μια βαθιά αίσθηση μοναξιάς» δήλωσε ο 45χρονος φυσιοθεραπευτής, στο Γαλλικό Πρακτορείο.


«Αλλά από τη στιγμή που είδα τη Mayu στον εκθεσιακό χώρο, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά» σχολίασε ο Ozaki κοκκινίζοντας. Την βγάζει ραντεβού, χρησιμοποιώντας μια αναπηρική καρέκλα και της φορά περούκες, σeξι ρούχα και κοσμήματα. «Η γυναίκα μου ήταν έξαλλη όταν έφερα πρώτη τη Mayu σπίτι. Αυτές τις μέρες ζει με αυτό, απρόθυμα», πρόσθεσε.


«Όταν η κόρη μου συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν μια γιγαντιαία κούκλα Barbie, φρίκαρε και είπε ότι ήταν αηδία. Αλλά τώρα είναι αρκετά μεγάλη για να χρησιμοποιεί τα ρούχα της Mayu».

Κι όμως ο Ozaki δεν είναι ο μόνος. Είναι ένας μόνο, μέσα από έναν αυξανόμενο αριθμό Ιαπώνων που στρέφονται προς τον έρωτα από καουτσούκ, σε μια χώρα που έχει χάσει τη σeξουαλικότητά της.


Παραδέχεται επίσης ότι τον… ξενερώνουν οι ανθρώπινες σχέσεις. «Οι Γιαπωνέζες είναι ψυχρές», είπε, καθώς έβγαζε σε μια παραθαλάσσια βόλτα τη σιλικονένια κοπέλα του. «Είναι πολύ εγωιστικό. Οι άνδρες θέλουν κάποιον να τους ακούσει, χωρίς γκρίνια, όταν γυρίζουν σπίτι από τη δουλειά» είπε. «Όποια και αν είναι τα προβλήματα που έχω, η Mayu είναι πάντα εκεί και με περιμένει. Την αγαπώ τρελά και θέλω να μείνω μαζί της για πάντα. Δεν μπορώ να με φανταστώ να επιστρέφω σε άνθρωπο. Θέλω να ταφώ μαζί της και να την πάρω στον ουρανό».


Περίπου 2.000 από τις κούκλες, που μοιάζουν υπερβολικά με πραγματικό άνθρωπο, και των οποίων το κόστος ξεκινάει από τα 6.000 δολάρια, με ρυθμιζόμενα δάχτυλα, αποσπώμενο κεφάλι και γεννητικά όργανα, πωλούνται κάθε χρόνο στην Ιαπωνία, σύμφωνα με παράγοντες του κλάδου.


«Φαίνονται απίστευτα πραγματικές και αισθάνεσαι σαν να είσαι σε επαφή με ανθρώπινο δέρμα. Περισσότεροι άνδρες τις αγοράζουν επειδή αισθάνονται ότι μπορούν πραγματικά να επικοινωνούν με τις κούκλες», εξήγησε.


Δημοφιλείς πελάτες είναι άνδρες με ειδικές ανάγκες και χήροι, καθώς και άνδρες που έχουν φετίχ με μανεκέν, ενώ ορισμένοι άνδρες χρησιμοποιούν κούκλες για να αποφύγουν την όποια στενοχώρια.loading...
« PREV
NEXT »